Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kahraman dedigin efendi olur. kizin babasina atar yapmak ne lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 lise sonlar nasıl bu kadar bio-genetik biliyorlar lan? biz lise sonda dörtgenler çizip ilkokul 2. sınıf matamatiği ile çaprazlama yapıyorduk, adamlar doktora düzeyinde formül ile yapıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben buraya yorum yazmamış mıydım ya yoksa sonra mı vaz mı geçtim imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 spiderman baya bi nerd yani adam heating engineering yapmıştı sandmanle kapışınca 2000 selsiyusa çıkarıp a-quartz -> b-quartz faz değişimi yaptırmıştı ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 36. sayfada yorumun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 lord_gorthaur said: lise sonlar nasıl bu kadar bio-genetik biliyorlar lan? biz lise sonda dörtgenler çizip ilkokul 2. sınıf matamatiği ile çaprazlama yapıyorduk, adamlar doktora düzeyinde formül ile yapıyor bunu. adam normalde sıvı, havayla temas edince sertlesen esnek ama kopmaz über polimer geliştiriyo. örümcek hislerinin algılıyabileceği elektromanyetik alanı bulup onları yayan verici üretip izleme cihazı falan yapıyo. bunlar lisede zaten sırf. adam süper zeka zaten, sasırmaya gerek yok pek yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 lan eğitimsiz süper zeka bi boka yarar bişi değil babalar. anca doğayı izlersin. sdfsdfsdf ok çocuklar için yazılmış bi nane için fazla mantıklı taraftan geliyoruz ama komik işte. komik olduğunu kabul edin sizde. adı bile comic gerçi ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://i.imgur.com/iSUx0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 film inanılmaz iyi. cizgi roman zaten, değil cizgiroman tarihinde, edebiyat tarihinde kolay rakip tanımaz. en iyi demememin tek sebebi, jack kirby diye bir adamın var olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 film çok iyi abi!!!! bi twilight değerinde. kült adeta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yoo gayet iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Film en iyi, Uncle Ben de superdi ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Film güzel ya. Ben çok seviyorum bele bilgisayarlarda 3d modeller falan. Arabaya dönüşen robotlar. Favori filmlerim transformırs, spider man falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 fena film değil ya. sadece siper-man'lik kısımları biraz kısık kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 17dk deleted scenes: http://www.youtube.com/watch?v=erEGtAEhbRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bakındımda deleted lara uncle ben in ölümü filmdekinden daha iyi olmuş keşke öle peterın haberi olmadan olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=l2KSPiTOMR8&feature=g-all-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ahaha evet bunu koymaya gelmiştim ben de, çok gözel yapmışlar sadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bekledigim kadar kötü degildi izle-at/sil marvel filmi klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 videoyu hazırlayanların spider-man sevmediğini çıkardım. şey eksik kalmış videoda "ÖRÜMCEK ADAM YİNE AĞ ATIYOR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi sağlam taşlama olmuş. elemanlar haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 haklı değil, direk çizgi romanın olayını eleştirmişler çünkü. demek ki spider-man temasını sevmiyorsun. izlemiyceksin o zaman. adam kaç yıldır halen çizgi romanlarda "böyük güç böyük sorumluluk getirir" diyip duruyor. filmde 2. defa dedi diye rahatsız oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 eleştirdiği aynı şeyi ısıtıp ısıtıp vermeleri ve pizza yiyip göt büyüten, şişko dombililer izlesin diye milletin önüne sürmeleri aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 2. filmde Elektro'yu oynaması için Jamie Foxx'la görüşüyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 şimdi izledim senaryoya bişey diyemicem ultimate spiderman zart zurt spiderman diye çok paralel evren var orjinal materyale ne kadar uygun ama ÇOK KÖTÜYDÜ FİLM hiç bir marvel filminde bu kadar sıkılmadımm sanırım hani xmen filmleri de kötüydü ilk 3 ü ama orda en azından aa magneto aa şu aa bu diye izleye izleye film bitiyodu ama yani nerde şu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/19/The-Lizard-Comic-Book-Character.jpg nerde bu http://www.iwatchstuff.com/2011/11/30/amazing-spider-man-lizard-art.jpg onun orjinal referans story arc varsa bilemicem de bok gibiydi senaryo vs herşey CRANE OPERATORS tabuttaki son çivi oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar