Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 emaleth, erkeklere ve kızlara, tanışma, kaynaşma gibi konularda yardımcı yazılarıyla tanınır. level dergisinde ise yeni farkettim, Eva Dvorackova diye yeni bir yazar gelmiş. o da bilgisayar oyunlarıyla ilgilenen kızları tavlama sanatı üzerinde bilgilendirici ve eğitici yazı yazmış. ne güzel, eva ablamız da oldu demek ki :D[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Hee bende gördüm Eva dvorackova[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bi yazisini buraya koysaniz.baksak bi bakalim ema aplamis kdr ii mi ::horace:[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 iyi de e.v.a. ablamiz hep vardi "welcome back commander" derdi, "nuclear missile launched" diye uyarirdi... teeeeey tey iste[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Evet Eva Aplamız hep vardı yeni gelmedi. Ama yeni yeni insanlardan ilgi topluyo görünüşe bakılırsa...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 e.v.a. demedim zaten, eva dedim :-P ayrıca erkek-kadın ilişkisinden bahseden yeni bir abla çıktı diye açtım topiği, e.v.a. öyle bişi yapıyor muydu? yok car car çene sadece...[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Temmuz 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 "welcome back yiğidim nuclear füzemi ateşledin. geç şöle suyu ısıtıyorum cıkar coraplarını . " diye devam ediyodur belki bone ne biliyosun.:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 pöh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eva türk mü ondan emin değilim ben[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ema kıskandı :-P evanın resmi fakemiş öyle diyorlar: http://secondlife.com/?a=80e4587be24cb095701aa9119188cb0a [signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Temmuz 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çirkin olması değil, oyun oynaması önemli olan. bu sanki erkek lerin alışverişe (severek) çıkması gibi bi şey. umarım cs ciler gibi sadece warcraft oynamıyordur.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: HellHound, 19 Temmuz 2004 17:57 tarihinde demiş ki: iyi de e.v.a. ablamiz hep vardi "welcome back commander" derdi, "nuclear missile launched" diye uyarirdi... teeeeey tey iste ve doggy damardan girer..[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Emaleth, 19 Temmuz 2004 21:34 tarihinde demiş ki: pöh! Eheh, biraz kıskançlık sezdim ben de :D[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bone bende o url'yi vericektim :) O program gerçekten çok hoşuma giden bir program, neyse... Önemli olan akıllı bir kız olması. bu yetiyor...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: RamsesII, 19 Temmuz 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Karı büyük ihtimalle çirkin birşey ondan fake resim kullanma ihityacı duymuştur karı değil öncelikle bayan.. ayrıca çirkin olabilir de olmayabilirde ha pardon kime laf anlatıyorum ki daha öncede tartışmıştım bu konuyu senlen..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hanımefendi.. lütfen, kibar olalım, yakıştıramadım size.. pls.. :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kingpin yani ne gıcığın vardır bana?Ha tipimi mi beğenmedin,psikopat mısında taktın bana?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 uslübuna dikkat etmediğin sürece takacağım sana ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bonkıraşır tedavüle rakip mi sürüyorsun haas? söyle bakalım kim tuttu seni! söyle yoksa! :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: theKingpin, 19 Temmuz 2004 23:33 tarihinde demiş ki: karı değil öncelikle bayan.. `bagyan`? aradigin kelime `kadin` olmasin? ehe eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bizim ablamızla kapışamaz[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 haha lol :lol: ama bizim ema ablamızın yerini kimsecikler tutamaz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: dark-dr, 20 Temmuz 2004 00:54 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 19 Temmuz 2004 23:33 tarihinde demiş ki: karı değil öncelikle bayan.. `bagyan`? aradigin kelime `kadin` olmasin? ehe eh. bayan,kadın vs ? ne farkeder be dark :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hanımefendi en kibarı..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… edi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bayan - bay, erkek - kadin, hanfendi - beyfendi, kari - herif :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ema abladan sonra eva ablamız da oldu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: theKingpin, 19 Temmuz 2004 23:33 tarihinde demiş ki: karı değil öncelikle bayan.. `bagyan`? aradigin kelime `kadin` olmasin? ehe eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bizim ablamızla kapışamaz[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 haha lol :lol: ama bizim ema ablamızın yerini kimsecikler tutamaz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: dark-dr, 20 Temmuz 2004 00:54 tarihinde demiş ki: said: theKingpin, 19 Temmuz 2004 23:33 tarihinde demiş ki: karı değil öncelikle bayan.. `bagyan`? aradigin kelime `kadin` olmasin? ehe eh. bayan,kadın vs ? ne farkeder be dark :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hanımefendi en kibarı..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bayan - bay, erkek - kadin, hanfendi - beyfendi, kari - herif :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar