moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bende kayıt olmuştum ama ümidim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gelmiş beta key (: bunuda deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Camiamızla da paylaşırsanız ünlü olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bize de anlat nasıl diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 moriQ said: gelmiş beta key (: bunuda deneyelim. Mesajını gördüm hemen atladım maile baktım. Bir de ne göreyim. Banada gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bc2 oynarken bitmiş dl ama said: Opening Hours Thursdays 17.00 – 03.00 Europe (CET). 11am – 9 pm US (EST) Saturdays 20.00 - 02.00 Europe (CET), 2pm - 8pm US (EST) Sundays 14.00 - 17.00 Europe (CET), 8am - 11am US (EST) akşam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bilgilendir bizi bari oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 böyle bi oyun. daha tam çözemedim ama bakıcaz. http://www.youtube.com/watch?v=oiwz95oeTfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 İlk izlenimlerim çok iyi hakikaten eğlenceli satın alınabilecek bir oyun yapmışlar. Oyun da büyük ihtimalle gelmiş geçmiş en orjinal MMO olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bende geliyorum gelmis beta. anlatirim elbette bir seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Beta gelmiş demeyin, acc nizi paylaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 nöbel ödülü almışlığımız olmasa da zeka gelişimimize çok faydası oldu, her türlü alınır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 eee ummm pfff i-ih sevemedim. sevenlere basarilar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben bunu lego yapmaca zannediyodum, meğersem lego adamlarla platform oynamacaymış. araç vs yapıyorsun da zaten önceden belirlenmiş kalıplardan birini kullanıyorsun sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sıkıcı mı ya çok fantastik gelmişti bana videolardan hehe ama platform gibi evet fakat platform olması ne işe yario yani öle random atlayıp zıplıo musun etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 acc.mizi paylaşırsak sonra kendi istediimizde falan giremeyiz, olmaz. şöyle çok bi başına bakabildim gayet eğlenceli gözüküyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Yahu ben de oyun takılıyor, roketi yaptıktan sonra area değiştirirken %35 te kalıyor mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 5 kere gittim roketle. Birisinde oyun çöktü. Birisinde yeni gezegene ulaştım disconnect yedim. O andan beri sürekli dediğin gibi %35 te kalıyorum. Çok ta merak ediyordum oyunu içimde patladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Haha ne yalan söyleyeyim problemin bir tek bende olmamasına:) Ben de acayip merak ediyorum bakalım bugün deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bende ilk seferde geçti ama 2. bi karakterle yapınca çöktü bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 55 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 biraz bahsetsenize amaç ne , neden öle koşturup bişeyler yapiorz etrafta sırf tutorial kısmı mı amaç nedir, level var mı, ability var mı sırf zıplayıp atliip araç mı yapioruz legolarla olay ne hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 baya merak ettim oyunu ya. trailer baya hoş gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Fileplanet hesabınız varsa closed beta key alabiliyorsunuz subscriptionum bitmişti genede aldım o yüzden herkeze veriyorlar sanırım Fena olmamış ilginc baya Invulon olarak ekleyen olursa geziniyor olucam http://universe.lego.com/en-us/betacenter/default.aspx burdanda bakın isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar