erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yarın mukavemetle başlıyor finallerim ve ben baya hastayım, doğru düzgün bakma fırsatım olmadı. iyileşmem lazım bir an önce. sonra cuma günü dinamik var, köpek gibi çalışmalıyım ona da bir tane bile dersine gitmedim bu dönem. bu hafta rahat biraz, öbür hafta 4 günde 6 sınav var ve bunların içinde dif, malzeme, termo var. hele o malzeme, ömrümü çürüttü resmen. 200 sayfa notu var, bir ara ona da çalışmaya başlamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 testis planlama var bugün 4te çarşamba üretim planlama cuma yöneylem araştırması bu hafta bu kadar ötekiler haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 abi testis planlama iyiymiş sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 evet hangisi büyük olup aşağı çeksin ona karar veriyoruz çeşitli algoritmalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 15gün oldu biteli 3tane aa 2tane ba 1tanede belirsiz muhtemelen cb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yüksek lisans, Cuma günü evlere şenlik bi finalim var. Hayatımda ilk defa bi finale 1 hafta öncesinden başladım çalışmaya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3 komitenin 3 ündende kaldım. şimdi bütlere çalışcam. bu ayın 19u 22 si ve 29 unda. başım da belada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 1 tane finalim var o da ayın 18inde sanırım, daha bakmadım tarihine vizeler de 80-90, aksilik çıkmazsa BA geçerim=) @pogodi: sen marmara üni'de mi okuyorsun? lisansta çok çekmiştim de ben yaz okulu ve büt olmamasından=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 marmarada ve tembel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 marmaradayım ve tembel değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 1 sınav 1 adam yarım dönem! Zaman serileri analizi Vize: 80 Final: 50 olsun benim olsun. Okul bitiyor, sonra koştur ki master ayarlayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 marmarada olup tembel olmanın nesi kötü ki=) yiğit gibi itüde inek olcağına marmarada tembel ol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bugün iki final varmış, hiç bir fikrim yoktu. gittim okula sabahtan bir bakayım farabide kimler var falan diye, öğrendim sınavları. ilki zaten tarih olduğu için kelle, diğeri de dil miydi neydi emin değilim çünkü ilk sınavdan sonra içtik biraz. hoştu eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 erucalavera said: yarın mukavemetle başlıyor finallerim ve ben baya hastayım, doğru düzgün bakma fırsatım olmadı. iyileşmem lazım bir an önce. sonra cuma günü dinamik var, köpek gibi çalışmalıyım ona da bir tane bile dersine gitmedim bu dönem. bu hafta rahat biraz, öbür hafta 4 günde 6 sınav var ve bunların içinde dif, malzeme, termo var. hele o malzeme, ömrümü çürüttü resmen. 200 sayfa notu var, bir ara ona da çalışmaya başlamalıyım. inşaat mı? hangi üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yarın zor bir gün olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 5in 4ünden kalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 @ neiloth inşaat değil, makine. ytü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 numerical systems 25 probabilty 30 microprosessors DZ gene yatışla geçen bi dönem 3ü de kalcak sonum hayrola =/ diger dördünden geçerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 cavanagh said: marmarada olup tembel olmanın nesi kötü ki=) yiğit gibi itüde inek olcağına marmarada tembel ol sdf İtü'de tembel olsan, kampüs güzel. Marmarada tembel olunca insan hayattan soğuyor. Yosun tutmuş devlet binasında aynı dersi fazladan almak koyuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 BloodyBeast said: 5in 4ünden kalıyorum gene uslan be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 biraz önce karşılıklı girdik bir finalle birbirimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 son 2 finalim kaldı carsamba. en zor 2 ders diyebiliriz. bi tanesi super gidiyodu hep 100 100 aliyoken saldım 3 proje yapmadım. ama heralde gene de cc den yuksek bi notla gecerim. digeri ise cok feci. vizelerimin notlarını toplasan cift basamak etmiyo :( ama umutluyum finalden iyi bisi alıp dd filan gecicem. onun dısında su ana kadar oldugum finallerden 3 u en kolay ve bb,ba filan getiririm dedigim derslerdi ve finaller bok gibi gecti..gecsem kardır diyorum su an. resmen bok gibi bi donem gecti. mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 selam. benim sınavım falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o zaman git burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar