mani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1184187 hahahaha ulan okan ne maymun adamsın. abidik gubidik kanallarda program yaparkende sevmezdim seni. bi baltaya sap olamadın yıllardır. hep şov hep maymunluk. polisler bu arkadaşa dur ihtarı yapıyor arabayla zikzak çizerken. durmuyor tabi denyo. evine gidiyor. polisler takip ediyor içeri sokmuyor. sonra ağlamaya başlıyor benim yataktan çıkardılar diye hahaha. AYTEN ABLAAAAAAAAA AYTEN ABLAAAAAAAAAAA burda videosu var olayın. http://www.sacitaslan.com/index.php?bab=videogaleri&id=4947 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çok hoştu yaa izledim tvdede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 drugs makes brain damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 atv de mi ne izlemiştim çok komikti ya. parodi filan sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bırak ünlü olmayı insanlık adına çok gereksiz bi adam okan. herifi ilk günden beri sevmiyorum.ama ne yazıkki hepimizin toplamından daha çok hatun götürüyor.koko da var ztn adamda aşırı ha video çok komik o ayrı.beni bırak lan.beni bırakın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 BENİ BIRAKIN BIRAKIN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kafası bomba tabi bu arada :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Zerre sevmiyorum şu adamı, kafası da bir milyon belli ki. "Yatağımda yatıyordum" deyip durmuyor mu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Tvde izledim çok güldüm abi ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Polis de manyak ki evinde uyuyan Okan Karacan'ı alsın di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soldier_wd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Yazık , insan ne olduğunu nereye gittiğini bu hayatın ne olduğunu unuttuğunda ne hallere düşüyor. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 taser i cakicaksin bole durumlarda, direk yere indirceksin suratini bascaksin kelepceyi. onuda arkadan baglayarak. yok oda yetmez, aynen su hareketleri step by step uygulucaksin memlekette, http://www.youtube.com/watch?v=kfdkC2lr064 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 DONT TASE ME BRO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 1 saat önce tv de tesadüfen gördüm, ben atatürk çocuğuyum bırakın lan beni yunan çocukları diye bağıran adamdan farklı değildir yine de AHAHAGHAHAHAHS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 AVUKATIMI İSTİYORUM ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi anlamadığım basit bir hız cezası için bu adam niye bu kadar olay çıkarsın? Evimden zorla alındım diyor, karakolda bir güzel dayak yiyor vs. Bence bu işin altı başka şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Erol Büyükburç gibi elektrik geldi belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pekaziz said: Abi anlamadığım basit bir hız cezası için bu adam niye bu kadar olay çıkarsın? Evimden zorla alındım diyor, karakolda bir güzel dayak yiyor vs. Bence bu işin altı başka şeyler var. basit bir hiz cezasimi , adam ehliyetini 2 kere kaptirmis. illaki birilerini ezip oldurmesimi gerekiyo evden alinmasi icin. ki daha ilk ehliyet kaptirmasinda zaten alicaksin elinden arabasini, 6 ay sonra geri vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ağzına vurucaksın bunların, ne vuruyosun demeye kalktığı anda da 2. yi vuracaksın. her konuşmaya kalktığında vurucaksın çöksün psikolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 böyle bir adam trt den çalışıyor.yazık ölse bir gıdım üzülmeyeceğim bir adam kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ahahahhaha imdat,imdat diye bagırıyo sanki canını alıyolar adamın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ŞÖHRETİN BEDELİ BU MU diyo abi adam. kimsin lan sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 best fm deyken dinlerdin lan ben bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar