aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ..Yardım edin...ellerim kaşınıyor. nisan'dan beri oynamıyorum. Herşey çok güzeldi... ama 2 tanecik adam kesip çıksammffff... çok şey istemiyorm ya hükümetten azıcık destek ya.arrghh.. 3.5 sene oynayıp bırakmış, hazırda 80 dk 80 druid 74 shamanı olan bir insanı geri dönmemesi için ikna edin...yoksafffmmmmmhhhh her şey çok kötüye gidiyor di mi oyunda dönmiyim di mi, iyice cıvığı çıktı dimiğğğğğaaaaağğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bana ver acc ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 o bissimm kıymetlimissss..pisss hobbitslerr onu bizssden çalamıycaklarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oyun süper. icc geldi, bosslar über zevkli. 2 hafta sonra da yeni arena sezonu gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 nööööööööoooooğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bende döncem büyük ihtimalle. tadı dimağımda kaldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben de dün başladım 0dan kasıyorum zevkli geliyor şimdilik insan özlüyor tabi ortamı falan. eski chara hasret falan. arkadaşlarla muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben de 2 yıl aradan sonra döndüm. oyun bildiğin güzelleşmiş. karakterimi satmasaydım keşke. hoş sıfırdan kasmak bile daha zevkli ve kolay artık. bence kesin dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelmaker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Sen zaten dönmeyi kafana koymuşsun. Reklama gerek yok gir oyna elin alışsın. Yeni sezonda da akarsın. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aente said: o bissimm kıymetlimissss..pisss hobbitslerr onu bizssden çalamıycaklarrrrr ne güzel bi self trolling örnegi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 -Neiloth- said: aente said: o bissimm kıymetlimissss..pisss hobbitslerr onu bizssden çalamıycaklarrrrr ne güzel bi self trolling örnegi :) alkışlarlayaşıyorum fdsf.. ya ciddden hiç mi kötüye giden bir şey yok, bakın iyi düşünün. druid iyice ele ayağa düştü. dk ne dmg yapıyor ne tank olabiliyor ne de pvp de adam gibi falan deyin...deeeyinnffffmmmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dk en iyi dps tanklıgı da baya saglam moonkinle 1. likten inmiyorum dk yoksa raidlerde restoda da 7k hps en az tanklıgı kötü druidin biraz gear lazsım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ne zaman hayatında 7k hps yaptın da buraya "7k hps en az" yazıyorsun Berk ahahahahahaha, beraber raid yapmıyor olsak eyvallah diyeceğim de alskdfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 mulgear6 said: dk en iyi dps tanklıgı da baya saglam moonkinle 1. likten inmiyorum dk yoksa raidlerde restoda da 7k hps en az tanklıgı kötü druidin biraz gear lazsım Bi sen bide dk dps sadece sanırım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 berk cikhdisarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 mulgear6 said: dk en iyi dps tanklıgı da baya saglam moonkinle 1. likten inmiyorum dk yoksa raidlerde restoda da 7k hps en az tanklıgı kötü druidin biraz gear lazsım peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hem artık kızlar teklif edio wow da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 blizzard seni cagiriyor. bu sese kulak ver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bende düşünüyorum yeniden başlamayı ara sıra , sonra kendime bi tokat atıyorum , soğuk bir duş alıyorum geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sana ne zamandır dön diyorum. dön ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sen nerdesin lan yamyam, yoksun nette, ne dandik bilgisayarmış yaptıramdın mı hala. tüm wow klasörlerini silmişim. oyundan kendimi korurken yapmıştım. 2 dvdden kurup herşeyi sıfırdan çekmem günler alır. evet başlamiyim di mimmfff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mulgear6 said: dk en iyi dps tanklıgı da baya saglam moonkinle 1. likten inmiyorum dk yoksa raidlerde restoda da 7k hps en az tanklıgı kötü druidin biraz gear lazsım gerçekten kötü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bir lvl 70 druidim yatıyor 1.5 sene oldu. Bende şöyle bir girip kaybolmak istiyorum wow'da. Bu druid endgamede ne iş yapar hale geldi raidlerde, 5 manlerde. Ne olarak tercih ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 chill of thorne -%20 dodge verdiğinden kelli druid tanklar için zor oluyor diyorlar siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Yalan o ben druidimle tek tank icc25 heroic tankliyorum gece gun muradinde 30 stack oldu daha da gideri vardi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar