Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan (2011) - hollywood'dan bir reboot daha

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

loop said:

Çizgi romandaki havayı verecek bir dizi olsa ne güzel olur.. Ortaokul yıllarım çok güzel geçmişti conan ve diğer çizgi romanlar sayesinde..

aslında Frank Frazetta, Brom veya Justin Sweet tarafından çizilmiş bir çizgi film görmeyi isterdim.
direk conan hikayelerinden hazırlayacaklar.

SoulCube said:

btw conan türkmüş aslında diyorlar doğru mudur.
bunun yaşadığı klan bi türk klanıymış derdi bizim bi tartihçi abimiz.
tabi gerçekte yok böye bir adam ama en azından hikayedeki orijini türkmüş diyordu.

daha önce tartışmıştık bi topicte sanırım.

cimmeria demek kırım demek.
"Cimmeria, an ancient name of the Crimea, a peninsula in the North part of Black Sea, or the Eastern part thereof"

öte yandan Conan dünyasının haritasını bizim dünyayla kıyasladığımız zaman şöyle bir yere denk geliyor:

http://i53.tinypic.com/2j0h9o8.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bu saatten sonra conan the barbarian gibi "fantastik kurgunun casablancası" gibi bir film çekilemez zaten.

Bizde bunu anlatmaya çalışıyorduk. Ayrıca arnoldun o filmin fantastik kurgunun casablancası olmasında payı bayağı büyük, adam her kadraja girişinde heloloy dememek elde değil.

http://www.waveish.com/iwave/images/37/o-conan-the-barbarian-the-musical.jpg

Böylede garip bir resim buldum gracie jones ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Bizde bunu anlatmaya çalışıyorduk.

hayır,
tam tersine conan filminin içeriği yerine arnold'a odaklanıyor.
"arnold'dan başka conan olamaz, olursa uyduruk olunur"a karşı çıkıyorum ben zaten önceki sayfalardan beri.

conan filmi güzeldi çünkü John Milius yönetmiş ve Basil Poledouris tarafından müziği hazırlanmıştı :)

ek: ha bu arada, ilk conan filmi mükemmel bir film miydi, hayır. "casablanca" benzetmesi zaten mükemmel olduğundan değil, romantizm ve atmosferi ağır bir şekilde filmin içine işlediği için söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...