Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan (2011) - hollywood'dan bir reboot daha

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

çok saçma bir mesaj olmuş.
conan kötüdür diyorsun, reboot kötüdür diyorsun, 3d kötüdür diyorsun, bu üçü varsa boktan olur diyorsun.
hadi 3d ve reboot meseleleri ayrı da, conan'a laf ettirmem.

çok saçma bi algılama olmuş diyeceğim. baktım da gerek yok hani..

3d olan filmlerin -avatar harici- hepsi içi doldurulmamış, "abi 3d hatta imkan olsa, fizik elverse 4d-5g-6j yapalım da sinemada daha çok para kazanalım!" filmleri olduğu bi gerçek. yapana bakıyorum, oyuncuya bakıyorum.. meh..
orta2terk adama "zeki ama çalışmıyor" demek ile eşdeğer bu filme "hey olumlu bişiler söyleyebilirim!" demek..

%80 aptal bi film olacak, %15 çok aptal bi film olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
dasaaa said:

Bone said:

çok saçma bir mesaj olmuş.
conan kötüdür diyorsun, reboot kötüdür diyorsun, 3d kötüdür diyorsun, bu üçü varsa boktan olur diyorsun.
hadi 3d ve reboot meseleleri ayrı da, conan'a laf ettirmem.

çok saçma bi algılama olmuş diyeceğim. baktım da gerek yok hani..

3d olan filmlerin -avatar harici- hepsi içi doldurulmamış, "abi 3d hatta imkan olsa, fizik elverse 4d-5g-6j yapalım da sinemada daha çok para kazanalım!" filmleri olduğu bi gerçek. yapana bakıyorum, oyuncuya bakıyorum.. meh..
orta2terk adama "zeki ama çalışmıyor" demek ile eşdeğer bu filme "hey olumlu bişiler söyleyebilirim!" demek..

%80 aptal bi film olacak, %15 çok aptal bi film olacak..

yalnız conan cok kral bir karaktedir, hatta direk kıraldır zaten
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

abi en güzel conan eskiden tv8 de oynayan diziydi sdf. conanla ilgili tek izlediğim şeydi falan. cüce vardı çok şirindi :)

hercules'ten ve xena'dan kötüydü o.
gerçi conan'la ilgili tek izlediğin şeyse olabilir öyle düşünmen. (ya da okuduğun...)

kılıç desen plastikten koymuşlar oraya.

conan the barbarian (her ne kadar conan çizgi romanlarına hiç sadık olmasa da) fantastik kurgu filmlerinin "casablanca"sı sayılıyorsa, o conan the adventurer dizisi de herhalde kindergarten dizisi gibi kalır 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...