Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan (2011) - hollywood'dan bir reboot daha

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Arnold'a benzemesin zaten. Arnold iyiydi güzeldi filmde ama şimdiki kaslılar da çok şişik oluyor vücutları. Conan rolü için daha az kaslı ve zayıf birisi lazım. Conan dediğin zaten en güçlü adam olsa da en kaslı adam değildi. Bilmiyorum nasıl birini seçerler ama 2. sınıf vücut geliştirici yetenekli aktör olduğu sürece anormal olmaz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Conan filmini remake olarak gormek yanlis. Neticede roman/cizgi roman olarak pek cok Conan macerasi var, film sayisi ise sadece iki. Reboot diye nitelendirmelerinin tek sebebi bu filmin eski filmlerin devami olmayacagini belirtmek.

Yanlış.
Conan 3 olarak Red Sonja var bi de, prenses hatunu götürme muacerası.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

sarışın, renkli gözlü barbar mı olurmuş? yeni conan filmine sevinçten mi, bu saçma sapan fikre üzüntüden mi ağlayayım karar veremedim. gözyaşlarımı içime atıyorum.

Erol Taş oynasın o zaman.
Doğaya da yakışan bir adam allah için.

http://img101.imageshack.us/img101/6776/669198405e9ed6ip4.jpg

Dolph'un pabucunu da dama atmayın, 90'ların Hollywood'undan sağ çıkan yegane ayı adam kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:

huun said:

sarışın, renkli gözlü barbar mı olurmuş? yeni conan filmine sevinçten mi, bu saçma sapan fikre üzüntüden mi ağlayayım karar veremedim. gözyaşlarımı içime atıyorum.

Erol Taş oynasın o zaman.
Doğaya da yakışan bir adam allah için.

Dolph'un pabucunu da dama atmayın, 90'ların Hollywood'undan sağ çıkan yegane ayı adam kendisi.

abi hiç conan okudunmu? ciddi merak içindeyim bunun sorarken, adam vikign falan değil cunku soliyim dedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...