nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bana dokunmayan yılan bin yaşasın durumu olmuş (:P)
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 "Tatar Ramazan" said: HAYIIIIIIRRR!!! Sizin yapacağınız kurşun ekonomisine zokam! Pahalı kurşunları harcamışım Rye uzun basınca, ulan gitti tüm servetim hayııırrrrr ben bunu okudum bir de tamam mı. dedim ki bak böyle böyleymiş dikkat ediyim dedim. şimdi silah milah bir şeyler alıyım diye heveslenerek gittim satıcı amcalara ama baktım ki çulsuzum. allahbelasınıversinya.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aa çıktı mı bu oyun? sorularım var! Orjinali kaç kuruş? Steam'den digital download var mı? Multiplayer'ı var mı? Varsa nasıl güzel mi? DX 9 mu 10 mu 11 mi kullanıyor? sorularım bunlardı teşekkür ederim.
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Xenocide said: aa çıktı mı bu oyun? sorularım var! Orjinali kaç kuruş? Steam'den digital download var mı? Multiplayer'ı var mı? Varsa nasıl güzel mi? DX 9 mu 10 mu 11 mi kullanıyor? sorularım bunlardı teşekkür ederim. - $49.99 USD - var. - yok. - yok ki. - hepsini kullanıyor. np.
Rhox Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bitirdim oyunu ,atmosferi çok güzel yapmışlar emmee yaratıkların koşup koşup içimizden geçmesi bugı resmen kanser etti normalde oynadım kolay geldi, biraz fps deneyiminiz varsa hardcore da açın. 7 chapter var oyun biraz kısa :(
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyunun tarihe gecmesini rezil yapay zeka engellemis. Human Npc'lerin yapay zekasi rezalet. Adam beni goruyor, menzilime giriyor, arkasini donuyor, baska yere kosmaya calisiyor falan. cok cok kotu. Dusman habire kicini donuyor, bisimi ima etmeye calisiyolar anlamdimki. Bir de herhangi bir bolumde tek bir kisi gorse bile sizi butun arkadaslari direk karanlik stealth falan dinlemeden yerinizi buluyorlar. Cok fena olmus. Stealth sadece ilk yakalanana kadar ise yariyor. Biri gordukten sonmra digerleri swizi aramaya baslasa anlarimda, direk yerinizi biliyorlar, isik saklanma falan yalan oluyor. Bunlara ragmen oyun super ama cok daha iyi olabilirdi.
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ya o sistem gereksinimleri ne öyle ya. Adamlar çıkmamış ekran kartını önermiş, şaka gibi. Programcılar oyunların optimizasyonlarını böyle yapmaya devam ederlerse pc de oyun işi cidden biter.
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben rahat oynadım ya o kadar iyi bi sistemim de yok (amd 64 X2 4800+ işlemci, 3gb ram , 512mb zotac 8800gt), eski bile denebilir hatta. highda rahatlıkla oynuyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ekran görüntüleri Blood'ı anımsattı bana, benziyo mu hiç atmosfer falan?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 x3audio1_7.dll bulunamadığından uygulama başlatılamıyormuş. bunu yaşayp halleden oldu mu?
Rhox Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 BiTcH_oFBaT said: x3audio1_7.dll bulunamadığından uygulama başlatılamıyormuş. bunu yaşayp halleden oldu mu? Oyunun yüklendiği yere git orda directx setupı ıvır zıvır falan var 3 taneydi galiba onları ordan tekrar yükle
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dx 11 dışındakileri yükledim. audio deyince dx 11 i yüklemedim ki zaten desteklemio bilgisayarım. bi anlam olur mu ki yüklememin?
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 o dll de dx kapsamında, şunu indir en son dx versiyonuna getiriyor otomatik http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en veya oyunun içindeki dxsetup'ı kur.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Alayını kurdum hala hata veriyo. Windows 7 dump dosyasını göstermiyo (gösteriyosa nasıl?) Oyunun başında gösterilenilk video bir ik isaniye sonr patlıyo.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 oldu olmasınada ilk yaratıklar çıktığında oyunun başında pc kapandı :(
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 korsan o kadarını destekliyo demekki uhasudh
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bitirdim şu an, fena değildi bence ayrıca alternatif son varmış eğer arada yardım falan isteyenlerin dediklerini yaptıysanız, dark oneı öldürdükten sonra geri sayım yapıyo roketleri fırlatmadan, o sırada hedefleme şeysini vurup saldırıyı durdurabiliyosunuz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bitirdim, 6. bölümde ucuz mermiler bittiğinden baloncuklarda takılı kalmıştım. pahalı mermiye kıydım bidaha mı gelecez ulan dünyaya dedim ve bitirdim zaten ordan sonra tükkan yokmuş neyse. Alternatif son nasıl oluyor ki? ben normal bitirdim kızarttım hepsini işte.
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi oyunda insanlarla olan çatışmalar çok iyi. vurduğunu falan süper hissediyorsun, ama yaratıkların öldüğünü bile crosshairin renginden anlıyorsun ki o kadar görsellik kasmış oyuna yakışmıyor. sonra çatışmanın ortasında arkasına dönen tipler süper,içinden geçip arkandan vuran mutantlara hiç bişi demiyorum. alternatif son ise şu alterno savaş savaşı yaratır muhabetinden ötürü dark ones i bağışlıyorsun
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya bide bazı silahların sesleri çok başarısız geldi bana ve evet içinden geçme olayı cidden çıldırttı bazı yerlerde alternatif sonla ilgili zaten dark ones'ın oyun boyunca kimseyi öldürdüğünü görmüyoruz. biyerde de şey diyolar, insan evriminde son adım falan ama oyun açıklamıyo dark ones olayını pek, keşke daha derin incelese yine de oyun boyunca hep düşman olarak gördükten sonra saçma geldi bana onları kurtarmak
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi işte onlar evrimin diğer adımı. survival of the fittest geyiği. normal insanlar geride kaliyor.yani olay şu savaş çıkartırsan onlarla baş edebilme ihtimalin az.sen daha güçsüzsün onlara göre.aslinda orda bildin insanlığı kurtarıyorsun.
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 e tamam da demek istediğim o zaten iredelemiyo oyun o konuları hiç nerdeyse anca evrimde sonraki adım diyo gerçi kitabı var belki orda yazıyodur onla alakalı bişeyler neyse zaten bidaha suratına bakmam oyunun :p
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yahu beyler çıldıracam. bölüm 4te çatıya çıkıp radyo mesajını ilettikten sonra, black station nerden bulunuyor? mal mal binayı dolaşıyorum, geldiğim yere geri dönüyorum, bu arada gaz filtresi de bitiyor mal gibi ölüyorum.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 neyse yutubda video walkthrough varmış gördüm de kurtuldum.
Öne çıkan mesajlar