Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ..diyen erkeklerden korkuyorum. Gitmişiz arkadaşın evine, yatıya kalıcaz, koltuğa razıyım. 3lü koltuk. yay yat mis gibi. Sonra o cümle geliyo, hafif sırıtarak, "çarşafları yeni değiştirdim, istersen benim yatakta yat!" nihohhoo of. bende bi kompleks oluştu bu teklifi duyduğum an 3.5 atıyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya değiştirmeseydi de söylemeseydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 negzel adam misafir için çarşaf koymuş yeni, niye kıllanion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 harbi yav ben de söylerim gelen misafire. niye kıllanıyorsun ki? adam böle pat pat vurup yanına çağırıyorsa başka tabi. yatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 erkek adam çarşaf değiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bak mesela böyle birinin misafiri olsaydın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Adam koltuk kirlenmesin diye ugrasiyo, sen de kendine yoruyosun. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 benim yatakta yat ne abi... korkulur tabi. korkmasan hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 olur mu ya , ya adam uyur gezerse yada ne bileyim gece süt içmeye kalkmışken dalgınlıkla kendi yatağına giderse.Tehlikeli sular buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 misafire kendi yatağını vermek adettir içine kendin de girmek biraz tuhaf. çarşaf değiştirilir abi ama neden bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Hijyen hijyen. Hijyen nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Hotdog said: erkek adam çarşaf değiştirmez temiz erkek adamlar da bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bence adam yakın zamanda seks yaptığını vurgulamak istemiş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 seks yapınca çarşafmı kirleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 arkadaşlar sex demişsiniz de bilmiyenler var ne olduğunu açıklar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 zözkx değil miydi o yahu.. seneler boyu yanlış yapmışız melahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Kenjuro said: seks yapınca çarşafmı kirleniyor hadi cevaplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 terlemeden seks yapabiliosanız kirlenmez herhalde :).yada kamlumbag hızınızı varsa eminim çarsaf bozulmaz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 adam sen rahat et diye yatağını vermiş bide yatak kirlidir diye düşünme diyede çarşafları yeni değiştirdim demiş ne var bunda anlamadım .bende çok dedim arklara gittim kanepede yattım ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bende kalmaya gelenlere hiç yatağımı vermedim, yerde yatırdım hatta hep sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Quel-Thul said: Kenjuro said: seks yapınca çarşafmı kirleniyor hadi cevaplayın evet kirleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Böyle bir şey diyen insanın iki amacı olabilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bak merak ettim şimdi.İş sadece çarşafla mı sınırlı,yastık yorgan da değiştirildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 olm kimlere gidiyosun seeeeeeen =D dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar