Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 filmi izleyenler varsa yorumlarını alalım.biraz eski bi film bulamaıdm cdsini fln tekrar izlemek için gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ya biz bu film hakkında nasıl oldu da daha önceden thread açmamışız yaaa? Bu konuda başta kendimi ve Arcaneyi kınıyorum şahsen. Ben hastasıyım bu filmin. Kesinlikle korku filmleri arasında bir klasiktir ve kesinlikle defalarca seyredilmelidir. Özellikle sinema salonu boşken bu filmi tek başına seyretmek acayip büyük bir zevktir ve ben bunu Teşfikiye AFM sinemasında yaşamıştım. Süper bir deneyimdir. Ama çıktığımda birinin yanlışlıkla bana çarpmamış olmasından dolayı çok memnunum ve bu sayede hapiste değil aranızdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya abi cdsinin arıyorum netten hiç bi yerde bulamadım sinirden ölecem.DVD sini fln nerden bulaiblirim yardımcı olsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben bi lovecraft'ın in the mountain of madness'ini biliorum ve baya bir bu filmin adının in the mountain olduğunu düşünmüştüm değilmiş çok feci bir şekilde öğrenmiştim :horace: nedir ne değildir hemen netten indirmek izlemek lazım, peki ya bunun lovecrafın yazdığı hikaye ile alakası var midir? edit: emule'da buldum download ediyorum, muhtemelen kazaa'danda indirebilirsiniz.[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? [Bu mesaj OutTrader tarafından 18 Temmuz 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Valla DVD sini Türkiyede hiç görmedim. Fakat www.amazon.com dan Amrican baskı (region code 1) olarak sipariş edebilirsin istersen. Ya da emule de ara divx olarak var indirebilirsin. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 18 Temmuz 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Super filmdir, tifilken gordugumde altima sictiran ender filmlerdendir. Bisikletli heriften tut, oteldeki resepsiyoniste, bide Lovecraft'in kitaplarindan firlama deep onelara kadar bastan sona tatmin edebilecek her turlu metaryeli olan, super bir filmdir. Seyrettikten sonra dusundururde, en son uzun tuneldeki (yoksa koridormuydu?) harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya bi de hatırlayan varsa SOAD ın Sugar klibindeki yaşlı kadın o resepsiyondaki kadına benzemiomu? Filmi unutmak mümkün deil çok hoşuma gitmişti.Özellikle son sahnelerde arabayla aynı yere geri gelmesi ve çaresizliği züper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: ghaldszar, 18 Temmuz 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Bu konuda başta kendimi ve Arcaneyi kınıyorum şahsen. ben de kınıyorum.seneler önce kanal D de ilk izlediğim andan beri hastasıyımdır.en sevdiğim 5 filme rahatlıkla girer.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 evet guzel filmdi . o tablodaki adam uyuz ediyordu beni ikide bir arkasina donup bakan vardi ya .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 eh izlicez abi filmi! saolun tablodaki adam koridor fln bişiler kaptım hemen filmden :([signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Outrader, spoiler sayilmaz bu soylenilenler, bunlar yemek kokusu gibi. nasil imam bayildi kokliyince insan delirir, sende bunlari duyup direk kosup izlemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yaşlı kadın süperdi.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Biraz önce izledim , gerçeklik hakkındaki muhabbetler güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Şimdi birşeyler yazacaktım ama düşündüklerimi kelimelere dökmekte zorlandım. Filmi bir daha izleyip yazacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Her ne kadar hikaye muhteşem olsa da filmde hikayeyi destekleyecek atmosfer yok. Sahneler etkileyici değil. Sanırım bu John Carpenter'ın etkisi. Onun filmleri günü geçince cheesy kalıyor. Sam Neill'ın oyunculuğu olmasa bu kadar bile olmayacakmış. Direk eksi haneye yazılan zayıf olan noktası ise müzikler ve ses efektleri. Şaka gibi müzik seçilmiş. Filme dönemsel değil atmosferik genel müzik koyarsan böyle olur işte gün gelir "bu ne lan" denir. Kendi yapmış müziği o yüzden diye tahmin ediyorum lol. Ses kullanımı korku filminde etkiyi arttırmak için çok önemli ama malesef o konuda da sınıfta kalmış. Şimdi yine dönüp dolaşıp hikayeye geleceğim. Senaryo türe o kadar uygun ve o kadar yüksek potansiyeli var ki böyle eksiklerle çekilmiş hali bile başarılı. Ne zaman bu filmi düşünsem aklıma gelen ilk şey senaryosu. Hayal gücüne ters takla attırıp limitleri zorluyor ve bunu yaparken hiçbir yerde tutarlılığını sorgulamıyorsunuz çünkü sizi içine çekiyor. Bence bu film bir remake i kesinlikle hak ediyor. Fog'u falan baştan yapacaklarına bunu yapsalarmış daha isabetli bir tercih olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bende açmıştım bi tarihte kanal d de böyle böyle bir film var diye, hatta sağolsun yine arcane yardıma koşmuştu meğersem adam bu filmin hastasıymış :p edit:typo [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 14:40 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yukarıdaki mesajımda yanlış yazmışım şimdi farkettim. said: "Filme dönemsel değil atmosferik genel müzik koyarsan" değil said: Filme atmosferik değil dönemsel genel müzik koyarsan" olacak. Düzelteyim biraz komik olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ed2k://|file|In.The.Mouth.Of.Madness.1995.DVDRip.DivX.avi|734439424|0D6CCFF1369DC4AB4B416FC319413B81|/ emule linki [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 17:57 tarihinde, Darko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 konu ters ama ikiside lovecraft... "shadow over innsmouth" a sahip olan varmı? onu da aramaktayım şu an ve bulamadım bir türlü. (tesadüf 2 gün önce arkadaşlar muhabbetini çevirdik bu iki filmin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 actik biz bunun topicini, kanal d ya da star veriyo bu aksam diye de uplandi bi kac kere. ayiplamayin kendinizi uzmeyin. guzel filmdir, ilk izledigim korku filmi yeri buyuk. amaa, eski topici ararken ne buldum ki? forumda noob istemiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bende indirmiştim burdan bi arkadaş sayesinde birazdan izliyicem. yemiyo sabah izliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2013/06/2-in-the-mouth-of-madness.jpg Çok pis in the mouth of madness izleyesim geldi, öyle böyle deil, hemen izlemem lazım, dayanamıyorum şu anda, youtube'a bakayım 720 videosu var mı, ay dayanamıycam http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2013/06/3-in-the-mouth-of-madness.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kardeş bizim ofise çaycı arıyolar işin yoksa gel konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 saol bilae, işim gücüm var çok şükür, yuvarlanıp gidiyoruz işte söylediklerine kimsenin inanmadığı bir ana karakterin olduğu film izleyip onunla empati kurmak istemiştim, aklıma ilk olarak bu film geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar