Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

In the Mouth of Madness

Angelofdeath

Öne çıkan mesajlar

Ya biz bu film hakkında nasıl oldu da daha önceden thread açmamışız yaaa?
Bu konuda başta kendimi ve Arcaneyi kınıyorum şahsen.
Ben hastasıyım bu filmin. Kesinlikle korku filmleri arasında bir klasiktir ve kesinlikle defalarca seyredilmelidir.
Özellikle sinema salonu boşken bu filmi tek başına seyretmek acayip büyük bir zevktir ve ben bunu Teşfikiye AFM sinemasında yaşamıştım. Süper bir deneyimdir. Ama çıktığımda birinin yanlışlıkla bana çarpmamış olmasından dolayı çok memnunum ve bu sayede hapiste değil aranızdayım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi lovecraft'ın in the mountain of madness'ini biliorum ve baya bir bu filmin adının in the mountain olduğunu düşünmüştüm değilmiş çok feci bir şekilde öğrenmiştim :horace:
nedir ne değildir hemen netten indirmek izlemek lazım, peki ya bunun lovecrafın yazdığı hikaye ile alakası var midir?
edit: emule'da buldum download ediyorum, muhtemelen kazaa'danda indirebilirsiniz.[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?

[Bu mesaj OutTrader tarafından 18 Temmuz 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Super filmdir, tifilken gordugumde altima sictiran ender filmlerdendir. Bisikletli heriften tut, oteldeki resepsiyoniste, bide Lovecraft'in kitaplarindan firlama deep onelara kadar bastan sona tatmin edebilecek her turlu metaryeli olan, super bir filmdir. Seyrettikten sonra dusundururde, en son uzun tuneldeki (yoksa koridormuydu?) harika.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 18 Temmuz 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
Bu konuda başta kendimi ve Arcaneyi kınıyorum şahsen.
ben de kınıyorum.seneler önce kanal D de ilk izlediğim andan beri hastasıyımdır.en sevdiğim 5 filme rahatlıkla girer.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Her ne kadar hikaye muhteşem olsa da filmde hikayeyi destekleyecek atmosfer yok. Sahneler etkileyici değil. Sanırım bu John Carpenter'ın etkisi. Onun filmleri günü geçince cheesy kalıyor. Sam Neill'ın oyunculuğu olmasa bu kadar bile olmayacakmış. Direk eksi haneye yazılan zayıf olan noktası ise müzikler ve ses efektleri. Şaka gibi müzik seçilmiş. Filme dönemsel değil atmosferik genel müzik koyarsan böyle olur işte gün gelir "bu ne lan" denir. Kendi yapmış müziği o yüzden diye tahmin ediyorum lol. Ses kullanımı korku filminde etkiyi arttırmak için çok önemli ama malesef o konuda da sınıfta kalmış.

Şimdi yine dönüp dolaşıp hikayeye geleceğim. Senaryo türe o kadar uygun ve o kadar yüksek potansiyeli var ki böyle eksiklerle çekilmiş hali bile başarılı. Ne zaman bu filmi düşünsem aklıma gelen ilk şey senaryosu. Hayal gücüne ters takla attırıp limitleri zorluyor ve bunu yaparken hiçbir yerde tutarlılığını sorgulamıyorsunuz çünkü sizi içine çekiyor.

Bence bu film bir remake i kesinlikle hak ediyor. Fog'u falan baştan yapacaklarına bunu yapsalarmış daha isabetli bir tercih olurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2013/06/2-in-the-mouth-of-madness.jpg

Çok pis in the mouth of madness izleyesim geldi, öyle böyle deil, hemen izlemem lazım, dayanamıyorum şu anda, youtube'a bakayım 720 videosu var mı, ay dayanamıycam

http://cdn.bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2013/06/3-in-the-mouth-of-madness.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...