dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yok valla benim icim el vermiyordu sigara almaya o zamdan sonra, hatta son paketimi bitirmemek icin gunde 1 2 taneye falan dusurmustum, o paket son paketim olcak. umarim ben birakana kadar gelmez indirim cidden birakcam cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 camel ne oldu bilen var mı. zam haberi çıkınca koştum karton aldım hala bakkala uğramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 fiyat indiyse kalitede iner kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Nosfe said: camel ne oldu bilen var mı. zam haberi çıkınca koştum karton aldım hala bakkala uğramadım. 6 ya aldım sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Nosfe said: camel ne oldu bilen var mı. zam haberi çıkınca koştum karton aldım hala bakkala uğramadım. 7 olmuş dedi biyer. ama istanbuldaysan karaköy iskelesınden al hala 5 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 7 çok be 5 olsun gene. Bozuklukla da uğraşmıyoduk. Gerçi winston marlboro 5 küsürken camelın hakkı 10 da tartışma çıkarmıyım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hatırladım 6 ya bi kaç farklı yerden 6 ya aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 birkaç gün içinde diğerleri de indirim yaparlar chesterfield, winston fln marlborodan pahalı olmaz bu arada ben de dory gibi zamdan önceki son paketimi içiyorum hala, azaltabildiğim kadar azalttım, artık bırakırım diyodum, kısmet değilmiş diyip geçmek de istemiyorum, bırakmak lazım bu illeti=) sabah da bizim bakkal ağlıyodu, diğer bakkalar büfeler fln haftasonu yok çekmişler millete satmamışlar fln, bu gitmiş satmış hep, yok diyememiş, bütün stand bomboştu=) zarar ettim fln filan diyodu öğleden sonra gitmiş sigara reyonunu doldurmuş tıka basa, yarın sabah uğricam, bakalım tepkisi ne olacak, merak ediyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 malbuşu şimdi aldım ben 5.5liradan. geçmişler bu yeni fiyat dalgasına. Ankara Kızılay çevresnde 2-3 yerde daha aynı fiyattan söylediler şu saat itibariyle. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 of lan, ne güzel 7 lira oldu diye bahane edip bırakçaktım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Lise tarih kitaplarında okutulsun bu zam. "Olmayanlar" başlığı altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sigaraya baslayasim geldi bu ayardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 cavanagh said: birkaç gün içinde diğerleri de indirim yaparlar chesterfield, winston fln marlborodan pahalı olmaz winston 5 zaten. ama az daha indirsinler bence çok az fark var. malbuş alır millet sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 "nutella yerim" said: zehirlenmeye devam edin mallar Anneannem bile bana mal demezken sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hükümet vs filip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben parliament içiyorum. eve marlboro mu stoklasam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 LIBERAL EKONOMI MOD ON FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 winstondum, malbuş beni kazanıyor bu hareketiyle. 50 kuruş fazladan bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Xaenin said: "nutella yerim" said: zehirlenmeye devam edin mallar Anneannem bile bana mal demezken sen ne diyorsun. beyler çift anne dendi bi sn Yanliz filip ayari dö$emi$ resmen tayyibime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sigarayı bıraktım. mutluyum. 1 lira olsun isterse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 dandik sigaralar bile 4 lirayken malboranin 5.5 olmasi tamamen tercih sebebidir. geberecekseniz kalteli geberin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 zikkim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Estel_Anorien said: temel ekonomik prensipler çerçevesinde beklenen bişeydi aslına bakarsanız. zira herkesin fiyatları tavana fırlamışken firma yaptığı jest ile hem tüketici dostu bir imaj çiziyor hem de benim gibi 4 liraya anadolu içmeye başlayan insanlara ulan 1.5 lira daha verip malbuş mu içsem hissiyatı yaratıyor. akıllıca bir hareket dolayısıyla. alakası yok pazarlamayla falan. winston 5 lira yapınca, sen misin yeteri kadar zam yapmayan diye rest çekiyor marlboro şu an. bi süre 5.50 gider, sonra winston baktı rekabet edemiyorum, marlboroya; tmm abi sen 7 ye geri dön ben 5.50 yapıcam diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yahu mahalle tüccarı mı bunlar? Philip Morris yaptı atağını, artık arkasına yaslanıp karşı atakları beklicek. Bir aya kadar bir şirkette daha görürüz indirim sonra bu iki şirket sürplase eder diğerlerini ve kalır öyle. Ta ki bi dahaki zamma kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 O değilde West markası hiç arttırmamış sanırım , geçen gün markette farkettim hala 3.5 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar