Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Ocak Sigara İndirimi

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

birkaç gün içinde diğerleri de indirim yaparlar
chesterfield, winston fln marlborodan pahalı olmaz

bu arada ben de dory gibi zamdan önceki son paketimi içiyorum hala, azaltabildiğim kadar azalttım, artık bırakırım diyodum, kısmet değilmiş diyip geçmek de istemiyorum, bırakmak lazım bu illeti=)

sabah da bizim bakkal ağlıyodu, diğer bakkalar büfeler fln haftasonu yok çekmişler millete satmamışlar fln, bu gitmiş satmış hep, yok diyememiş, bütün stand bomboştu=) zarar ettim fln filan diyodu
öğleden sonra gitmiş sigara reyonunu doldurmuş tıka basa, yarın sabah uğricam, bakalım tepkisi ne olacak, merak ediyorum=)
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

temel ekonomik prensipler çerçevesinde beklenen bişeydi aslına bakarsanız. zira herkesin fiyatları tavana fırlamışken firma yaptığı jest ile hem tüketici dostu bir imaj çiziyor hem de benim gibi 4 liraya anadolu içmeye başlayan insanlara ulan 1.5 lira daha verip malbuş mu içsem hissiyatı yaratıyor.

akıllıca bir hareket dolayısıyla.

alakası yok pazarlamayla falan.
winston 5 lira yapınca, sen misin yeteri kadar zam yapmayan diye rest çekiyor marlboro şu an.
bi süre 5.50 gider, sonra winston baktı rekabet edemiyorum, marlboroya; tmm abi sen 7 ye geri dön ben 5.50 yapıcam diyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...