Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
0ne said:

http://www.youtube.com/watch?v=fsDyMFVgucI

yeni hero gelmiş

video sonu efsane...

Ahah videonun sonu cidden efsaneymiş

HoN oynamıyorum ama hero'da keyifliye benziyor, entangling vine wall skilli de pek bi epik duruyor

Nerden geldim konuya bilmiyom, neyse
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Ben böyle aptalca bir şey görmedim. TR den bir kişi yatırım yapıp sunucu açtı diye TR ip lerine ban çekip zorla TR serverına sürüyorlar. Ulan orada toplasan 50 kişi online.

Bir matchmaking bekleme süren 25 dakikayı buluyor. Böyle aptal bir şey yok. Atıyorum ben çok pro bir oyuncuyum, EU'dan clana girmişim, turnuvalara katılıyorum v.s Zorla beni TR sunucusuna göndermek nedir.

İnadına taşımadam hesabı TR serverına. Kişi sayısı çok az diye HON'a baskı yapmışlar belli. Bize oradan adam gönderin demişler, hon'da TR ye ip ban çekmiş. Batarlar ilşallah... Ulan TR'de Hon'a yatırım yapmak nasıl bir aptallıktır zaten. Toplasan 500 kişi anca oynuyor oyunu.

Ben değilde; adamlar yazmış yani. 5 yıldır bu oyunu oynuyorum, 500+$ markete yatırım yaptım. Şimdi bu aldığım eşyaları 50 kişilik serverda oynamak için zorla iteleniyorum.. İşin birde bu yanı var
Sosyal ağlarda paylaş

Vay ipneler,betasında beri ergen fanboylar gibi hep dota 2 e karşı destekliyordum herifleri,2 gündür login failedların sebebi belli oldu.Web sitesine bakıyorum en ufak bir açıklama yok,forumda adminin teki tek cümlelik açıklama yapmış,ayın 12sinden sonra türkler hontr serverında oynayacak diye.

Böyle bir mallık olabilir mi yav.Hadi türk oyuncuların yarısı,her bakımdan en kötü player kategorisinde kafadan 1.liğe oynar da diğer yarısına yazık olmuş.Bildiğin herifler hitler gibi bir yaptırım uygulamış lol.Millet 25 dakika sıra bekliyoruz diyor tr serverında.Neyse açarım vpni bakarım keyfime.
Sosyal ağlarda paylaş

S2 zaten para kazanamıyordu doğru dürüst. Bu şekilde client'ı satıp oyunu lokalize ederek para kazanmış olacak. Yani şirket ekonomisi için çok iyi bir hareket ama aşırı player kaybı yaşanacak.

Zaten tr server hakkına sahip olan firma da bunun ölü bir yatırım olduğunu bir kaç ay sonra anlayacaktır. Velhasıl, hon öldü artık, lol ve dota geçme zamanı.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

S2 zaten para kazanamıyordu doğru dürüst. Bu şekilde client'ı satıp oyunu lokalize ederek para kazanmış olacak. Yani şirket ekonomisi için çok iyi bir hareket ama aşırı player kaybı yaşanacak.

Zaten tr server hakkına sahip olan firma da bunun ölü bir yatırım olduğunu bir kaç ay sonra anlayacaktır. Velhasıl, hon öldü artık, lol ve dota geçme zamanı.

Ne kadar almış olabilir ki türk serverından, 5000 usd? Hadi 10k dolar almış olsa bile yine de ekonomik açıdan çok salak bir hareket yaptıkları.Onun yerine transactionları tl üzerinden yapıp,türklere özel fiyatlandırma yapsalarda her açıdan daha doğru bir karar olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...