SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 add-onlar oyunun ruhuna aykırı gir direk oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 alın 100 gold CMEKOJM1D1BJ7QWC0HEL http://www.heroesofnewerth.com/alienware.php login olun kodu yapistirin ilk gelen alır daha önce almayan varsa http://www.alienwarearena.com/giveaway/heroes-of-newerth-goblin-coin-giveaway/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 LOL sayfasında HON reklamına denk geldimde, yeni patch geliyormuş herşey free falan olacak diyor. Nedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 dun geldi butun herolari oynayabiliyosun free accountla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ee dezavantaj falan koymamışlar mı ? Giip bir bakalım o zaman. Uzun zamnadır girmiyordum gerçi, noob attack!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ee leaver kaynamasın ortalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 yeni acc actım eskiler kapanmıs zaten. Bir sürü hero var en azından bir girip deniyim neler çıkmış die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://www.heroesofnewerth.com/splash/index.php sam jackson naptin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ooo, şık olmuş. Son çırpınışlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 0ne said: http://www.youtube.com/watch?v=fsDyMFVgucI yeni hero gelmiş video sonu efsane... Ahah videonun sonu cidden efsaneymiş HoN oynamıyorum ama hero'da keyifliye benziyor, entangling vine wall skilli de pek bi epik duruyor Nerden geldim konuya bilmiyom, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ne alaka son çırpınışlar fln? en iyi announcerlar ve çerezlik hedeler HoN'daydı zaten hep edit: bu da çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 haha çok iyi yahu, gerçek seslendirmemi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 tam üstüne bastın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 arada testie falan izliyorum ben hiç oynamasam da bir iki link geçti twitch chatte meğer hon eu turklere ip banı çekmiş hon tr serverları açılmış ama s2 türkiye ofisi falan değil bildiğin wolfteam kafası bi şirket almış hakları transferi de mecburi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ben böyle aptalca bir şey görmedim. TR den bir kişi yatırım yapıp sunucu açtı diye TR ip lerine ban çekip zorla TR serverına sürüyorlar. Ulan orada toplasan 50 kişi online. Bir matchmaking bekleme süren 25 dakikayı buluyor. Böyle aptal bir şey yok. Atıyorum ben çok pro bir oyuncuyum, EU'dan clana girmişim, turnuvalara katılıyorum v.s Zorla beni TR sunucusuna göndermek nedir. İnadına taşımadam hesabı TR serverına. Kişi sayısı çok az diye HON'a baskı yapmışlar belli. Bize oradan adam gönderin demişler, hon'da TR ye ip ban çekmiş. Batarlar ilşallah... Ulan TR'de Hon'a yatırım yapmak nasıl bir aptallıktır zaten. Toplasan 500 kişi anca oynuyor oyunu. Ben değilde; adamlar yazmış yani. 5 yıldır bu oyunu oynuyorum, 500+$ markete yatırım yaptım. Şimdi bu aldığım eşyaları 50 kişilik serverda oynamak için zorla iteleniyorum.. İşin birde bu yanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 hahahha bu herifler niye böyle yetolaştı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Vay ipneler,betasında beri ergen fanboylar gibi hep dota 2 e karşı destekliyordum herifleri,2 gündür login failedların sebebi belli oldu.Web sitesine bakıyorum en ufak bir açıklama yok,forumda adminin teki tek cümlelik açıklama yapmış,ayın 12sinden sonra türkler hontr serverında oynayacak diye. Böyle bir mallık olabilir mi yav.Hadi türk oyuncuların yarısı,her bakımdan en kötü player kategorisinde kafadan 1.liğe oynar da diğer yarısına yazık olmuş.Bildiğin herifler hitler gibi bir yaptırım uygulamış lol.Millet 25 dakika sıra bekliyoruz diyor tr serverında.Neyse açarım vpni bakarım keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 beter olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 zaten honu betadan sonra lol özentiliği bitirdi haaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 S2 zaten para kazanamıyordu doğru dürüst. Bu şekilde client'ı satıp oyunu lokalize ederek para kazanmış olacak. Yani şirket ekonomisi için çok iyi bir hareket ama aşırı player kaybı yaşanacak. Zaten tr server hakkına sahip olan firma da bunun ölü bir yatırım olduğunu bir kaç ay sonra anlayacaktır. Velhasıl, hon öldü artık, lol ve dota geçme zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Benim anlamadığım hangi aptal HON TR açıp yatırım yapar. Ulan oynayan kişi sayısı zaten 1k yı geçmez. Onlarında tamamı f2p kesim. Nasıl bir yatırımdır. Kime nasıl kakalamışlar clienti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 -Crawler- said: S2 zaten para kazanamıyordu doğru dürüst. Bu şekilde client'ı satıp oyunu lokalize ederek para kazanmış olacak. Yani şirket ekonomisi için çok iyi bir hareket ama aşırı player kaybı yaşanacak. Zaten tr server hakkına sahip olan firma da bunun ölü bir yatırım olduğunu bir kaç ay sonra anlayacaktır. Velhasıl, hon öldü artık, lol ve dota geçme zamanı. Ne kadar almış olabilir ki türk serverından, 5000 usd? Hadi 10k dolar almış olsa bile yine de ekonomik açıdan çok salak bir hareket yaptıkları.Onun yerine transactionları tl üzerinden yapıp,türklere özel fiyatlandırma yapsalarda her açıdan daha doğru bir karar olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 gg siki geymz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bu hon tr'ye baktım gm impreve falan yazmış duyuru hwa'daki impreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bugün Dota 2'yi silip HoN yüklemeyi düşünürken okuduğum rezalete bakarmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar