Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

DDOS olma ihtimali bence düşük release öncesi sıçtılar toparlamak için böyle yalan söylüyorlar..

oyun serverlarının hepsi farklı IP ve farklı lokasyonlarda farklı hosting şirketlerinde

+

login serverlarını kapatmışlar direk, ddos falan değil

+

websitesinin ve login serverının aynı server olması mümkün değil

neyi DDOS'luyolar bir anlasam...
Sosyal ağlarda paylaş

hon forumlarına bakıyorum millet SEA yaptı diyip duruyo dedim ne lan bu sea.
meğersem: south east asia imiş. Ve şöyle bi olaylar dönmüş:
Hon Garena ile ortaklık kurmuş. Oralarda server filan açmak için. Ama garena demiş ki biz free for all ciyiz arkadaş. para mara ödettirmeyiz. Sonra hon da demiş ok tamam o zaman serverları tamamen ayırırız, Singapore, Malaysia, Vietnam and the Philippines daki ülkeler sadece garenada oynayabilir, eu, us serverlarında filan oynayamazlar diye bir şart gelmiş...

Kısaca üstteki ülkedeki adamlar sadece garenada oynayabilcek ve hiç bir ücret ödemicekler. Statlardı psrydi filan tamamen farklı bi serverları olacakmış adamların. Prepaidlilere ise paraları geri verilcekmiymiş neymiş filan falan....
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ya geçen bir oyuna girdim adam nasıl yapıyo bilmiyorum ama 2. account u koymuş koyması yetmedi disc. , connect. yaptıgı vakit 5 dakikalık kicklenme süresi başa sarıyor. İbne herif 4 kişi oynasak yine yenicez ama onada müsade etmiyor. Sürekli conc. disc. yapıyo freefarm yapıyo vs..

Cok pislik bir oyun olur öyle birşey yaparlarsa
Sosyal ağlarda paylaş

Hardcore oynadım ben de acayip sevdim. Gerçi oyunun ne olcağı çok çabuk belli oluyor genelde, kazancakmısın-kaybetcekmisin anlıyorsun ilk dakikalardan. Heroları seçerken baya iyi davranmak lazım.

İlk 'annihilation' deneyimimi o modda yaşadığım için ayrı bir seviyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...