sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 git yararlı birşeyler yap, birşey üret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Hon forumlarınada giremiyorum ben yaklasık 1-2 saattir sizdede varmı aynı sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 giriliyor da zor açılıyor beklemen lazım biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 DDOS olma ihtimali bence düşük release öncesi sıçtılar toparlamak için böyle yalan söylüyorlar.. oyun serverlarının hepsi farklı IP ve farklı lokasyonlarda farklı hosting şirketlerinde + login serverlarını kapatmışlar direk, ddos falan değil + websitesinin ve login serverının aynı server olması mümkün değil neyi DDOS'luyolar bir anlasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 hon forumlarına bakıyorum millet SEA yaptı diyip duruyo dedim ne lan bu sea. meğersem: south east asia imiş. Ve şöyle bi olaylar dönmüş: Hon Garena ile ortaklık kurmuş. Oralarda server filan açmak için. Ama garena demiş ki biz free for all ciyiz arkadaş. para mara ödettirmeyiz. Sonra hon da demiş ok tamam o zaman serverları tamamen ayırırız, Singapore, Malaysia, Vietnam and the Philippines daki ülkeler sadece garenada oynayabilir, eu, us serverlarında filan oynayamazlar diye bir şart gelmiş... Kısaca üstteki ülkedeki adamlar sadece garenada oynayabilcek ve hiç bir ücret ödemicekler. Statlardı psrydi filan tamamen farklı bi serverları olacakmış adamların. Prepaidlilere ise paraları geri verilcekmiymiş neymiş filan falan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bu oyun f2p olmasın apaçisi quiti karşı takıma farmlıycak 2. acc falan koyuyolar bok oluyo oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 aynen ya geçen bir oyuna girdim adam nasıl yapıyo bilmiyorum ama 2. account u koymuş koyması yetmedi disc. , connect. yaptıgı vakit 5 dakikalık kicklenme süresi başa sarıyor. İbne herif 4 kişi oynasak yine yenicez ama onada müsade etmiyor. Sürekli conc. disc. yapıyo freefarm yapıyo vs.. Cok pislik bir oyun olur öyle birşey yaparlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 yeni hero yine anormal op olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 çok sıçmışlar bu patchte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 MM 'de All Heroes'u kaldırmışlar ona canım sıkıldı benim. Gerçi öbür türlü hep aynı herolar oynanıyodu nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 sicmak derken? bence guzel patch, yeni hero da dev modela seciliyor bir tek. Hardcore mode oynayan var mi? Cok fenaymis yahu, yok oldum kurallari okurken sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 O mod neymiş öyle ya ben bulamadım kuralları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Pluton said: O mod neymiş öyle ya ben bulamadım kuralları falan * No passive gold/sec gain * A creep/hero deny results in 0 experience for the enemy team * A tower deny results in 0 gold for the enemy team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 aha 10 dk ya paralı oluyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 preorder yapanlara özel mi kalcak taunt şimdi,yoksa kalkıcakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Hardcore oynadım ben de acayip sevdim. Gerçi oyunun ne olcağı çok çabuk belli oluyor genelde, kazancakmısın-kaybetcekmisin anlıyorsun ilk dakikalardan. Heroları seçerken baya iyi davranmak lazım. İlk 'annihilation' deneyimimi o modda yaşadığım için ayrı bir seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 bizim oyunlarda kavga cikar o modda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 spompas said: aha 10 dk ya paralı oluyore. 14'ünde paralı olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 yeni hero koymuslar gene str, gauntlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 aquila said: bizim oyunlarda kavga cikar o modda. Çalışmayana para yok mod'u resmen. Creep kill ve deny sayım eşit gidiyor nerdeyse, hatta deny baya tercih edilir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 beta'da mı var yeni hero ? girilmiyor suan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1327050449625 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Masticore said: beta'da mı var yeni hero ? girilmiyor suan da bitti beta, 1.0.0.1 sürümünde oyun şu an. son gelen patch'de var yeni hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bad Data diyor yine patch mi geliyor? Yeter bıktırdılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=125844 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar