reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu gece sezonu aciyorum, hayirlara vesile ola. bu arada bunu ustundemi uyuyoz ustumuzemi seriyoz lan :D edit:yok adi battaniye olduguna gore sercez heralde yoksa, elektrikli carsaf olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yatarken fisi cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hayır çarşaf gibi alta sermen lazım onu ya da sıcaklık tercihine bağlı. üsttemi istersin altta mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 araya koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 fede said: araya koy en iyi çözüm aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 beline bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 pijamanın içine sok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ne bitmez ödevmiş, baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sigara boregi gibi sarilsam diyom ama. iide fisi ceksem 3 dakkada donarim yine ben, hadi bugun sicak hava -2 derecede son 1 haftadir -7 lerde takiliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Açık bırakıp uyuma tehlikeliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 KahnX said: üsttemi istersin altta mı ? niye bu kadar ilgilendin :D ayrıca çok sakat bişey tavsiye etmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 erkeklerin çocuklarını öldürüyor söyleyeyimde ben. ondan sonra tüp bebek sırasında spermim niye az yaa halbuki ben bir sürü billur yiyorum falan demeyin. sığır gibi gezersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 rüyanda dereler, şelaleler, okyanuslar görme. görürsen de hemen uyan. sakıncalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Vingthor said: erkeklerin çocuklarını öldürüyor söyleyeyimde ben. ondan sonra tüp bebek sırasında spermim niye az yaa halbuki ben bir sürü billur yiyorum falan demeyin. sığır gibi gezersiniz laptopu kucağında kullananlara duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yatmadan önce yatağı ısıtıyosun yatarken fişi çekiyosun neeeeeeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 adam da diyo ki -lere kadar iniyo 10 dakka sonra gene buz olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 üzerinde yorgan olduğu sürece bişi olmaz. vücut ısın yorganı sıcak tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 çekecen fişi olmaz öle fiş takılı yatmak çok üşüyosan odayı ısıtıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Anneme gittik geçen gün, WTF blanket almış, baya kaliteli bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 neresi be orası? reyou said: sigara boregi gibi sarilsam diyom ama. iide fisi ceksem 3 dakkada donarim yine ben, hadi bugun sicak hava -2 derecede son 1 haftadir -7 lerde takiliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Isıtma olarak Ferroli tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yangın çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İstersen sevgimle odanı ısıtabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Osuran_boğa said: çekecen fişi olmaz öle fiş takılı yatmak çok üşüyosan odayı ısıtıcan onuda yaptim bu sefer sabah uyaninda cigerimdeki tum nefes kurumus olarak uyandim. kurumus fln dudaklarim su serpen yok haliyle. oda fan isitmali cunku. nemlendirici fln da almam lazim, dotumu koycak yer kalmicak o zaman odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi sıçak havanın önüne bi kaba su koy, ne nemlendiricisi biz kaloriferli evlerde nemlendirici kullanmıyoruz yani, özellikle pimapen+kalorifer combosu çok fena o konuda, çözümü de peteğin üstüne koyulan su yani öyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar