dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 kuyruk değil o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 abi cidden dragon p.nisi o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 sildir bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 uo wallpaper değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ya konsept ve kol hoş bence de (;)), bu ölçek için biraz fazla detaylı bi dövme değil mi? uh son halini atsana renkler oturduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 resmi alıp direk aynısını yapmış sanki http://mmo.it/wp-content/uploads/2016/09/Ultima-Online-wallpaper-5.jpg o kadar detay falan olunca da biraz kalite düşmüş, fotoğraftan falan da olabilir belki, bilemedim dövmecinin yorumlayıp yapabildiği detaya/kaliteye göre yeniden çizmesi önemli bişey mesela sırtına sosaria yapsan daha kaliteli durabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 su resmi görünce sadece benim beynimde stones çalmıyor değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 yok, o fix oluyor, müzikli dövme olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 hmm şimdi orjinal resme bakınca kuyruktaki sıkıntı belli oldu gibi. Gölgelendirmeyi yanlış tarafa mı yapmış lan :D Orjinalde kuyruğun arkaya gittiği net görünüyor, dövmede böyle sanki öne-sola doğru kıvrılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 yazın da rötuşa gidince olduğu kadar ayar çektireyim, ben de lightning ve dragon'un fire ı dandik buldum mesela onları oynatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 olm bu TAŞINDI muhabbeti altınayıya olmuyo muydu sadece sende mi var? TAŞINDI2 falan ol bari sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ReAl MF' TaşINDI benim taam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 nickinde acayip karakter olan herkeste oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 mage'in lighting'ine de bi ayar lazım sanki bakınca üstüne su geliyormuş gibi gözüküyor orjinaldeki sparkların çıkışı daha tight ve sharp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 µh said: yazın da rötuşa gidince olduğu kadar ayar çektireyim, ben de lightning ve dragon'un fire ı dandik buldum mesela onlarlı oynatıcam Sen önceki sayfada renk olayını sormuştun. Valla renk olarak hedef neydi bilmiyorum, onu sen ve dövmeci bileceksiniz ama biraz soluk gibi geldi, tenle yakın renk yani. Ha zaten amaç buysa Ok, sıkıntı yok. Onun dışında ejderhanın bacak kuyruğun önünde olsa bence daha iyi olurmuş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 ateş ve yıldırım gibi şeyler baya vurgulu olması lazım, öyle değil. dragonun bi bacağı gümbürtüye gitmiş, dumanlar bulutlar falan fazla kapatmış çizimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 4 ay geçmiş ilk mesajımı yazalı şuraya, kolların yarısı doldu dsfdsg. yalnız ten rengi filan farketmeksizin bazı renkler bildiğin durmuyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar