ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Sorry, I don't have good aim... Bune len ? hahahah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi ne olursa olsun, adam çıkıp da kıza şöyle gömdüm böyle emdim, benden bunu istedi vs. konuşuyorsa, o adam dünyanın en ezik adamıdır, erkek değildir yani bu kadar net. ha kız mal ötesi, arandıkça aranmış o ayrı bir mevzu ama adam da kusura bakmayın orsbu cocuuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Böyle kızlar pislik gibi davranıldığı zaman peşinde köpek olurlar adamın ama aşık olursan, seversen ağzına ederler. Çok da iyi yapmış eleman, iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 AHAHAHAHAA http://img46.imageshack.us/img46/7432/88487128.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 said: who knew "rape me,choke me,stick a thumb up my ass" girl would be religous. neat. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 asduhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Rakursi said: Böyle kızlar pislik gibi davranıldığı zaman peşinde köpek olurlar adamın ama aşık olursan, seversen ağzına ederler. Çok da iyi yapmış eleman, iyi olmuş. Böyle kızlar mı? olm hatun deli manyak psikopat, ne böyle kızları:D ukten varmış gibi konuştun, yazık yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şimdi herifde suç aradım ama mamafih bulamadım.. hani kız kalkıpda "yalan" dese neyse de adamın söylediklerinin doğru olduunu da kabul ediyor.. ee herif uyrmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 4S kanunu (amerikan versiyon) seveni skerler, skeni severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ufff cok fake abi yane tamam komik ama fake cok cok fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 saglam saykoymus jade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 emmeli gömmeli bir face topiği. kadın da azgınmış asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Romario said: Sorry, I don't have good aim... Bune len ? hahahah! asdfasdfeqefasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Biri anlatabilir mi ne olmuş iniglizce bilmiyorum anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yorungeye gidebiliriz cevirirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abooo.. hatun feci takmış vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 erucalavera said: said: who knew "rape me,choke me,stick a thumb up my ass" girl would be religous. neat. ahaha eahu iyiydi burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Önce kıza acıdım , adam tam bir götelek ama sonra .. Rakursi said: Böyle kızlar pislik gibi davranıldığı zaman peşinde köpek olurlar adamın ama aşık olursan, seversen ağzına ederler. Çok da iyi yapmış eleman, iyi olmuş. GOGO thomas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Jahrein said: adam uyarmış bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kız kaşınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Saeros said: erucalavera said: said: who knew "rape me,choke me,stick a thumb up my ass" girl would be religous. neat. ahaha eahu iyiydi burasıBen de en cok burada guldum :D adam yarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Adam hakkaten uyarmış, sonradan da uyarmıştım bak diye de belirtmiş :D Kız resmen kendisi kaşınmış. Ha adam da pislik bell, hani sürekli bi ukalalık bi şımarıklık var da, kız korkutucu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi cidden fake yaaa bu ne.tamam seviştiklerini falan kabul etmiş neyse boşluğuna gelmiştir falan diyelimde "ısırdım ama yanlışlıkla oldu,ayrıca yüzümde çok az vardı kalanı saçımdaydı" falan ne yaaa.resmen eğlenmişler işte kendi aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bunun türk versiyonu için.. http://forum.paticik.com/read.php?62,4408787,4408787#msg-4408787 said: Tanışmamı, sevişmemi anlatmadığım gibi nasıl kurtulduğumu da anlatmıyorum çünkü bu yazıda bilmeniz gereken tek şey “keşke” dediğiniz kızın böyle çıkma ihtimalinin de olduğunu bilmenizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar