Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 saksı gibi bacağı var ama devetabanı tarlası ekilir bi bacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aquila said: carlos bugun cikip ben takim oldum dese gene fenerden daha iyi. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fener işi bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Rewendor said: Carlos'ta böyle bir ego olması bence gayet normal. Adam Türkiye'de şu anda oynayan futbolcuların hepsinin toplamının erişemeyeceği bir kariyere sahip. kariyer iyi de, oynadığı futbolla nerede ona bakmak lazım. aksi taktirde sadece kendini beğenmişlik oluyor o ego. lincoln'le omuz omuza kavga izlerken nasıl takıma lider olmayı düşünüyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 carlos deyince aklıma çizgiden çıkardığı toplar, rakip oyuncuların orasında burasında patlayan frikikler, topa basıp riske girmeden dışarı attığı toplar, rakibe "ulan karşımda koşan roberto carlos, küçüklüğümün kahramanı" dedirten süratli koşular geliyor... futbolu bilip pijliğini yaşatan bir adamdı. egosuna kurban son 1 sene de gayet sıradanlaşmıştı. konuşur hakkıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aquila said: carlos bugun cikip ben takim oldum dese... AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 huun said: lincoln'le omuz omuza kavga izlerken nasıl takıma lider olmayı düşünüyordu? naapıcak uçan tekmeyle kavgaya mı girseydi maradona gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 liderlikten kastı ne o zaman? gece alemlerinde kelepçenin kime takılacağına karar vermek mi? lider oyuncu rolüne büründüğünü iddia ediyorsa, o kavganın çıkmasına engel olur, olamıyorsa olayların büyümesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 PrudenT said: huun said: lincoln'le omuz omuza kavga izlerken nasıl takıma lider olmayı düşünüyordu? naapıcak uçan tekmeyle kavgaya mı girseydi maradona gibi.kavga ayırmak cevabını almak için mi sordun bunu yoksa gerçekten bu cevabı göremeyecek kadar kör müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ben de olsam utanabilirdim o tablodan.Nasıl bir rezillikse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 PrudenT said: huun said: lincoln'le omuz omuza kavga izlerken nasıl takıma lider olmayı düşünüyordu? naapıcak uçan tekmeyle kavgaya mı girseydi maradona gibi. ne rezalet bir olaydı bu ya.baksana olm salakalr nası kavga ediyo modunda izliyodu adamlar, lincolnü öldürmek istemiştim o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 lincolnun gs'da yaptığı en doğru hareketti o ve evet salaklar kavga ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fistan ve kermitten roberto carlos dersleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abieaeaea adam hıncal uluç jr. title ı almış IOFHDSIUHONIJGKOĞPL..ahaha ne zamandır girmiyordum futbol kısmına, legendary cidden(tu)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bizim HarryKewel'ımıza laf yok. Tek satırlık trollerden çok daha iyidir. Katılırsın katılmazsın. TV24'de Bilgin Gökberk uzun uzun bu konuyu işledi ve söylediklerini çok doğru buldum. Saygısızlık gelenek olmuş dedi önce beni kızdırdı. Bu ne be dedim nasıl bir genellemedir. Ama sonra açtıkça konuyu çok hak verdim adama. ADAM CARLOS yahu. İnternetin 56k olduğu dial-up zamanlarında kısacık videolarını indirip, eve gelen herkese göstermezmiydik? Verdiği örneklerden biri "Romeo ve Juliet" ti mesela.Birine bak Shakespeare ne yazmış desen, Onu boşver abi, ben bi aşk yaşadım bak onu dinle diyen bir milletiz. Hayır elbette çok derin aşk yaşamış olabiliriz ona itirazım yok, benim dediğim Romeoya juliete ve shakespeare SAYGISIZLIK ediyoruz. Bunu Roberto Carlosa da yapıyoruz, Da Vincie'ye de yapıyoruz... Roberto Carlosu reklamda oynattık koşturduk simit aldırdık. Tanıtıma götürdük kafasına fes taktık. Oysaki bu adam futbol tarihinin en iyi sol beki. En azından ilk 5inden biri. Aklımda kaldığı kadarını kendi cümlelerimle anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Avrupada isim yapmak icin transfer yaparsan boyle olur O kadar zenginligin icinde oyuncu paralarinin odenmemesi sasirtti ama beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar