asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Twisting Netherda Orgrimmar'da türediler ve gerçekten para kazanırsan veriyorlar. Goldsellerlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 benim de cok oynayasım var da:F emin olamıyorum veriyorlar mı diye acaba, cok güzel bağırıyorlar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 su 65 ustu rollarsen kazaniosun o olaymi? cok oynamayin feci patlio :/ tecrubeyle sabit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 abi house always wins olayda yasakti bi donem simdi bileicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bizdekiler 0-50 lose 51-99 x2 gold 100 x3 gold diye oynatıyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 0-55 Lose 55-99 Win 100 Trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Geçen arkadaş 1.5k kazandı twisting netherda ama %70'i scammer onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 TBC'de wipe recovery'de 500g una rolluyorduk. 4k gold düdüklemiştim double or nothin yapan kumarbazdan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 oyun için kumarhanemi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bizim serverda da bi eleman yapıyordu bunu .... bizde 4 kişi yan yana gecip kumarhanelerdeli kollu makine olayını yapalım dedik :) aynı sayılar rollenırse x5 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eskidende vardı bu yeni değil ,55-100 2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi çok basit kazanma şansı %45, kasanın kazanma şansı %55 aslında girip denesme mi.. uff çok da istedim şimdi ama küçük betler oyantabilirim :P böyle max 20g fln küçük oyuncuya yönelik hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 O iş için çok sağlam kapital ve devamlılık lazım yani biri çıkar 2000gluk oynar kazanır ilk oyundan yatarsın :) Ve tabi çevrene birkaç tane tanıdık adam toplıcan herifler oynayıp kazanıcak kaybedecek ilgi çekicen sonra geri vercekler veya sen geri vericen paralarını veya hiç para transferi olmayacak vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Absolut tam tezgahci cikti aman dikkat.. adam sogusleme taktikleri anlatiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 BabacumMostors said: abi çok basit kazanma şansı %45, kasanın kazanma şansı %55 aslında girip denesme mi.. uff çok da istedim şimdi ama küçük betler oyantabilirim :P böyle max 20g fln küçük oyuncuya yönelik hep O minik rakamlar alacağın riske ve harcayacagın zamana değmez. Öyle bir meblağ olacak ki o kaybedince 2. kez oynayabilcek adam ama sen kaybedince "Sorry winners can only play once every hour" diyebilcen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lvl1 tuxedo giyen chara da guven olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ahh ah. İlk zamanlarda 4 kişi toplanırdık. Kanlı zar oynardık wowda. 3 kişi arkadaş, 4. kişi kurban olurdu. En yüksek atan herkesden 10 ar gold toplardı. 4. kişi devamlı sövüşlenirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Adam 2 kere kazansa ancak 8 oyunda partanızı geri alıyorsunuz baya riskli iş o 4lü ortaya alma olayı. Her koyun kendi bacagından asılır mantıgı ile ortaya almak daha garantili ve risksiz ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 us de taa 3 sene önce yasaklanmıştı o kumarhaneler bilmemkaç kişinin banlanmasıyla birlikte. orda direk goldsellerlar yapıyordu meslek olarak devam etti sabit 2 ay 0-65 2x 95-100 3x üstelik. edit: olur mu lan öyle :d 65-95 2x dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 BaaL said: 0-65 2x 95-100 3x üstelik. Hehe sonra hepsi battı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tomkat said: lvl1 tuxedo giyen chara da guven olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 oynamak istiyorum direk ^^ Draenor'da nerde bulurum bu tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 orgrimar merkez camiinin yan kapısında duruyorlar genelde cuma dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Edit nvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 AHAHAHHAH süpermiş lan ben de oyniim Lightbringer'da varsa dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar