ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bu kanıya bugün eskiden açtığım topicleri açıp up lamaya çalışırken vardım forumda ne kadar yeni konu olursa olsun direkt olarak kendi açtığın konulara gidiyorsun, eğer aşağılara inmişse ne akdar saçma olursa olsun uplamaya çalışıyorsun sürekli kendi mesajlarını takip ediyorsun falan bu doğal bir hareket mi, sadece ben de mi war, ya da bir tür hastalık falan mı?? gördüğüm kadarıyla tek ben değilim ama bunun mantıklı bir sebebi olmalı bir şekilde kendini beğendirme, orada olduğunu hissettirme duygusu falan mıdır bu nedir biri açıklık getirsin...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hayır gayet normal bu ben binlerce yıldır forum kullanıyorum (:p) mesela herhangi bir nedenle o konu kapatıldığında ya da gösterimden kaldırıldığında sanki yanlış bişe yapmışım gibi suçluluk duyuyorum, çünkü doğru olsa bu durum olmazdı diye düşünüyorum ve o yüzden de sürekli takip ediyorum kendi açtığım konuları ya da görüşümü bildirdiğim konuları aslında bir paranoyaklık da var diyebiliriz :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu tip durumlara çok uzak bir ortam paticik.. kesinlikle katılmıyorum..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Eternal, 17 Temmuz 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Bu tip durumlara çok uzak bir ortam paticik.. kesinlikle katılmıyorum.. katılmadığın noktayı tam anlayamadım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bende fazla konu açmiorum açtığım zamanda unutabiliorum bile:)ancak bir tartışma olduğunda dakkada bir refreshliyorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bnde de var aslına bakarsan neredeyse her üyemisde var..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 aslında daha çok yenilerde olan bişey bu yaw ilk zamanlarımda ben de biraz bööleydim. de artık düzene ayak uydurdum gibi :) (bazen saçma threadler açsam da ossun)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Topic'i ya birşey danışmak için yada bi konu açıp onun üzerinde tartışmak için açıosun. Sonra eğer verilen cevaplar tatmin etmesse 2-3 sayfaya düşünce uplıorsun. Yani ben öyle yapıyorum. Başkalarının açtığın konu hakkındaki görüşlerini anında görmek istiyorsun yoksa bencillikle alakası yok.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 üst mesaja quote yapmıcam "başkalarının açtığın konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorsun" tam olarak bu işte bence yoksa bir şey aramak için açmışsan tabi ki uplıyorsun benim dediğim aradığını bulmuşsun işin bitmiş, ya da eskiyip gitmiş bir konuyu(senin açtığın) tekrar mesaj atıp diriltmeye çalışmak....[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: BlackRose, 17 Temmuz 2004 15:12 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 17 Temmuz 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Bu tip durumlara çok uzak bir ortam paticik.. kesinlikle katılmıyorum.. katılmadığın noktayı tam anlayamadım arkadaş demişki insanlar tanınmakmı istiyo vs vs seklinde yazı yazmış..buna katılmıyorum yani kimsenin popüler olmaya calıstıgı yok burda buna inaniyorum ben..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sanırım şekil a1 ama ünlü olmaya çalışmakla alakası yog..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hiçbir mesaj almayı haketmeyeceğini düşündüğüm bir başlık açmıyorum zaten, çok nadiren böyle başlık açtığım oldu (yılda bir filan, hatta aklımda kalmışlar sanırım hepsi böyle tokat yemişim gibi :) ) ve onlarda da uplamadım. ama birtek mesaj alıp da halen önemli (bir şekilde, ille kuantum fiziği üzerine olması gerekmez) olduğunu düşündüğüm başlıkları uplarım bazen ama bu dümdüz "up!" diyerek olmaz, yanlış buluyorum ben bunu. o konuyla ilgili yeni birşey yazarım onun yerine uplama vazifesini de üstlenecek ve daha çok işe yaradığını da tespit ettim bunun.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ben de çok topik açmıyorum ama nedense açtığım sayılı topiğinde kilitlenmesini istemem, kilitleyeni de sevmem :) ama kilitlemeyi severim :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eddy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ya bu insanın doğasında olan bir şey aynı şeye benzer hani mesela bir eser fln yapsanız herkesin görmesini istersiniz ve yorumlarını beklersiniz.Msjlarda bir nevi eser gibi siz yazmışsınız takip edmek ve kilitlenmemesini istemek çok doğal bir şeydir ve bence bencilliğe girmez.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 uplama olayını hiç yapmadım ama, kendi mesajını görme isteği ve 'acaba benden sonra ne demişler' merakı herkesde vardır. hatta daha yeni uygulanmaya başlanan 'favorilere ekleme' olayıda önem verdiğiniz konuları ekleme açısından buna bir örnek teşkil edebilir belki..[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 eed bende benden sora mesaj atılmışmı die bakarım hep[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bencilsin işte :-P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 up! :)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kendi açtığım konularla aram hiç iyi değil, çoğuna cevap bulamıyorum.tamamen şans aslında bilen çıkmıo işte bazen naaparsın..bi de süper bi başka olay var konuyu açıosun destek olacağına köstek olan bazı arkadaşlar var hehe net cinneti geçirtiolar.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 çok başlık açmıyorum çünkü aramaya inaniyorum, çoğu zaman unutuyorum başlık açtığımı, ama çok önemli bir şeyse daniştiysam o zaman paso başına geçip refreshlerim(iki kez oldu herhalde bi kredi kartı yüzünden bide douwantit yuzunden)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Ya biz forumdakiler(ya da bütün herkes) çok mu benciliz??? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ben de çok topik açmıyorum ama nedense açtığım sayılı topiğinde kilitlenmesini istemem, kilitleyeni de sevmem :) ama kilitlemeyi severim :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ya bu insanın doğasında olan bir şey aynı şeye benzer hani mesela bir eser fln yapsanız herkesin görmesini istersiniz ve yorumlarını beklersiniz.Msjlarda bir nevi eser gibi siz yazmışsınız takip edmek ve kilitlenmemesini istemek çok doğal bir şeydir ve bence bencilliğe girmez.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 uplama olayını hiç yapmadım ama, kendi mesajını görme isteği ve 'acaba benden sonra ne demişler' merakı herkesde vardır. hatta daha yeni uygulanmaya başlanan 'favorilere ekleme' olayıda önem verdiğiniz konuları ekleme açısından buna bir örnek teşkil edebilir belki..[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 eed bende benden sora mesaj atılmışmı die bakarım hep[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bencilsin işte :-P[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 up! :)[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kendi açtığım konularla aram hiç iyi değil, çoğuna cevap bulamıyorum.tamamen şans aslında bilen çıkmıo işte bazen naaparsın..bi de süper bi başka olay var konuyu açıosun destek olacağına köstek olan bazı arkadaşlar var hehe net cinneti geçirtiolar.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 çok başlık açmıyorum çünkü aramaya inaniyorum, çoğu zaman unutuyorum başlık açtığımı, ama çok önemli bir şeyse daniştiysam o zaman paso başına geçip refreshlerim(iki kez oldu herhalde bi kredi kartı yüzünden bide douwantit yuzunden)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar