Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 neyse ya sanırım her okulda farklı durumlar yarın gidip bi konuşiim artık olmazsada okulu bırakırım :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ne aptal derstir o humanities ya bi de 2si mi varmış siz de geçmiş olsun verdim gitti geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 hacı 4 ocakda sınav ayarlarsın herhalde bişeyler git dekanına bişeyine konuş rektöre kadar çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Hotdog said: arkadaşlar okulda bir tane finalim var ama aynı gün,aynı saate çok önemli bir basketbol maçım var(bütün sezonun emeği,playofflar), maçı ertelemek imkansız acaba finale girmezsem bir şekilde daha sonra sokarlar mı yoksa dersten kalıp bidaha mı almam gerekir yaz okulu vs. veya yerime başkasını mı soksam :)) not: okul yeditepe bu aradaüstten ders alıosan make up yapar hocalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben hiç zannetmiyorum üstten ders olduğuna hum 2. sınıf ders'i 1. dönemden üstten ders vermiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 QueenofSpades said: napae said: Hocalarınız anlayışsız mı ya? Bizim okulda hocalarla konuştun mu make-up alabiliyosun. Yani bazı hocalar için geçerli tabi skldşfg nerdesin sen lise mi? :) Hayır canım, üniversite bu sene bitiyo sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi hum ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bizim okulda hum bölümü olsaydı, şu an yan dal yapmıştım. 238434 tane hum dersi aldım. Muhteşemler bence. Çok şey katıyo insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 üstten almıyorum dersi malesef, hum bencede gereksiz bir ders tamam insana bişeyler katıyo belki ama sınav falan yapmayın bari ya :DD 0 kredi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bende aynı şeyi söyledim :D hum'u üstten almak imkansız ilk dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 olamaz ya gittim konuştum finalin hiç bir şekilde telafisi olmaz diyorlar bütünleme falanda yoktur yaz okulu direk off gitmem lazım maça napsam yazın mı versem hum'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yaz okulunda hum 750 dolar biliyosun dimi? olm boşver maçı ilerde basketci falan olamıycan zaten gençlik hevesin boşver oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 finalin telafisi olmaz ne sacma is lan ole sey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 BonePART said: finalin telafisi olmaz ne sacma is lan ole sey mi olur olur... uyanamadıım için giremediğim finale ancak heyet raporu ile aldılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi heyet raporu ile telafide yapmiyolar iste olay orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 her üniversitede o iş farklı,marmara'da finallere girmesen bütünleme var,sanırım istanbul üniversitesinde de aynı durum söz konusu. Ayrıca her üniversitede şöyle bir durum var diye biliyorum: eğer 1.dereceden akraban yada çok aşırı bir durum söz konusu ise dekanın sana ek sınav açılması konusunda yardımcı olabilme yetekisi var sanki ama tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 abi maçı boşver ne demek ya bütün sene g.tümden ter gelene kadar çalısmısım,bazen günde 2antreman,düzgün yaşantı yok haftasonu bile sabah 9da antreman bunların karşılığı bu mu olmalı dandik bi sınav için hepsinden vazmıgeçmeliyim ? 750 dolar ne abi burslularda mı veriyo :D adamınbiri said: yaz okulunda hum 750 dolar biliyosun dimi? olm boşver maçı ilerde basketci falan olamıycan zaten gençlik hevesin boşver oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 bursluya yaz okulu bedava mı sandın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 humanism'dir hum muhtemelen, değil mi bizim okulda bi iki hoca sınıfta raporunuz olsa bile finalin make-up'ı olmaz demişti. ama bizim okul zaten garip biraz dfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Holy said: bursluya yaz okulu bedava mı sandın =) bizde bedava yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hangi okul brigand? yeditepe'de olupta bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 http://www.ieu.edu.tr hatta burslu arkadaşlarım yazın aldılar 3er tane ders şimdi rahatlar, çap yapanlar çap yaptıkları halde benden az ders filan alıyolar. bb gelen derslerini aa filan yaptılar beleş diye dfgdfdg yoksa bize kredi başına 250$ gibi bişe, hum 3 kredi 750$'a denk geliyo dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 yeditepede bedava yaz okulu. burslulara tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Deacon said: yeditepede bedava yaz okulu. burslulara tabi. demeye geldiydim. bide bizim okulda heyet raporu dışındaki hiç bir rapor kabül görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 yaz okulu bedavaysa aslında düşünülebilir ilk sınavımdan 61 aldım cünkü dier notların ortalamasının 3.50 oldugu düşünülünce kötü kalıyor o 61 finaldende kafam maçta kalacağı için max 70 falan alırım girersemde neyse ya ayarlamaya calısıcaz artık bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar