adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 nerden öğrenebilirim? en son 4 yıl önce lazım olmuştu şuan hiç bi fikrim kullancı adını şifreye ne koyduğumuzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ara sor adsl mi neyse kullandığın servis, bikaç bişey sorar sonra verir bilgileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 şifre telefon numarasıdır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 arıyamam telefon kesik kontorde yok o yüzden internetten bulmam lazım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kullanıcı ismi: adın soyadın doğum tarihin örnek: mehmetyaman82 şifrede telefon numaran yapman gereken telefon faturasının kimin adına geldiğini öğrenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yoo benim öyle değil kullanıcı adım. arayıp sorcan abi hat sahibinin annesinin kızlık soyadını falan soruyolar sora söylüyolar. bi telefon bulursun mutlaka bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hat sahibi adı ve soyadının baş harfleri sıfır olmadan alan koduyla tel numarası @ttnet kullanıcı adı alan numarasız tel numarası şifre. 5 yıl önce aldıysan böyledir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ttneti ara, derdini anlat. hat sahibinin adı soyadı, ana kızlık adı, doğum tarihi gibi bilgileri verebilirsen söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ancak ttnet'i arayarak öğrenebilirsin. Eskiden bi siteye girmeye calışırken "yanlış bilgiler, lütfen adsl numaranızı giriniz" diyordu ve karşına şifren falan çıkıyodu. Ama onu kaldırdılar. Bende senin gibi unutmuştum. Hatta modemin şifresini bile unuttum. Reset attım modeme aradım öğrendim falan. Şimdide unuttum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 şifre telefon numarasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malafat_Kokteyli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 444 0 375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Farinal said: şifre telefon numarasıdırkesin değil bu..ben ilk adsl aldığımda da şu anda da hep kendi istediğim kullanıcı adı ve şifreyi kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Aynen, benim de farklıydı. Genelde uğraşmak istemeyenlerde, ad-soyad@ttnet, ve telefon numarası şeklinde kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 kimin üzerine kaytılıysa onun adını yapıyolar mesela ahmet mehmet isimli bi adam için ahmetmehmet@ttnet kullanıcı adı 1234567 standart pass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 oo hala ne deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yok ya çok abidik gubidik bişeydi bizimki bikere bağlanır bidaha kullanmayız kimsede bulamasın mantelitesi vardı ki şimdiye kadar hiç lazım olmadı gerçi yine haklıymışım :D arayıp öğrendim zaten hatta öğrenmeme gerek kalmadı kotamı öğrencekdim söylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 CthuLhu said: Farinal said: şifre telefon numarasıdırkesin değil bu..ben ilk adsl aldığımda da şu anda da hep kendi istediğim kullanıcı adı ve şifreyi kullandım aynen. 2003 yılında aldım ilk defa. o zaman da kendim seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar