Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sevgililer günü eventi; salıya kadar bütün dünyalar pure white tendency gogo sömürün bütün PW eventlerini
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 lvl 14 halimle purple flame shield, bir iki güzel ring + bol miktarda soul aldım.. 1-1'de dragonlar yok ve girişin ordaki kapı açık.. direkt yumulun hakkaten.. bir de 5-1'de bir merdiven varmış pure white'da açılan.. yetebilir miyim acaba? çok istediğim bir silah var orda..
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yahu pit'te miralda'dan kaçarken merdivenden düştüm.. o da benim arkamdan atladı ve düştü asdfsa.. geri döndüm cesedi almaya.. lootlayabiliyorum.. sadece ondan alacağım soulları alamamış oldum.. acep tendency'i etkilemiş midir?.. -3 diyordu.. pure white sıfırlanınca üstüne bu -3 de gelip pure black'te bırakmasın beni :S..
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahah evet düşerse gider ceset event bitince nasıl değişecek world tendency bilemiyorum, christmas eventinde oynamadım çünkü. yanlız tendency blacke kaydırmak için body formda ölmen lazım aklında bulunsun. soulda ölünce kaymaz tendency
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yahu miralda'ya gittim ağzıma ağzıma vuruyo, 1 vuruşta ölüyorum :D arch demonlar o kadar vurmuyo lan. bide 30 30 vuruyorum zaten nası kesçem acaba.
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hmm böyle kapı mapı varmı girmemizi tavsiye ettiğiniz :) ayrıca yukarlarda birşey sormustum yardım edin bi :)
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ya pw yi nasıl somurucez tam olarak bi el uzatın :).nerde somurelim
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 _ILuVaTaR_ said: yahu miralda'ya gittim ağzıma ağzıma vuruyo, 1 vuruşta ölüyorum :D arch demonlar o kadar vurmuyo lan. bide 30 30 vuruyorum zaten nası kesçem acaba. 200 200 vur
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: ya pw yi nasıl somurucez tam olarak bi el uzatın :).nerde somurelim abi mesajımda yazdım ya bir şeyler =).. daha 4-1 bossunu yeni kestiğim için çok ilerileri bilmiyorum.. ama 1-1'de başlangıçın hemen orda solda bir kapı var.. ora açık mesela.. orada biraz lootlanacak ceset var.. devam ettiğinde miralda'nın oldugu pit'e ulaşıyorsun.. kesebilecek güçteysen femalelar için bir set, bir de güzel yüzük düşürüyor.. kesemesen bile iyice geriye çekip arkasından koşup pit'e girebilirsin.. orada da dikkatli atlayıp zıplayıp colorless demon's soul falan alabiliyorsun.. ayrıca köprünün ordaki ejderhalar yok.. soldan gidip ganimetleri toplayabilirsin.. 3-1'de 2F koridorunda normalde açık olmayan yerler açık.. ama ben yine de açamadım bir çok kapıyı.. 3-2'den anahtar almam gerekiyormuş sanırım.. kesin güzel şeyler vardır.. sonra 5-1'de yine pure white'da çıkan bir merdiven varmış.. daha ulaşmak nasip olmadı.. istarelle gibi bir silah alabiliyorsun orada da.. daha bir sürü var işte.. http://demonssouls.wikidot.com/world-tendency.. şurdan bakıp bakıp yap.. yeni başladığım için ilerdekileri yapamıyorum ben..
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oyunu ilk zorluk seviyesinde bitirdim soulbrand i aldim onu kullaniyorum su an.daha sonra old king e gittim oda bana demonbrand i verdi ama statslarim yetmesine ragmen ozellikler bana -gorunuyor duzeltmek icin ne yapabilirim. saygilar...
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 character tendency kasman lazım demonbrandın iş yapması için. kimseyi invadelemeden sürekli seni invadeliyenleri kes
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi çok fena taş bi redhead female thief yaptım.yardırıyorum yeni başladım hadi bakalım.
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @spyro:valla soul lvl 60 oldum.o ejderhayı falanda kestiydim ztn :) miraldaya bakayım bi bari.4-3 teyim ben suan. biraz pvp kovaliyim dedim ama fena yardırıyor insanlar.1-2 vuruşta alıyolar beni çözemedim:) bide bu colorless demon cıkan şeyler pw ile gelen birşey mi. 4-2 de bi tane var ondan.ama oraya nasıl gidiceimi bilemedim.uzaktan goruyorum ama :) 2-1 dekini kestim.tesaduf gordum ztn asansorun ordaymış. bdie 4-1 in hemen girişinde bi tane phantom var.adamı kesemiyorum.direk healliyor.tek vuruştada alıyo beni
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 he ya.tek vuruşta alıyor beni.hyr kesebiliyorum kalkanı indirmedikçe dmg veremiyor.ama healti azaldımı fulluyor
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 allah allah ya.. sen ng+'da mı oynuyorsun.. bende ne heal atıyor ne de tek vuruşta alabiliyor.. fazla zorlanmadan kestim lvl 37 karakterle..
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hahaha valla beni tek vuruşta paketliyor.ve sonsuz heali var sanırım.hani çeyrek canı kaldıgında fulluyor.500 falan vurmam lzm heallemeden kesmek için :)
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bu oyunu 2 hafta içerisinde almayı planlıyorum. 2 senedir falan ps3 var oynadığım oyun listesi force unleashed, fifa ve gta4 ten ibaret. inşallah adam gibi bağlayacak bi oyun çıkar :D yoksa atıcam bu fifa station ı yakında :D
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 e gidip uncharted falan oynamazsan ayıp tabi :)
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahahah satsuki ağlattı ama.hiç kolay olmadı
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 brushwood seti başka yerden bulamıyoruz dimi.ulan bisürü şey vardı ustumde karambole geldi sadece leg alabildim.
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 spyro verdiğin linke baktımda.ben black tendecy de oynuyomusum direk ahahah mesela miralda da sana yüzük düştü bana elindeki silah.white oluyo seninki benimki black mesela 2-2 de mağarada aşagı inerken solda scivir diye bi heriv var.white tendecy de gidip keel smasheri gosteriyosun sana pure bişi veriyo.bende black oldugu için direk phantom olarak daldı kestim bişiler çıktı içinden :) yani wikide okuduklarım black tendecy ile uyusuyor
Öne çıkan mesajlar