Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doom 3 mü half life 2 mi????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
The_Delucian, 13 Temmuz 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
doom 3 bencede daha ıyı bır gırıs yapacak ama 2-3 ayda olayı tamamen bıtecek kı multı layı 4 kısılık coop larla sınırlı olacak (oyle hatırlıyorum yanılıyor olabılırım) ,ama HL 2 ???

hl2 de multiplayer yok[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Mesaj tarihi:
bence yerinde bir karar olmuş, hl2 multisi yerine cs2 ve tf2 gibi modlara yüklenecekler. (gerçi bu saatten sonra cs yapsalar ne yapmasalar ne.) ama tf2 iyi olur heralde.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Mesaj tarihi:
ilk başta çpiyasaya çıkarak hl2 versiyonunda multiplayer olmayacak. Orası doğru ama daha sonra ayrı bir versiyon çıkartıp (aç gözlü yapmıcılar işte) aynı oyunu multiplayer olarak satacaklar (cs2 tf2 felan)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
fx te kesin çalışırlar (ulan daha 1 yıl olmadı alalı çalışsınlar bi zahmet)
zaten hl2 geforce2lerde de çalışacak şekilde yapıldı. (gf2de dos oyunu gibi olur grafikleri gerçi)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Mesaj tarihi:
s3 virge vardı benim eski bilgisayarda o da çalıştırır mı :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Mesaj tarihi:
VGA ekran kartları? yok onlar tartmaz heralde :D :D

ehua
Radeon 9600pro çalıştırır dimi ya ? :P ben şüpheliyim de biraz... doom un alphasında takılıodu bilgisayar[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
alpha'lar sorunsuz olsa zaten beta ve final sürümleri diye bişi olmazdı, alpha sürümünün manası nedir bir fikriniz vardır sanırım.. :)

9800 pro'da canavar gibi çalıştıracağım inşallah, bir yıl daha ertelerlerse fena patlarım.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
doom 3ü, ben eski dandik sis 315e kartımla çalıştırıyordum akıcı şekilde (çizgi film gibi oluyordu ama çalışıyordu)
geforce 4 ti 4800se alınca denedim tekrar, gene kusursuz çalıştı, hatta 4xAA felan da dahil.
prealpha desek, poligonları 2 katına çıkarsalar desek, biraz kasar diyebiliriz.
prealpha desek, full versiyon daha stabil olur desek, performansımız artar..

yani geforce 3-4 çalıştırır ve güzelce oynanır sanırım..[signature][hline]pc and comic geek
Mesaj tarihi:
blackice mutlaka oynarsın da herşeyi kökleyemezsin tabii. 100 fps alamadığı için yeni oyun oynamayan quake3'cüler tanıdığım için "bende geforce zilyon var, oynayamam herhalde" diyenleri görünce "mı acabaaa" diyorum içimden.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
grafik d3
hikaye hl2
ortam/atmosfer hl2
korku d3
gameplay hl2

overall hl2
(gelmiş geçmiş tüm oyunlardaki en gerçekçi karakterler, hareketler ve ilk defa yapılan interactive environment'ın üzerine tanımam.)[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit?
- why are you wearing the stupid man suit?
Mesaj tarihi:
s4ll4yIN DoMmu, Uo RuLl4z!!

lol

kesinlikle hl2. o zamanlar çıkan başka hangi oyunda AI yanına el bombası atılınca kaçmayı akıl ediyordu mesela?

umuyorum ki hl2 de hl1 gibi birçok yenilik getirir, ve biz de salyalarımız akarak oynarız :)

doom3 de iyi hoş ama "zuzaylılar daldı imdak" hikayesi artık çekici gelmiyo :)
Mesaj tarihi:
selam jadelith, özledim valla sizi :)

doom 3 grafik açısından süper ama oyunun yarısına gelince sıkılırım diye düşünüyorum.

doom 3'ün hikayesi:
something went terribly wrong[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Mesaj tarihi:
doom serisinin olayi odur zaten ama adamlarin bunu isleme sekli zaten oyunlari efsane yapti . surekli gerginlik tedirginlik tirsma yasatabiliyor insanlara .

hl de daha once hic bir fps de olmadigi kadar bir fps de insani zekasini yormaya yonlendiren bir oyundu o acidan cok guzeldi . bulundugun bolgedeki butun yaratiklari oldurdukten sonra sap gibi kaliyordun pek cok yerde . yerde su var suda elektrik var ee nasi gececem karsiya vs gibi pek cok farkli bulmaca tarzi konular vardi . buda gercekciligi arttiriyordu . ikiside bence degisik isliyorlar olaylari ikisi de yaptiklari iste cok basarili . ciksinlar ikisini de oynicam. ehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...