Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vavien

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.sinemalar.com/film/34846/Vavien/

bu film çıkmış sanırsam. ben yeni gördüm daha internette ilk defa.
başrolde engin günaydınla binnur kaya var. komedili gerilim gibi bir tür. fragmanı izledim ilginç geldi.

var mı izleyen?
Mesaj tarihi:
oha avatar varken buna para mı verilir arkadaş..

gidin 3.ye 4.ye avatara..

bunu izlemeyin demiyorum.. avatarı sinemada 3d izleyin sonra bunu hobi olarak evde izleyin..

yalnız bunlara verilen sinema bileti parasına acıdım yani avatarı gördükten sonra.
Mesaj tarihi:
gitmeyen yoktur be. bak günde 4sa uyuyup çalışıyorum paso.. ne için. 1gün boş kalsın da avatara gideyim diye..

aslında işler yetişsin diye aypıyorum ama önemli olan o değil. bi gün boş kalınca avatara gidecek olmam..

evet..
  • 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

gitmeyen yoktur be. bak günde 4sa uyuyup çalışıyorum paso.. ne için. 1gün boş kalsın da avatara gideyim diye..

aslında işler yetişsin diye aypıyorum ama önemli olan o değil. bi gün boş kalınca avatara gidecek olmam..

evet..

avatara 3.4. ye gidin diyip vavieni beğenmeyen insanların olduğu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum barbedwirecan
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dün izledim. Gerçekden güzel film, engin günaydın, binnur kaya, settar tanrıöğen (yanlış mı yazdım ) oyunculukları süper.

Ama bende halen burhan altıntop etkisindeyim nedense adamın her sahnesinde sırıtmaya başlıyordum.
  • Yeni Oluştur...