Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.sinemalar.com/film/34846/Vavien/ bu film çıkmış sanırsam. ben yeni gördüm daha internette ilk defa. başrolde engin günaydınla binnur kaya var. komedili gerilim gibi bir tür. fragmanı izledim ilginç geldi. var mı izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 açılmıştır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 az önce geldim. iğrenç ötesi. konusuz böyle bittiğini bile anlamadı kimse filmin. bi anda ısıklar yandı oha bitti dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 oha avatar varken buna para mı verilir arkadaş.. gidin 3.ye 4.ye avatara.. bunu izlemeyin demiyorum.. avatarı sinemada 3d izleyin sonra bunu hobi olarak evde izleyin.. yalnız bunlara verilen sinema bileti parasına acıdım yani avatarı gördükten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Madem Avatar öyle bir statüye sahip bu durumda Avatar'ı izlemiş olduğumuzu varsaymış olman gerekmez miydi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dasaaa said: gidin 3.ye 4.ye avatara.. izlediginizi, hatta iki kez izlediginizi varsaymis ki zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gitmeyen yoktur be. bak günde 4sa uyuyup çalışıyorum paso.. ne için. 1gün boş kalsın da avatara gideyim diye.. aslında işler yetişsin diye aypıyorum ama önemli olan o değil. bi gün boş kalınca avatara gidecek olmam.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 izleyenlere bi sorum var bi sahnede tv de sanırım neşet ertaş saz çalıyordu söylediği parça neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 baya iyi filmdi bea, pek örneği de yok türk sinemasında. altın laleyi de kaptı. tavsiye ediyorum herkeşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 altın laleyi haksız bir şekilde aldığı için kimse izlemesin bence. karanlıktakiler'in hakkı yendi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mike said: az önce geldim. iğrenç ötesi. konusuz böyle bittiğini bile anlamadı kimse filmin. bi anda ısıklar yandı oha bitti dedik. iyi saçmalamışsın gfdhjk. film baya baya iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 dasaaa said: gitmeyen yoktur be. bak günde 4sa uyuyup çalışıyorum paso.. ne için. 1gün boş kalsın da avatara gideyim diye.. aslında işler yetişsin diye aypıyorum ama önemli olan o değil. bi gün boş kalınca avatara gidecek olmam.. evet.. avatara 3.4. ye gidin diyip vavieni beğenmeyen insanların olduğu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum barbedwirecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bence çok güzeldi çok başarılıydı oyunculuk konu işleme çok güzeldi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bence de güzel filmdir hatta son yıllardaki en güzel yerli filmlerden biridir vavien.Neden bu kadar zıt fikirler çıkmış pek anlam veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 beğendim ben de güzeldi gayet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 hatırladığım türk filmeleri arasına girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 sayfasonu postu atmaya uyuz oluyorum yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Fena değildi film de, en iyi senaryo ödülü alacak ne vardı onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bir sanat olarak sinemadan hiç bir şey anlamadan avatar gibi filmlerle kıyaslamaya cüret etmek komik gözüküyor buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Dasaa'nın edebi sanat yaptığının farkındasınızdır umarım adamın yazdığını okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 çok güzel yabmış o zaman yedim ben direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Dün izledim. Gerçekden güzel film, engin günaydın, binnur kaya, settar tanrıöğen (yanlış mı yazdım ) oyunculukları süper. Ama bende halen burhan altıntop etkisindeyim nedense adamın her sahnesinde sırıtmaya başlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar