Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyku saatleri nasıl azaltılabilir?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

uyanmak icin bir zorunlulugun yoksa gayet de guzel uyunulur 8saat de 10 saat de 12 saat de...onun icun kendi kendine deki sabah 6da kalkıp bulasıkları yıkamalıyım ya da gomlegimi utulemeliyim,vsvs.bir kere beyne gonderdin mi kurtulusun olmaz sabahın korunde uyanmaktan cunku her ne kadar beyin insan bedeninde bir organ da olsa bence belli bir zamandan sonra beyin vucudu istedigi gibi yonlendirebiliyor-true story.
Sosyal ağlarda paylaş

Alkolü bırak. Cidden ben normalde hiç içmeyen bir insandım, öyle haftada bir bir bira belki içerdim, 8 saatten fazla uyuyamazdım ki alarmı kurduğum saatten 2 dakika önce zınk diye gözlerim açılırdı.

Son zamanlarda yine öküz gibi içmiyorum ama her gün içiyorum, hiç yapmadığım şey 14 saat uyudum nerdeyse. Çok fark ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok basit aslında. 1 gün uyuma, takip eden gece 23 ya da 24 de uyu, 6-7 saat. O gün yine erken yat, erken kalk. 1 en fazla 2 hafta sonra alışacaksın. Tabi ilk 5-6 gün sağlam irade isteyebilir.

Ya da, işe başladığında öpe öpe uyanacağın içim sabahın köründe, şimdi zıbarana kadar uyu.

oha emir pişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben de domuz gibi uyumayı seven bir adamım ama şunu farkettim bak.

İlk uyandığın zaman kalkarsan, deli rahat uyanıyosun, zinde oluyosun. Ama bir kere uyandın, dur bi 15 dakika daha uyuyayım diyince, o 15 dakika sonra uyanma olayı neredeyse imkansız.

O yüzden alarmını kaça kurarsan kur, gözlerin ilk açıldığı gibi atacaksın kendini yataktan dışarı. Hop direk duş, mis.

Ha ben bunu farkettim ama yapıyor muyum, YOQ.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç kez öğlen ya da akşam falan kestirdim bir iki saat de uyandığımda sanki başka bir güne kalkıyorum. Kafam karışıyor, uykum berbat oluyor.

Xaenin +1 bir de, ilk uyandığında yataktan atmazsan kendini gidiyor o öyle. Daha bu sabah 11'de kalktım, 12'ye kadar uzanayım dedim. Gözümü açtığımda saat 3'tü.

Hayır günde 8 saat uyuyorum yine sabah 7'de falan yattığım için de gün piç oluyor. Sabah dışarı çıkmayalı ay oldu heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...