arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Tam doğru formasyonu bulmuştuk, gol olup yağıyorduk ki zil çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben bundan sonra pati maçlarının sereni olucam ofsaytta bekleyen taçsız kral oh wait, ben kafa golü attım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 seren de kafa golü attı orta bendenize ait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bi bucuk saat alalim derim bi dahakine. hilal olmaz tabi bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 valla bi ara kalp krizi geçiriyodum ama eğlendim açıkcası ayrıca 1 bucuk saat için bostancıdaki sahalar uygun öyle bişi olursa bana ulaşabilirsiniz ayarlarım ben saat'i oynamasamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 olm ayın 3 üne alsanıza oynıyım bende bea . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Arada bir konuşsaydın keşke adam, direk futbola konsantre olmuştun, hissedemedik forumdaki benliğini =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 1 buçuk saat fazla gelir. özgürlük parkını ayarlayalım saha büyük isteyen istediği kadar efor sarfedip 1 buçuk saatlik randımanı yakalar. öldürmeyin gider ayak milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 1.5 saate bu formsuzlukla ölürüm tahminen. Hele bir 3-4 maç üst üste yapabilelim o zaman bakalım bence durumlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 beyler tamam da zaten maça bariz 15 dakika geç başladık. trafiktir şudur budur derken geç kalanlar oluyor maça. tabi en yakında oturan ildenizin nası geç kaldığını hala tez konusu olarak araştırıyoruz. 45 dakika oynadık oda en fazla. takımlar resetlenip düzgün maça başlamak rahat 20. dakikayı buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kırk dakkada da ağızlarını kırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 şov yaptım,en sevdiğim pozisyonda 77 çalım atıp topu ağlara atamamak oldu. Arkaksokak tam bir Guiza'ydı.Cthulhu jardel.Cavanagh da formasının hakkını verince iniesta misali,toplayamadık şanzımanı freni.Güzel maçtı,eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 harbi balon dış görünüşüne aldananları yanılttı. o ne ronaldenyovari çalımlardı öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 balon said: Cavanagh da formasının hakkını verince iniesta misali,toplayamadık şanzımanı freni.Güzel maçtı,eğlendik. Cavanagh ya..Adam oynuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yoklayip durmayin olm, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Bu cumartesi yapıcaksak Tolga'yla geliriz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 C.tesi yer olursa gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Wishmaster said: balon said: Cavanagh da formasının hakkını verince iniesta misali,toplayamadık şanzımanı freni.Güzel maçtı,eğlendik. Cavanagh ya..Adam oynuyor.. katılıyorum. cavanagh ve khala yardırdı saolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Khala askerde fap fap lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 güzel maçtı, bu cumartesi olursa oynarım yine ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bende 2017 yılında oynamayı düşünüyorum bidaha buda en erken tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 neden olm? yoruldun biraz tamam da oyna işte form tutarsın bi kaç haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ileri gitmesi tamamda o geri dönme olayı çok kasıyo ya:D bu cumartesi olursa bende oynarım tamam yazın benide anasını satiyim atın ölümü arpadan olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 maç istiyoruz cumartesiye, yetkililere duyurulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 geliriz her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar