BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 KATALAN DIYE BISI YOKTUR KATALAN DEDIGINIZ SITEDE OTURAN ISPANYOLDUR ZAMANINDA BUNNARA BOLE MESELA HORHE ABI KAT ALMIS SITEDEN MARCIO ABI KAT ALMIS SITEDEN DERKEN LAN KATALAN ZENGINSIN BAKIYORUM DIYE ISIMLERI KATALAN KALMISTIR
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu arada, şunu da belirtmekte fayda var sanki: Iberia, 2008 - 2009 arasında yolcu sayısında %14 azalma yaşamış. THY, 2008 - 2009 arasında yolcu sayısında %10 artış yaşamış.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 BonePART said: KATALAN DIYE BISI YOKTUR KATALAN DEDIGINIZ SITEDE OTURAN ISPANYOLDUR ZAMANINDA BUNNARA BOLE MESELA HORHE ABI KAT ALMIS SITEDEN MARCIO ABI KAT ALMIS SITEDEN DERKEN LAN KATALAN ZENGINSIN BAKIYORUM DIYE ISIMLERI KATALAN KALMISTIR Be$ikta$ macinda "al bunu alamaz misin" tezahuratlari pek bi iclerine oturmu$tur. bu arada adalar da (mallorca, ibiza, palma) dahil mi acaba katalan birligine? reelde katalunyanin altinda gozukmuyor da.
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 BonePART said: KATALAN DIYE BISI YOKTUR KATALAN DEDIGINIZ SITEDE OTURAN ISPANYOLDUR ZAMANINDA BUNNARA BOLE MESELA HORHE ABI KAT ALMIS SITEDEN MARCIO ABI KAT ALMIS SITEDEN DERKEN LAN KATALAN ZENGINSIN BAKIYORUM DIYE ISIMLERI KATALAN KALMISTIR epic post!
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Alexi_Septimus said: adamınbiri said: katalanların tam olarak ne istediğini açıkcası ben bilmiyorum cidden bizim pkk kadar ağır bi ayrılıcıklı terör örgütümü yoksa daha farklı bişey mi? eğer böyle ise thy bunu kasıtlı mı yapmıştır acaba. Daha moronca bir soru son 2 haftadır duymuyordum. Katalanlarla PKK'yı kıyaslamak gerçekten herkesin harcı değil. Katalanlar Ispanya'da azınlık olmalarına rağmen, daha zenginler, Ispanya'da da çok nufuslu bir kimlikleri var, Katalan mimarisi, mutfağı hedesi hödösü, genel olarak kültürü Ispanyollar'dan çok daha ağır basar bir çok yönden. Ayrılmayı istiyorlar ama kendilerini Ispanyol olarakta görüyor çoğu Katalan olmanın yanında, ama unutmamalıyız ki burda bir ırktan bahsediyoruz, ve Katalanların herhangi bir terör organizasyonu falan da yok. Bütün Irlandalıları IRA mensubu saymaktan, veya bütün Kürtleri PKK mensubu saymaktan hiç bir farkı yok. Iki gram beyninizi kullanın gelecekte rica ediyorum. Sevgili alex hedehüdemus ben katalanların pkk ile farkı yok THY bunlara niye sponsor olmuş aslında derinlerde pkkye de destek veriyolar bunu neden yapıyolar hadi dağlara çıkalım ve tüm kürtleri öldürelim! mesajımı vermişim orda? orda gayet sormuşum pkk gibi bi ayrılıcıkcı terör örgütleri mi var yoksa daha farklı mı diye ispanyol hükümetinin bukadar tepki vermesinin nedenini sordum
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 teror fakirlerin i$idir. katalunyanin ki$i ba$ina du$en yillik milli geliri 28.000€ , ayni belcikadaki ayrilikci flaman ornegindeki gibi. bu nedenle terorle ayrilmak yerine daha kurumsal yollarla lobilerle ayrilmayi seciyorlar.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 VOLANLAR DIYE BISI YOKTUR VALONLAR BALONCU BELCIKALILARDIR
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ispanyollar barcayı kimin taşıdığına katalanlar ayrılıkçı diye karışmıyor tabii ki, öyle olsa adama sorarlar madem bu puyolu kolundaki katalan bayrağıyla niye maça çıkarıyorsun ispanya liginde diye http://i2.cdn.turner.com/si/2008/writers/jonah_freedman/05/19/puyol/p1_puyol_0519.jpg
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 zaten ozerk bolge katalunya, kendi bayraklari kendi dilleri felan var =P kendi anayasalari da var. daha ne olsun lan. adam cikmayacak da ben mi cikacam kolumda bayrakla?
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 adamınbiri said: Alexi_Septimus said: adamınbiri said: katalanların tam olarak ne istediğini açıkcası ben bilmiyorum cidden bizim pkk kadar ağır bi ayrılıcıklı terör örgütümü yoksa daha farklı bişey mi? eğer böyle ise thy bunu kasıtlı mı yapmıştır acaba. Daha moronca bir soru son 2 haftadır duymuyordum. Katalanlarla PKK'yı kıyaslamak gerçekten herkesin harcı değil. Katalanlar Ispanya'da azınlık olmalarına rağmen, daha zenginler, Ispanya'da da çok nufuslu bir kimlikleri var, Katalan mimarisi, mutfağı hedesi hödösü, genel olarak kültürü Ispanyollar'dan çok daha ağır basar bir çok yönden. Ayrılmayı istiyorlar ama kendilerini Ispanyol olarakta görüyor çoğu Katalan olmanın yanında, ama unutmamalıyız ki burda bir ırktan bahsediyoruz, ve Katalanların herhangi bir terör organizasyonu falan da yok. Bütün Irlandalıları IRA mensubu saymaktan, veya bütün Kürtleri PKK mensubu saymaktan hiç bir farkı yok. Iki gram beyninizi kullanın gelecekte rica ediyorum. Sevgili alex hedehüdemus ben katalanların pkk ile farkı yok THY bunlara niye sponsor olmuş aslında derinlerde pkkye de destek veriyolar bunu neden yapıyolar hadi dağlara çıkalım ve tüm kürtleri öldürelim! mesajımı vermişim orda? orda gayet sormuşum pkk gibi bi ayrılıcıkcı terör örgütleri mi var yoksa daha farklı mı diye ispanyol hükümetinin bukadar tepki vermesinin nedenini sordum adamınbiri vaktiyle alex'e ayar filan mı vermişti? yaptığı alıntıyla alakasız böyle bir mesaj atmak için sağlam bir komplekse sahip olmak gerekir de :)
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yok aga In Jux Hur Ylem done done geliyolar
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Vas Rel Por Gate Traveldı diye hatırlıyorum. Energy Vortex'in Vas Corp Por olması lazım. Dispel'in sözleri hatırlasam bu mesaja ekleyecektim :P
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Marty said: Vas An Ort Hah yaşa, yalnız Vas An Ort Dispel değil Mass Dispel'di. :P
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "roket adam" said: yani diyorsun ki thy özel bi şirkettir kardeşim ne isterse yapar. o zaman iki gün sonra iberia'nın sitesinde destination: amed/kurdistan görürsen kızmayacaksın. "e onlar haklı bizce yani hem biz şirketiz öyle görüyoruz" derse hiç bişi diyemezsin. kesinlikle yanlış bu yapılan. Gayet dersin. THY Barcelona FUTBOL TAKIMI'na sponsor oldu, Katalan milli parlamentosuna ya da katalunya topraklarına değil. İkisi arasında fark gözetmemek ya kötü bir demogojist olmayı ya da kör olmayı gerektiriyor. Yarın öbür gün İberia'nın sitesinde de "Diyarbakırsporu taşıyoruz" diye ibare görürsem tepki göstermem yani, ya da niye türk şirketiyle onur airle falan anlaşmamışlar diye de sormam.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 THY özel değil ki %51 hissesi devlette.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 arcane said: Marty said: Vas An Ort Hah yaşa, yalnız Vas An Ort Dispel değil Mass Dispel'di. :P ortalik blade spirits le energy vortexle dolmus. ondan oyle seyettiydim.
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Azmodai said: DeaN said: Esh said: franco sonrasi ispanyanin yapilanmasina dikkat etmek lazim. ispanya tam anlamiyla hicbir zaman bir ulus devlet olamadi. zaten bir cok grubun birle$mesi-koalisyonuyla olu$mu$ bir ust otoriteye (anayasaya) sahip. dolayisiyle pkk yi ira ile kiyaslamaniz daha bi mantikli olabilir. ira değil eta. Ira İrlanda'da. ukalalik yapma, o da biliyor eta oldugunu, amaci herkesin daha cok tanidigi bir terror orgutunun adini vermek. pfft. İspanyol tarihinden bahsedip ira'yı örnek vermek ne alaka arkadaşım ? Ukalalıkla ne alakası var ? Çok ağrına gittiyse dostunun, o zaman bu kadar emin konuşmasın veya kavramları karıştırmasın. Hakaret şeklinde söylemediğim sürece ( ki söylemedim ) istediğim gibi yanlışını belirtme hakkına sahibim. Ayrıca terror değil, terör.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Arkasokak said: adamınbiri said: Alexi_Septimus said: adamınbiri said: katalanların tam olarak ne istediğini açıkcası ben bilmiyorum cidden bizim pkk kadar ağır bi ayrılıcıklı terör örgütümü yoksa daha farklı bişey mi? eğer böyle ise thy bunu kasıtlı mı yapmıştır acaba. Daha moronca bir soru son 2 haftadır duymuyordum. Katalanlarla PKK'yı kıyaslamak gerçekten herkesin harcı değil. Katalanlar Ispanya'da azınlık olmalarına rağmen, daha zenginler, Ispanya'da da çok nufuslu bir kimlikleri var, Katalan mimarisi, mutfağı hedesi hödösü, genel olarak kültürü Ispanyollar'dan çok daha ağır basar bir çok yönden. Ayrılmayı istiyorlar ama kendilerini Ispanyol olarakta görüyor çoğu Katalan olmanın yanında, ama unutmamalıyız ki burda bir ırktan bahsediyoruz, ve Katalanların herhangi bir terör organizasyonu falan da yok. Bütün Irlandalıları IRA mensubu saymaktan, veya bütün Kürtleri PKK mensubu saymaktan hiç bir farkı yok. Iki gram beyninizi kullanın gelecekte rica ediyorum. Sevgili alex hedehüdemus ben katalanların pkk ile farkı yok THY bunlara niye sponsor olmuş aslında derinlerde pkkye de destek veriyolar bunu neden yapıyolar hadi dağlara çıkalım ve tüm kürtleri öldürelim! mesajımı vermişim orda? orda gayet sormuşum pkk gibi bi ayrılıcıkcı terör örgütleri mi var yoksa daha farklı mı diye ispanyol hükümetinin bukadar tepki vermesinin nedenini sordum adamınbiri vaktiyle alex'e ayar filan mı vermişti? yaptığı alıntıyla alakasız böyle bir mesaj atmak için sağlam bir komplekse sahip olmak gerekir de :) "katalanlar ile pkk arasında fark varmıdır?" sorusuna verdiğim cevap bu. haber içeriğiyle alakalı olduğunu düşündüğüm anket sorusuna cevaben yazdım, ama ne kadar alakalı olduğunu bulmak size kalıyor tabii haha. “THY neden ayrılıkçı Katalanları destekleyen Barcelona ile sponsorluk anlaşması yaptı?” Yukarıdaki soru moronca olduğu gibi, aynı zamanda manidar da. Ve fakat, haber içeriğinde Katalanlar ile PKK'yı alenen kıyaslayan bir metine rastlamadım okuduktan sonra, "katalanlar ile pkk arasında fark mıdır?" sorusu metinde yer almıyor çünkü, ankette yer alıyor. "katalanların tam olarak ne istediğini açıkcası ben bilmiyorum cidden bizim pkk kadar ağır bi ayrılıcıklı terör örgütümü yoksa daha farklı bişey mi?" Sorusu ise şakaysa komik değil, gerçekse de acıklı kısacası, Katalanların bir IRK olduğunu düşünürsek. Şimdi siz düşünün ben niye yazdım yazdıklarımı.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ira ve eta yazcaktim ama pata kute yazinca unutmu$um, benim hatam pardon. hemen dalalet etmeyin.
Öne çıkan mesajlar