Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Empire said: In a tragic turn of events, Brittany Murphy has died at the age of 32. The actress went into cardiac arrest early Sunday morning in LA, and, despite being rushed to hospital, she was dead on arrival. Murphy had her big film break at the age of 18 in Clueless. She appeared as Tai, one of the bubbly sidekicks to Alicia Silverstone's Cher. From there, she scored small roles in the likes of Drop Dead Gorgeous and Drive, before winning some kudos for her performance in Girl, Interrupted. Bigger parts followed, including leads in Cherry Falls, Don't Say A Word and an emotional turn alongside rapper Eminem in 8 Mile. More recently, she appeared in Just Married with then-boyfriend Ashton Kutcher and Uptown Girls with Dakota Fanning. She played Shellie for Robert Rodriguez in Sin City and also voiced Gloria in Happy Feet. But it was another voice-over role, that of Luanne in TV's King Of The Hill, for which many will remember her. The actress has several films awaiting release, most notably The Expendables. She's survived by husband Simon Monjack. James White Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 mekani cennet olsun, iyiydi 8 Mile-da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Kimdi diye google'ladıgım zaman çıkan resimler konuya çoooook tezat. Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Burda vardı bir tane http://forum.paticik.com/read.php?13,4523098 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Severdim, Allah rahmet eğlesin :( Son filmlerinden Across the Hall güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Cassiline said: ZAA çok duygusuzsun emreciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 üzüldüm görünce ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae said: Kimdi diye google'ladıgım zaman çıkan resimler konuya çoooook tezat. Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 LAN BENİM NİYE HABERİM YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 OHA! DAHA YENİ GÖRDÜM IMDB BOARDS'DA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Abi bu insanlar bile bilinçsizce ilaç kullanıp, ilaçları karıştırıp kendini öldürürse ohoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bram stoker ne cahilsin ya mağarada falan mı yaşıyosun .s.s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 BramStoker said: LAN BENİM NİYE HABERİM YOK! http://inciswf.com/magara65.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 SeaGle said: Abi bu insanlar bile bilinçsizce ilaç kullanıp, ilaçları karıştırıp kendini öldürürse ohoo.. AHAHAHA BEN DE HABER GÜNCEL DİYE YORUM YAPIYORUM SDFAFAFAFA Hiç aram yok holivudla ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ulan hep şu swfdeki müziği merak ederdim en sonunda shazam'a dinletmek aklıma geldi Commando Main Theme'iş. Kim yaptıysa şu swfyi inanılmaz bir birikim sahibi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 benim abi, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 dün de bir tane tahsilini tamamlamamış genç vardı burada. senin derdin ne ola acaba? işsiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 noldu niye editledin http://img.internethaber.com/other/meirelese-baytar-tarifesi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Sana korkak demiş bram! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://www.examiner.com/article/brittany-murphy-did-not-die-of-natural-causes-lab-report-shows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar