Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 nileppezdel said: iyi de zun adam sana bıçak sallıyo sen de karşılık verirsen bu nefsi müdafaa sayılmalı işte gayet. Saılıyo mu? Hayır, ama sayılmalı. Ha insana yazık tabi ama sana bıçak sallayan onu düşünmüyosa sen de kendini korurken düşünmezsin yani Abi işte bak bu mantığı kurdugun akılla o tırt tinerci yüzünden hapse girmemen gerektiğini de düşün. Olmalı evet, ama değil. "Olmalıydı" diyip hapisten kurtulamıyorsun. Ben parayla sıyırmaya çalışıcam şimdi. Olmazsa paşa paşa yatıcaz. Hem okulum yarım kalıyor, hem daha arenamı yapmadım haftalık, gladiator olamıcaz 3v3'te. Kim kazandı? Rank 2 olan takım + Fırsatçı apaçinin teki. Fuck this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ya bi sürü dayak olayı varken sen 3 yumruk attın diye hapse atarlarsa da yatma paşa paşa bi zahmet hakkını ara, örnek dava göster Türkiye'de her gün en az 100.000 kişi 3'ün üstünde yumruk yiyordur muhtemelen. Her gün 100.000 kişi hapse girse ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Hakimle arası iyi avukat bağla kanka, yapma etme yeaaa çocuk işte gençlik ateşi kız meselesi vurmuş ağzına bir tane anlık sinirle, pişman da olmuş desin. Bişey olmaz. Ama saçları kes, yani uzun saçlı diye hakkaten bir önyargı oluşmuşsa içerde o uzun saçlar başına bela olur sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ya tabii ki ah yumruk attı hapse giricem değil durum. ama çok fazla abandım öfkeye kapılıp, kafasında iki yeri dikişli artı 3. vuruşla suratına birşeyler olmuş çocugun. Bir agır hasar yok, gayet ayırdıklarında cenesi kapanmadı, küfürleştik falan. Sevgilisi aradı, kolpa kız zaten, cinayete teşebbüsten yargılanıcaksın falan dedi. Dedim neyse ne ama biraz uçmuşsunuz öküz gibi sevgilin de pek aglamıs karı gibi. Okul numaranı ve adını biliyorlar dedi. Dedim ben verirdim, aynı bölümde okuyoruz bulması zor değil sherlock holmes gibi hissetmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae said: Ben bu çocuga bıcakla girsem oradaki gözümü bürüyen öfkeyle şu an bunları yazıyor olmazdım. Hata yanında bıçak taşıyor olmak bir ölçüde. Bizim koğuşa düşmeye çalış yeğenim, yoksam Cıbıl Halil sana rahat vermez. Benim başıma iş açma sonra yeni ceza eklenmesin http://1.bp.blogspot.com/_R25fPdhACgQ/SHIv9yq9OuI/AAAAAAAAB4I/ZP72OnPvJfQ/s400/tatarramazansonsahnepy3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Goodbye A-Card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ne hapsi ya, 3 kere böyle mahkemelik oldum, tekrar yapma yaparsan yatarsın dediler her seferinde saldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "Tatar Ramazan" said: http://1.bp.blogspot.com/_R25fPdhACgQ/SHIv9yq9OuI/AAAAAAAAB4I/ZP72OnPvJfQ/s400/tatarramazansonsahnepy3.jpg cem yılmaz lan bu sağdaki eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 of zun :=( umarim ceza almazsin olayi bilmiyorum ama kesin haklisindir :| sicil flm islemez heralde diye dusunuyorum sacını kestirmeyi dusunmuyorsan bile peruk tak =D cidden oyle uzun sacla cikma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 at kuyruğu yap tshirtin içine sok ne kestircen saçı fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Zaten bi kısaltıcam biraz ya. Fazla uzun şu an, koydugum foto da eski. Sırtımın ortasında saç, biraz kısaltayım değişiklik olsun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paşalar gibi yatar çıkarsın, bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Okula etkisi nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Atılırsın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 SRSLY THO; Müdahale edebilecek insanların olduğu yerde namus kovalanır mı oğlum manyak mısın? Takip etmen falan gibi ayrıntılar güzel stratejiler tabii, ama gözden ırak ya da tamamen göz önünde yapman gereken şeyler bunlar. Çocuğun dayak yemesi kaşının gözünün açılması ve sana bi bok olmaması da zaten çocuğun haksız olmasından kaynaklanıyor, ve fakat eğer bu çocuk senin sevgilinin ırzına falan geçmediyse fazla ateşlenmişsin yani. Yine de mevzu mühim değil, ben asarım keserim, prensip meselesi diyorsan, gidip kapısına dayanıp evinde döveceksin, ya da kapısından aldırıp kendi evinde döveceksin. Her şeyin bir şeyi var yani. //okul devletse bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 keske umuru arasaydin once. neyse temiz camasirini, cigarani eksik etmeyiz aga, uzme sen canini, arenayida senin yerine donusumlu yapariz senin charla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ankette hemen hemen %50-50 çekişme var bu arada, nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=GTA6vzGoTyM geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 eski msn nikim YAĞMUR YAĞARKEN MEVZU YAPARIM'dı. şu an ki steam nikim ise; http://img405.imageshack.us/img405/3104/cocukez.jpg tabii ki ilk aranması gereken kişi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phyxantar adisi hergün steam'de ya. Kuzeni mapuslara düşecek haberi yok şerefsizin. Şimdi gidip bide babası Burhan Amca'ya da söyleyecel, bütün aile "Ah şu xunn, hep piç, hep piç" diye dedikodu yapıp bayramda aile kahvaltısından kovucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 iyi yapmışsın, dinleme sen kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kız için adam dövülmez kavga edilmez diyen olmuş.sanırım hiç kız arkadaşları olmadı.hani ben medeniyim ben varken yanımda sevgilimi elleseler güler geçerim.hatta birazda sen takıl derim. olayın kızlada alaksı yok.yanında benimsediğin şey kütük bile olsa(hakiki kütük insan değil)biri baltalasa kavga edersin onun için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.kitapturk.com/images/book/042002/14940.jpg okuldan atılırsın muhtemelen, ama hapse girmezsin para cezasına döner muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 phae karar ver abi iceri girince ya bi buyuk irkci beyazi oldurceksin yada bi zencinin bitchi olcaksin yoksa seni ve o beyaz poponu herkes kullanir bide iceri girmeden sure ezberle olmadi musluman zencilere katilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 anaaa neler olmuş, cizicekler kestanesini adamın mapuslarda kesin. hikayeyi bilmiyorum ben ama, tahrik mahrik kısaltırlar illa yatarsan zaten. Levente bakma sen o cok usulune gore veriyo cezaları. okula falan bişi olmaz, en olmadı sakin sakin halledersinb mevzuları dondurursun kaydını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar