Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

iyi de zun adam sana bıçak sallıyo sen de karşılık verirsen bu nefsi müdafaa sayılmalı işte gayet. Saılıyo mu? Hayır, ama sayılmalı. Ha insana yazık tabi ama sana bıçak sallayan onu düşünmüyosa sen de kendini korurken düşünmezsin yani

Abi işte bak bu mantığı kurdugun akılla o tırt tinerci yüzünden hapse girmemen gerektiğini de düşün. Olmalı evet, ama değil. "Olmalıydı" diyip hapisten kurtulamıyorsun.

Ben parayla sıyırmaya çalışıcam şimdi. Olmazsa paşa paşa yatıcaz. Hem okulum yarım kalıyor, hem daha arenamı yapmadım haftalık, gladiator olamıcaz 3v3'te. Kim kazandı? Rank 2 olan takım + Fırsatçı apaçinin teki. Fuck this shit.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakimle arası iyi avukat bağla kanka, yapma etme yeaaa çocuk işte gençlik ateşi kız meselesi vurmuş ağzına bir tane anlık sinirle, pişman da olmuş desin. Bişey olmaz.

Ama saçları kes, yani uzun saçlı diye hakkaten bir önyargı oluşmuşsa içerde o uzun saçlar başına bela olur sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabii ki ah yumruk attı hapse giricem değil durum. ama çok fazla abandım öfkeye kapılıp, kafasında iki yeri dikişli artı 3. vuruşla suratına birşeyler olmuş çocugun. Bir agır hasar yok, gayet ayırdıklarında cenesi kapanmadı, küfürleştik falan.

Sevgilisi aradı, kolpa kız zaten, cinayete teşebbüsten yargılanıcaksın falan dedi. Dedim neyse ne ama biraz uçmuşsunuz öküz gibi sevgilin de pek aglamıs karı gibi. Okul numaranı ve adını biliyorlar dedi. Dedim ben verirdim, aynı bölümde okuyoruz bulması zor değil sherlock holmes gibi hissetmeyin kendinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:
Ben bu çocuga bıcakla girsem oradaki gözümü bürüyen öfkeyle şu an bunları yazıyor olmazdım. Hata yanında bıçak taşıyor olmak bir ölçüde.

Bizim koğuşa düşmeye çalış yeğenim, yoksam Cıbıl Halil sana rahat vermez. Benim başıma iş açma sonra yeni ceza eklenmesin
http://1.bp.blogspot.com/_R25fPdhACgQ/SHIv9yq9OuI/AAAAAAAAB4I/ZP72OnPvJfQ/s400/tatarramazansonsahnepy3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

SRSLY THO;

Müdahale edebilecek insanların olduğu yerde namus kovalanır mı oğlum manyak mısın? Takip etmen falan gibi ayrıntılar güzel stratejiler tabii, ama gözden ırak ya da tamamen göz önünde yapman gereken şeyler bunlar.

Çocuğun dayak yemesi kaşının gözünün açılması ve sana bi bok olmaması da zaten çocuğun haksız olmasından kaynaklanıyor, ve fakat eğer bu çocuk senin sevgilinin ırzına falan geçmediyse fazla ateşlenmişsin yani.

Yine de mevzu mühim değil, ben asarım keserim, prensip meselesi diyorsan, gidip kapısına dayanıp evinde döveceksin, ya da kapısından aldırıp kendi evinde döveceksin.

Her şeyin bir şeyi var yani.

//okul devletse bi bok olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

kız için adam dövülmez kavga edilmez diyen olmuş.sanırım hiç kız arkadaşları olmadı.hani ben medeniyim ben varken yanımda sevgilimi elleseler güler geçerim.hatta birazda sen takıl derim.

olayın kızlada alaksı yok.yanında benimsediğin şey kütük bile olsa(hakiki kütük insan değil)biri baltalasa kavga edersin onun için :)
Sosyal ağlarda paylaş

anaaa neler olmuş, cizicekler kestanesini adamın mapuslarda kesin.

hikayeyi bilmiyorum ben ama, tahrik mahrik kısaltırlar illa yatarsan zaten.
Levente bakma sen o cok usulune gore veriyo cezaları.

okula falan bişi olmaz, en olmadı sakin sakin halledersinb mevzuları dondurursun kaydını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...