xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Benim davanın 4 altında falan Adnan Oktar varmış bu arada, internette hakaret edenleri falan dava etmiş zibidi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ahmet hapse girde gelip kurtaralım. 2 tane an94 siparişi verdim. sıka sıka ilerleriz. ordan rusyaya spetz'e katıldık mı çok vahşi bir hayat bizi bekliyoruz ben diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Hideout'umuza Esra sahip çıkar. Butch Cassidy and the Sundance Kid oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hapse girmeden önce söyle de göbeğine binanın planını çizelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 evet olm. avukatım var direk. ben hep söylüyorum esraya organize suçun sembollerinden olayım sende avukatım ol diye ama kabul etmiyor. leventi ayartalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Levent çok iyi tavsiye ediyorum abi. Acayip açık corruption'a. 2 yıla Nucky ve Chalky oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Selamlar. Az önce son davamın bugün oldugunu hatırladım, yine kaçırdım. RESPONSIBILITY GENERAL. http://i.imgur.com/N3uJu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 >██▓▓██▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▓████▓██▓▓██▓ >▓██▓▓▒░░░░▒▒▒▒▓█████████▓██▓▓██ >▓▓██░ ░░░░░░░░▒▓█████████▓██▓▓█ >█▓▓▒ ░░░░░░░░░░░▓████████▓▓██▓▓ >██▓ ░▒▒░░░░░░░░░░▒████████▓▓██▓ >▓█▒░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒████████▓▓██ >▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▓█████▒██▓▓█ >█▓▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▓██▒▒▒██▓▓ >██▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒░▒█▓▒▓▒▓██▓ >▓█▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒░▒█▓░▒▒▓▓█ >▓▓▓▒██▓▓▓▓▒▓██▓▓▓▒▒▒░▒▒▒▒▒░▓▓█ >█▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒░▒▒▒░ ░▒▓ >██▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ >▓██▓▓▓▓▓▓▒░▒▓▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ░░ >▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▓█▓▒▒▒▒▒▓▒░ ░▒░ >█▓▓███▓▓▓█▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▓▓▒░░▒▒ >██▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒░░▓▒░ >▓██▓▓░░░▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▒▒░░▒▓░ >▓▓█░ ░░░░▓▓▓▓▒▒▓▓██▓▒▒░▒▒▓▒ >S ᴴᴵᴳᴳᵞ H ᴵᴳᴳᵞ Y ᴵᴳᴳᵞ G ᴵᴳᴳᵞ D ᴵᴳᴳᵞ D ᴵᴳᴳᵞ T ᴵᴳᴳᵞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 gözümü kıstım Atatürk'ü gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 xunn said: Selamlar. Az önce son davamın bugün oldugunu hatırladım, yine kaçırdım. RESPONSIBILITY GENERAL. http://i.imgur.com/N3uJu.png Gerizekali ? Evet evet gerizekali. 2-3 gun atsalar iceri akillanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yetosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 .jail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Loxias said: .jail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 di said: Gerizekali ? Evet evet gerizekali. 2-3 gun atsalar iceri akillanirsin. Sonra banlanınca sinir yapıyorsun düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Banlansa da haklı adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bilader sen dava gununu eline falanmi yaziyorsun, bi cep telefonnun yokmu, caledarin yokmu, lan duvardaki gunun corbasi, fikrasi bilmemnesi olan yaprakli takvime yazsan, sayfalari koparirken yine gorursun. bu ne vurdum duymazliktir arkadas, hayir ben karsi davali olsam, sinirlenip evini basarim golf sopasiyla falan heralde, hakli iken haksiz duruma duserim, ters piskoloji falanmi uyguluyosun anlamadimki sdfdsfjkhdsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yalan söylüyor bence. sabahtan adliyenin önünde yatmış duruşmaya girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yanlış hatırlamıyorsam öss başvuru tarihini kaçıran bi insandan bahsediyoruz, gayet normal bence sfddkg hatta ben olsam ben de unuturdum muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 akillanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 öss kaçırmak pek önemli değil ya. kazanamayacağını bilen biri o rahatlıkta olabilir. ama burada işin ucunda hapis var!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kacirdim ben özet gecin ne yapmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 kaçırmış o da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 xunn said: di said: Gerizekali ? Evet evet gerizekali. 2-3 gun atsalar iceri akillanirsin. Sonra banlanınca sinir yapıyorsun düdük. Sana gerizekali dedim diye atilmam heralde ya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar