xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Longshanks said: türkçe yetersiz bir dil ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hadi türkçe tartışması başlatak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bence ingilizce çok rerö bir dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Longshanks said: türkçe yetersiz bir dil ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hadi olum bi drama açın tartışalım sıkıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yalnız topicteki adamlardan ne çok yörünge dışı var, gözüm korktu paticikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 http://www.mspmentor.net/wp-content/uploads/2008/10/mr_burns.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 darp etmekten hapis cezasıo da paraya çevrilik 200-300 tl ye anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Otrivine said: Longshanks said: türkçe yetersiz bir dil ki zaten çok iyiymiş lan bu aslında tam "ne saçmalıyon bilader" bakışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 AHHAHAHAHAHA SÜPER GİF ama adam da haklı. türkçe yetersiz hakkaten. böyle dendiği zaman ama ingilizcede gönülü karşılıcak kelime yok diye defansa geçenler oluyo. işte onlara bu gifi hediye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Gönül yok mu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Otrivine said: Longshanks said: türkçe yetersiz bir dil ki zaten UODAN SONRA BAYADIR YAPMAK İSTEMİŞTİM FDSFDSAGFDSAGFDGFD GF AGF DSG FDSG FDS der giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ardeth said: Otrivine said: Longshanks said: türkçe yetersiz bir dil ki zaten çok iyiymiş lan bu aslında tam "ne saçmalıyon bilader" bakışı AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi o değil de arkadaş niye ingilizce başlık açma gereği hissetmiş ben ona takıldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 artist işte onu böyle kabul edelim bence, her sayfada aynı şeyi sormayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ne olmuş sonuç olarak, özet geçelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi başlığı açan çocuk başka bi çocuğu dövüyo, sora dövülen polise şikayet ediyo, polis de tutanak tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 05.05.2011'de davam var işte. Yargıç kadın oldugu için pms'ine denk gelmezse kurtardım bence. Pms'ine gelirse hormanları köpürdüğü için sevişmek zorunda kalıcam ve facebook'unu stalkladıgım için güzel olmadıgını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 YARGIÇ'ın facebookumu var YARGIÇsın ve facebookun var vaya anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 xunn said: 05.05.2011'de davam var işte. Yargıç kadın oldugu için pms'ine denk gelmezse kurtardım bence. Pms'ine gelirse hormanları köpürdüğü için sevişmek zorunda kalıcam ve facebook'unu stalkladıgım için güzel olmadıgını biliyorum. http://i169.photobucket.com/albums/u203/BSShlomo/lowbird-sheep-eating.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 dizi gibi başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bence kadın bi yargıç pms i tarihin tozlu sayfalarında bırakmıştır çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 menopoz teyze daha tehlikeli bir silah değil mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yok menapoza girme sürecini de atlatmıştır abi düz menapoz zararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 para cezası alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar