Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bi dakika noluyo burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 haklı olabilir kendince, ama hakaret edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bugünkü falım aşk 1 seks 0 para 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 İnananlara gülüyorum ben her 12 insandan biriyle aynı karakterde miyim? ahahahahha bırak alla sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ayrıca günlük hayatın, her 12 insandan biriyle aynı şekilde geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aslan ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hangi hakla guluyosun inananlara ? ister inanir ister inanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahahahahaha ya neymiş mars dünyaya çok yaklaşmış bugün aslan burçları için aşık olma günüymüş ahahAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kop alla sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Utterable said: hangi hakla guluyosun inananlara ? ister inanir ister inanmaz. Güldüğüme sinirlenen ömden ulaşabilir ahmetcim :Dahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 İnsanlar inanmıyoruz diye aptal cahil vs diyebiliyosa ben de inananlara gülebilirim neyse gerginliğe gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bi sen eksiktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 olum meseleye bakış açınız çok zamazingo bi defa.evet böyle bir olay var ve bizim türk halkı da gayet inanır buna. en ufak dedikodu yaparken -hatice valla bizim ki çok sert kızıyor da kızıyor +aa kaynım da öyle benim -valla hatice nasıl diyeyim bir anda parlıyor sonra gülüyor +valla kaynım da öyle -hatice geçen dedi alamanyaya gitçez çok deli bizim ki +allah canın almasın kaynım.. hesap edin türkiye'de kaç tane kayın var, birsürü insanımız inanıyor ve benzeşiyor işte hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bi çok anamız bacımız inanıyor.Annem diyo bugün iş fırsatın çok olcakmış ama ben iş aramıyorum asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi dalgasına gülünür geyik olsun diye muhabbeti çevrilirde ciddi olarak böyle şeylerin varlığına inanan insanları görmek moralimi bozuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bi de böle duygusallikla uzaktan yakindan alakasi olmayan adamlar gelir gögsünü gere gere, BEN BALIGIM!! BEN COK DUYGUSALIM.. EED moduna girerler ya o an.. tirt olurum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Dinsiz olmak gibi reput veriyomu astrolojiye inanmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Yani şimdi ben ikizler burcunun özelliklerini girip okuyorum da, olumlusundan olumsuzuna kadar bütün özellikler tutuyo. İnanıyorum durum böyle olunca dfjksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Economics said: Dinsiz olmak gibi reput veriyomu astrolojiye inanmamak veriyo tabi. nerdeyse ayni sey. ama astrolojinin rep daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Marty said: Economics said: Dinsiz olmak gibi reput veriyomu astrolojiye inanmamak veriyo tabi. nerdeyse ayni sey. ama astrolojinin rep daha az. E yani doğal olarak çünkü sonuçta balık burcu olduğum için günlerce aç kalıp bi sürü başka yararsız iş yapmıyorum o yüzden buna inanmak o kadar zarar getirmediğinden inanmamakta o kadar akıllıca değil ama gene akıllıca tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mindfuck oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 19 mayıs ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Gençlik ve Spor Bayramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gençlik ve spor bayramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gençlik ve spor bayramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar