bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 haklı olabilir kendince, ama hakaret edemez.
slickers Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bugünkü falım aşk 1 seks 0 para 1
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 İnananlara gülüyorum ben her 12 insandan biriyle aynı karakterde miyim? ahahahahha bırak alla sen :D
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ayrıca günlük hayatın, her 12 insandan biriyle aynı şekilde geçicek
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hangi hakla guluyosun inananlara ? ister inanir ister inanmaz.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ahahahahaha ya neymiş mars dünyaya çok yaklaşmış bugün aslan burçları için aşık olma günüymüş ahahAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kop alla sen :D
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Utterable said: hangi hakla guluyosun inananlara ? ister inanir ister inanmaz. Güldüğüme sinirlenen ömden ulaşabilir ahmetcim :Dahahhaa
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 İnsanlar inanmıyoruz diye aptal cahil vs diyebiliyosa ben de inananlara gülebilirim neyse gerginliğe gerek yok..
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 olum meseleye bakış açınız çok zamazingo bi defa.evet böyle bir olay var ve bizim türk halkı da gayet inanır buna. en ufak dedikodu yaparken -hatice valla bizim ki çok sert kızıyor da kızıyor +aa kaynım da öyle benim -valla hatice nasıl diyeyim bir anda parlıyor sonra gülüyor +valla kaynım da öyle -hatice geçen dedi alamanyaya gitçez çok deli bizim ki +allah canın almasın kaynım.. hesap edin türkiye'de kaç tane kayın var, birsürü insanımız inanıyor ve benzeşiyor işte hehehe
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bi çok anamız bacımız inanıyor.Annem diyo bugün iş fırsatın çok olcakmış ama ben iş aramıyorum asda
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi dalgasına gülünür geyik olsun diye muhabbeti çevrilirde ciddi olarak böyle şeylerin varlığına inanan insanları görmek moralimi bozuyor :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bi de böle duygusallikla uzaktan yakindan alakasi olmayan adamlar gelir gögsünü gere gere, BEN BALIGIM!! BEN COK DUYGUSALIM.. EED moduna girerler ya o an.. tirt olurum .
Economics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Dinsiz olmak gibi reput veriyomu astrolojiye inanmamak
napae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Yani şimdi ben ikizler burcunun özelliklerini girip okuyorum da, olumlusundan olumsuzuna kadar bütün özellikler tutuyo. İnanıyorum durum böyle olunca dfjksl
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Economics said: Dinsiz olmak gibi reput veriyomu astrolojiye inanmamak veriyo tabi. nerdeyse ayni sey. ama astrolojinin rep daha az.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Marty said: Economics said: Dinsiz olmak gibi reput veriyomu astrolojiye inanmamak veriyo tabi. nerdeyse ayni sey. ama astrolojinin rep daha az. E yani doğal olarak çünkü sonuçta balık burcu olduğum için günlerce aç kalıp bi sürü başka yararsız iş yapmıyorum o yüzden buna inanmak o kadar zarar getirmediğinden inanmamakta o kadar akıllıca değil ama gene akıllıca tabii ki
Öne çıkan mesajlar