axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paspatur ve diğer inanmayan arkadaşlar burdan okuyabilir. En azından giriş için bi kaynak olur size. Popüler davranış biçimi burçlara inanmıyorum demek diye hemen atlamayın. Ayrıca burçlara inanmıyorum diyerek kızlara hava yapılmaz ;) Radiance ve napaenin ortak özelliklerini yazıyorum. C/p olacak tabi, şimdi kitaplarımdan yazmak uzun sürer. said: 1. bunalıma girerler. 2. mutsuz da olurlar. 3. çok ilgi özen isterler. 4. kendi ayakları üstünde durabiliteleri vardı birileri akıllarini çelene kadar. 5. güçlü sayılırlar. 6. kendileriyle çelişirler ve baya dengesizdirler. 7. yalan sölemezler sadece fikirleri hızlı değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dasaaa senin mesajları okumaya çok üşeniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aslan burcuyum. burcunumun pek çok özelliğini de gösteriyorum; fakat inanmıyorum burçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Özet geçelim dasaa said: Elimde bilimsel bir kanıt olmamasına rağmen, yıldızların insan davranışları üzerinde hiç bir etkisi olmadığını idda ediyorum. Madem şimdilerde binlerce yıllık bu ilmi yermek moda, o zaman ben de vurayım. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 510 kişi okumuş 42 oy var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 okudum şaka yapıyorum sadece. adam hep astrolojiye hem örtmenliğe soyundu helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 evet medyum memişvari açıklamalar her yerde oluyor ben şarlatanlıktan ziyade işin bilimsel yönüne dikkat çekmek isterim, benim kanalize etmeye çalıştığım fikir burçların kişilik çözümlemelerinin doğruluğu üzerineydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bilimsel bi ağız takınmaya çalıştım inandırıcı olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Baya bir ikizler burcuyum özellik olarak ama burçlara inanmayı reddediyorum. Gökteki gezegenin yeri benim ruh halimi etkileyemez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Medyum memiş falan tamamen medya pompası hiç bişeyden anlamayan insanlar. Ama mesela rezzan kiraz, medyada adı çok geçmesine rağmen bu konuda değerli bir üstaddır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 BOĞA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kova diye burç var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 axedice said: Popüler davranış biçimi burçlara inanmıyorum demek diye hemen atlamayın. Ayrıca burçlara inanmıyorum diyerek kızlara hava yapılmaz ;) Burçlara inanmıyorum dediğim için hiç bu kadar hakarete maruz kalmamıştım. Neyse canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bi de böyle sırf burçlara inanmamak için karakterini değiştirmeye çalışan insanlar var onlara çok gülüyorum BAK BURCUM AKSİNİ SÖYLİYEBİLİR AMA BEN ÇOK PASAKLIYIM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Kaede said: bi de böyle sırf burçlara inanmamak için karakterini değiştirmeye çalışan insanlar var onlara çok gülüyorum BAK BURCUM AKSİNİ SÖYLİYEBİLİR AMA BEN ÇOK PASAKLIYIM :) lol öyle arkadaşım var benim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 mauhauha adam astrolojiye bilimsel kanıt var demiş.. mauhuaa olm sen doğduğunda o cisimler astroloji falcılarının sana uyduğunu söylediği yerlerde bile değildi. astrolojini temlleri mö 3. yy desen o tarihten itibaren hepsi her değiştiriyorlar bana makale linklesenize bunların etkilediğini gösteren. bi astronomi makalesi falan linklesenize yav.. bu konu ay üstünde uzay üssü vardan daha komik olacak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kimin neye inandığı kimseyi ilgilendirmez. cahil, aptal vs.. diye hakaret edemessin inanmıyoruz diye. eleştirebilir fikrini söyleyebilirsin ama hakaret edemessin. neyse. ben hala inananlarla dalga geçiyorum o da başka bir boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 paspatur said: Kimsin sen Rezzan Kiraz mı? axedice said: Medyum memiş falan tamamen medya pompası hiç bişeyden anlamayan insanlar. Ama mesela rezzan kiraz, medyada adı çok geçmesine rağmen bu konuda değerli bir üstaddır. tam tahmin ettiğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 burçlara inanmıyorum ama bi güç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Boğa burcuyum inanmiyorum inanmıyorsanız bile saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Cosmos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 burçlara inanan daha nelere inanıyodur kim bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 axedice said: Paspatur ve diğer inanmayan arkadaşlar burdan okuyabilir. En azından giriş için bi kaynak olur size. Popüler davranış biçimi burçlara inanmıyorum demek diye hemen atlamayın. Ayrıca burçlara inanmıyorum diyerek kızlara hava yapılmaz ;) Astrology is a group of systems, traditions, and beliefs which... Scientists consider astrology a pseudoscience or superstition. Pseudoscience is a methodology, belief, or practice that is claimed to be scientific, or that is made to appear to be scientific, but which does not adhere to an appropriate scientific methodology,lacks supporting evidence or plausibility,[5] or otherwise lacks scientific status. Superstition is a credulous belief or notion, not based on reason, knowledge, or experience. Okudum.inanmiyodum ama tam bi bilgim yoktu. Artik kesinlikle inanmiyorum sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 biri sevda demirelin 'ne dedin sen çat! ' olayını upload edebilir mi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 paspatur said: Kimsin sen Rezzan Kiraz mı? hehe rezzan kirazın kızı arkadaşım, gösteriyim şu topiği de rezzan teyzeye söylesin(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar