Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş - Bursaspor 18.12.2009 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnönü'de maç.Zevkli bir maç olucak . Centilmence geçsin. Bursa halkına ve taraftarına bayılmamakla birlikte takımını hep sevmişimdir. Bugün Ertuğrul Sağlam ve Hüseyin Cimşir'e rast gelip başarılar dileklerimi ilettim.

Kritik bir maç.
Gerçi puan durumuna bakınca Galatasaray-Gençlerbirliği,Beşiktaş-Bursaspor ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarını düşününce hafta çok kritik bir hafta.
Mesaj tarihi:
Valla bana kalsa olay çıkan her maçta, yapılan her küfürde sahaya atılan her malzemede seyircisiz oynama cezası veririm.

Keyfimin kahyaları mı yani, kulüpler masraf yapsın alsınlar önlemlerini, keyifleri bilir.
Mesaj tarihi:
Geçen senin elinden başlık açınca bir sıkıntı oldu Pzero'cum, bu haftalık ben açim ve tekrar uğurlu ellerine bırakıcam başlık açmayı.
Mesaj tarihi:
golde hakemle konuşurken kullandı serbest vuruşu tello, şimdi anca söylüyo hakem düdüğümü bekle diyo serbest vuruşlarda. o zaman aklın nerdeydi tolga?
Mesaj tarihi:
ALLAHIM PENALTIYA BAK!

demirören ara transferin parasını tolga özkalfaya harcamış belli oldu.

bu hakemlerin nesine sahip çıksın şimdi bu futbol camiası?
bu adamların değil hakemlik, şöförlük yapmaya bile ehliyeti olmaması lazım bu gözlerle. bu kadar hakkı yenemezdi bursanın.
kaç para yedirdiyse demirören devre arasında çoluğundan çocuğundan çıksın
Mesaj tarihi:
tolga ozkalfa macin basindan beri zaten araniyordu nasi vereyim diye maci.
fauller 2li mucadeleler hepsi bjknin lehine. hic yoktan bir penalti. ve fouldede dudugu calmadan baslatiyor besiktas.
  • Yeni Oluştur...