KahnX Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Script said: Farinal said: önce söv sonra banlan ? dev ne arkadaşım hey ahbap dev'i sadece oldfags bilir bu civarda
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 devin nolduğunu bilipte söylemeyen apo olsun lan eski bi kullanıcı fln mı
çastiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 said: çünkü üniversiteye giden bir adamın en çok tüketttiği şeyler belli; KFC, Burger King vesaire. Onlar da yağ yapınca toplanıyo belli bir yerde tabi, artık bu belli yer göt olur göbek olur beyin olur bilemem. abi birinizin aklına gelmedi mi zungülün resmini koyup combobreaker çekmek
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 adam hepinizi feci trollemiş AHAHAHAHAHA hayır o kadar profesyonel troller var bu sitede hazırlıkı olmanız lazımdı
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 trol değil ki adam ciddi üzücü olan kısmı bu zaten
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 troll dür troooll kimse bu kadar olaaz hani oldu diyelim dah blog fln açmayı bilemez adamı sitesi gayet eli yüzü düzgün bir site profili uymuyor entellektüel bilgi birikimi bu seviyede adam anca troll olur bakınız hıncal uluça.. adam komple türkiyeyi trollüyor herif entellektüellik konusnda "over 9000" ünvanın hakediyor zannımca
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya aslinda kim oldugunu ogrensek mahallenin trollerini toplayip 1 hafta troller eglenirizde eski bi uye ama kim oldugunu tam bilmiyoruz, devhochi olabilir DEVHOCHI SELAM AGA ATARLANMISSIN NOLDU 30 KERE BANLANMAK ZORUNA MI GITTI XDDDDDD dur bakalim oltayi saldik yermi acaba =P
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bi ara din kavgaları sükse yaparken bi eleman vardı razien mi ne diye oda efsaneydi sonra ben priest açmıştım onun isminde vay ak'a girmiştim ama sıkılıp oynanamıştım buda böel bi anımdır
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ahaauah bunların açık adresini verecek var mı lan? yok mektup yazacam baya kıyamam lan ben bunlara dsfds.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 abi adamlar rpg mi frp mi daha eski diye saçma sapan bir şey tartışmışlar ya hey allam force pull mu push mu daha eski gibi bişi
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ahahah ben viktor'un o mesajını görmemiştim, üstüne bir de böyle epic sonuç doğurmuş ehu
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Pati spor bölümündeki lisanslı patiler olarak birleşip, bu adama hayatının dayağını atalım bence. İlk yumruk benden http://www.boxingrepublic.com/wp-content/uploads/2009/06/Muhammad-Ali-Fist.jpg o da muhtemelen son yumruk olur zaten, adam standart klavye delikanlısı ahah
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 adamın blog iyiymiş ya. haklı yanları ağır basıyor.
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 KahnX said: http://www.marmarahaber.net/upload/Image/2009/eylul/07/ocalan.jpg resmin numarasından sahibinin facebook hesabını buldum. sagol.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ahahaha sitenin sahibine ve alttaki yorumlara kafam girsin.
Öne çıkan mesajlar