kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Please upload 2 photos from any advertisement you prefer that depict traditional gender roles in your own society. Then, write a one-paragraph commentary on how these advertisements do reconstruct the mentioned gender roles. hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 this topic is bored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs078.snc3/14542_1125421534303_1190070688_30672472_6645836_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şair bize burda yabancı uyruklu sitelere girdiğini söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ödev filan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aynen öyle çabuk cevap alayım diye garbıç a açtım sdfdsa gelen cevaplar beni benden aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ödevi bırak da KARI var mı KARI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hiç mi insafınız yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bence herhangi bir traş bıçağı reklamı, tercihen permatik çünkü daha sert erkek imajı çizme amaçlı olarak lanse edilen kampanyaları var, bir de herhangi bir kadın bakım ürünü reklamı olabilir, foto bulamadım istediğin şeyin tam olarak bu olup olmadığından emin olamadığım için. Çok kıt sormuşlar soruyu insan biraz daha açar. Yani birinde reklamda kullanılan teknik tamamen hedef kitlenin "delikanlı adam" olmasından kaynaklanıyor. Diğerinde ise kadının rolü ve bıraktığı etki güzellik ve bakımdan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 at avrat silah'dan yola çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Moderatör olmamdan kaynaklanan bir artizlik kaygım olmasa ben de trollerdim lan aslında. İşim gücüm hava atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 silahı bırak at ve avrattan yola çık hatta bikaç resim olcaktı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 at gibi avrattan yola çık boşver dersi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kingpin said: Please upload 2 photos from any advertisement you prefer that depict traditional gender roles in your own society. Then, write a one-paragraph commentary on how these advertisements do reconstruct the mentioned gender roles. hadi bakalım :) lütfen tercih ettiginiz,sizin kendi kulturunuzle ilgili geleneksel cinsiyet tasviri iceren 2 fotograf update ediniz,daha sonra reklamda/ilanda tasvir edilen cinsiyet rolunu yeniden yorumlayarak bir paragraf yazınız benden bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yapma yauuuu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 xaenin bende şaşırdım ciddi mesajını görünce sdfds. nutella süpersin hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ahahha bilerek epik de olmuyo caktırmasan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 LAN BARİ FOTO BULUN. BEN KENDİM YORUMLARIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 cok uzerine gittik adamın isyan etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yok öle yağma fotoyu sen bul biz yorumlayalım adama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yok hem foto bulsun hem yorumlasın biz (td)(tu) yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 siz topluca bi çay koyun gelin sdafdsa. ne yeto forum lan burası. 2 tane foto bulamıyorsunuz utanın lan. *gaza getirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mentioned gender roles derken, kac tane var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olur mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 coquette said: mentioned gender roles derken, kac tane var ki? Gender başına 500 tane falan olabilir düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar