Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Eğer B&N'den aldıysan wifi'ye bağlandın anda otomatik iniyor, başka br siteden aldıysan Adobe Digital Editions'a indirme linki veriyor, o program aracılıyla Nook'a yolluyorsun, Amazon'dan aldıysan DRM kırığ format çevirerek yüklüyorsun, yasadışı yollarla edindiysen USB belleğe atar gibi atıp okuyabiliyorsum ama Calibre gibi bir e-kitap yönetim programı aracılıyla atman daha iyi olur. Calibre'ye eklersin kitabı add book diyip, send to device diye de Nook'a yollarsın. Korsan kitaplar bazen justified olmuyor, kapakları filan olmuyor; Calibre bunları da halediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 E-mail atma Nook'da olmuyor, Kindle özelliği o. Yenilenmiş ama refurbished işte. Pili hemen bitiyor, kasası çizik diye filan mağazaya geri verilen ürünler. Tamir edip öyle Nook'u geri getirenlere başka birini veriyorlar. Dediğim gibi, normalde alınmaz bunlar; ama Türkiye'de Nook sorunlu çıkarsa götürebileceğimiz bir yer olmadığı için daha mantıklı geldi bana. Yenilenmiş demen bozuk demek değil, öyle bir korkun olmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 yurt dışından arkadaşa aldırdığımı bilerek açtırıp 1-2 hafta kullandırmıştım arkadaşa. dediğin gibi sıfır arızalı çıkarsa çöp olur Türkiye'de =) gittigidiyor fln gibi siteden alacaksanız get ilan ile alın en azından 1-2 gün kullanıp onaylayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hmm buna dikkat etmek lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bende o linkten aldım Gerge. Şu yenilenmiş olayını bilmiyordum :/. Şimdilik bir sorun yok, umarım olmaz. Hatası olan ürünlerin, hataların düzeltilmiş versiyonları di mi ? Bi sorum olacak. Bu alet sürekli ekran koruyucuda kalınca güç harcıyor mu ? Yoksa ekrana görüntüyü yapıştırıp, ufak bi güç mü harcıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 çok yayın bir şekilde sorun mu çıkartıyor ki bu aletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 GERGE said: Eğer B&N'den aldıysan wifi'ye bağlandın anda otomatik iniyor, başka br siteden aldıysan Adobe Digital Editions'a indirme linki veriyor, o program aracılıyla Nook'a yolluyorsun, Amazon'dan aldıysan DRM kırığ format çevirerek yüklüyorsun, yasadışı yollarla edindiysen USB belleğe atar gibi atıp okuyabiliyorsum ama Calibre gibi bir e-kitap yönetim programı aracılıyla atman daha iyi olur. Calibre'ye eklersin kitabı add book diyip, send to device diye de Nook'a yollarsın. Korsan kitaplar bazen justified olmuyor, kapakları filan olmuyor; Calibre bunları da halediyor. Hiç mi anlamaz hale gelmişim ben teknolojiden yahu. HİÇ Bİ ŞEY anlamadım. Yakında yurtdışına çıkıcam bi e-book reader alayım diyordum bunu okudum omuzlarım çöktü vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sostizm said: GERGE said: Eğer B&N'den aldıysan wifi'ye bağlandın anda otomatik iniyor, başka br siteden aldıysan Adobe Digital Editions'a indirme linki veriyor, o program aracılıyla Nook'a yolluyorsun, Amazon'dan aldıysan DRM kırığ format çevirerek yüklüyorsun, yasadışı yollarla edindiysen USB belleğe atar gibi atıp okuyabiliyorsum ama Calibre gibi bir e-kitap yönetim programı aracılıyla atman daha iyi olur. Calibre'ye eklersin kitabı add book diyip, send to device diye de Nook'a yollarsın. Korsan kitaplar bazen justified olmuyor, kapakları filan olmuyor; Calibre bunları da halediyor. Hiç mi anlamaz hale gelmişim ben teknolojiden yahu. HİÇ Bİ ŞEY anlamadım. Yakında yurtdışına çıkıcam bi e-book reader alayım diyordum bunu okudum omuzlarım çöktü vazgeçtim. abi drm denen şey lisanslı kitap. adobe digital editions bilgisayarına indirdiğin kitabı senin alete atan program. calibre de ona benzer. yeterince türkçe kitap olsa alacağım ben de bitane şundan ama idefix'teki ebooklar da hayvan gibi pahalı. adamlar ebook mantığını çözememiş sanırım. digital kopya satıyorsun bari onu ucuzlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 "E-ink" biliyom ben bi tek bu terminolojiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Basidi, internetten otomatik indiriyor kablosuz ağa bağlanıp ya da USB belleğe dosya atar gibi ePub dosyaları atılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 calibre çok iyi programmış ya. nook akar böyle ama şu yenilenmiş olayından bir şey olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hamsilipilav said: çok yayın bir şekilde sorun mu çıkartıyor ki bu aletler? Bilmiyorum. Çok yaygın değil. Binde bir bile değildir. Ama denk gelirse çözüm yok burada. En garanti gördüğüme yöneldim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Yenilenmemişini al abi. Adama bir mesaj at, hep satıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 o kadar kitaptan konuştuk kitap okuyasım geldi ya. ne zamandır beklettiğim bi kitap vardı ona akayım bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 GERGE said: Yenilenmemişini al abi. Adama bir mesaj at, hep satıyor o. Aldım bi kere ya. Bişi olmaz umarım. Garantisi var diyordu adam. Olmazsa yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kindle FTW bence. 12 senedir nerdeyse ara vermiş olduğum kitap okuma alışkanlığımı resmen bu yılbaşı aldığım kindle ile geri kazandım. Deliler gibi kitap okuyorum. Ekran değişme anı dışında yoka yakın enerji harcıyor e-inkler hatta belki sadece saati çalıştırıyordur içinde o kadar. Türkçe kitaplarda güncel kitap bulması zor eğer best seller falan değilse AMA bende yaklaşık 500-600 türkçe kitap oldu yabancının sınırı yok. Ama zaten komik olan bugunden itibaren nerdeyse 20 yıl falan sürüyor bütün kitaplarımı okumak yani kitap bulamam korkusunu bahane etmeyim alacaksanız. En kötü ühtimal ingilizce kitap okursunuz pratiğiniz artar okuma olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Nook daha iyi duruyor ya kucuk ve elde tutusu daha rahat gibi. Ggden aliyorum bende yazarim gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Benim kızlara bi tane ebook almam lazım ama sağlam bişi olması lazım yani tuğladan hallice olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kindle touch var nasıl manga okuyacağım bulamadım nasıl ekranı çevireceğimi falan ama uzantısı mobi olan kitaplarda aletin performansı falan gayet yeterli. manga/çizgiroman okumak istiyorum bu alette yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Absolut said: Benim kızlara bi tane ebook almam lazım ama sağlam bişi olması lazım yani tuğladan hallice olmalı. Nook baştan sona rubberized, ötekilere göre daha bir darbe alım gücü var yani. Bir de kılıf takınca sağlam oluyor. Ama özel olarak sağlam olsun diye yapılmışı yol be eReader'ların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 6" olanlarda tam sayfa görüntüleme sırasında bazı yazılar küçük oluyor baya. 10" olan versiyonlarda okuyorlar genelde mangayı. ama pdf'e çevirip o şekilde denedim 1-2 kere 6" kindle'de. yer yer zoom yapmaya ihtiyaç duyulsa da idare ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bende nook sipariş ettim. problem çıkmaz inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 nook candır, 1 senedir kullanıyorum tık etmedi alet, 1 hafta yakın şarjı gider, arada kafama göre şarj ederim bu süre de azalmadı. forza barnes&nobles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 2 ay diyorlar sen 1 hafta dion hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yeni Nook'a geç abi bence, çok iyi. İki üç sayfa önce yenisinin kıyaslamasını yaptım eskisiyle. Eski Nook arkadaşın dediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar