-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 amazon store'a vpn fln gerekmiyor bu arada, hesabını acarken us account demen yeterli, ondan sonra store etliye sutluye karısmıyor. ben direk vpnsiz türk kredi kartı ile fln kullanıyorum storeu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Türkiye'de e-book 1 yaşında belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
promonew Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 PC'nizdeki Türkçe yazılmış dosyaları eğer PDF iseler "Abby PDF Transformer v.3" ile "MS Word.doc" şekline dönüştürdükten sonra: http://www.box.net/shared/ptqsky21pl (PDF) veya http://www.box.net/shared/goh84pc7fp epub linklerinde resimli ve ayrıntılı şekilde anlatılan (ve de çok zahmetsiz olan) yöntemle "EPUB" formatına dönüştürdüğünüzde karakter sorunu yaşamıyorsunuz. Bunu deneyen arkadaşlardan bazan yöntemin başarılı olmadığını söyleyenler oldu. Onun da çözümü şöyle: Word.doc (*.rtf değil)dosyası içeriğini önce "Ms.Word Pad" içerisine atıp, oradan tümünü seçip yeni bir boş Word dosyasına aktararak kullanırsak; engel oluşturan tüm biçimsel özelliklerden, makrolardan vb. arındırmış oluyoruz. Calibre, Stanza, hatta online site "http://ebook.online-convert.com/convert-to-epub" yoluyla çevrilen dosyalardaki sinir bozucu Türkçe karakterler saçmalığından bu şekilde kurtulabildim ben. "Reeder" markalı kendi cihazımda bu yöntemi başarıyla uyguladığım için, ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim. Eğer İngilizce'ye hakim iseniz ve Elektronik Kitap Okuyucunuzla (PC'de olur aslında) internete girebiliyorsanız: "www.feedbooks.com" sitesine bağlanıp cihazınıza doğrudan kitap indirebiliyorsunuz. Bu site ayda 3000000 kitap sunduğunu ifade ediyor ve büyük çoğunluğu DRM'siz. Yani ücretsiz. İlgilenen arkadaşların dikkatine sunarım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 nook colorınız varsa 35$ lik bir sd card ile tablete dönüştürebiliyorsunuz artık: http://www.nook2android.com/purchase-nook2android-cards/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Iyiymis,2 dakika kadar kiskandim sonra "banane benim de telefonum var yeter" dedim kendimi ikna ettim simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsoHin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 reedpad mi, kuşlu bir şey vardı, o müthişti incelemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 konu bozulmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Otekine olmamis, buna bozulmus. kelimelerimize dikkat ediyoruz biraz. hakarete kaçmadan lütfen.//mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Nesi bozuk konunun. Tüm Pati geren şeyleri buradan öğrendi artık zaten. Arada sırada yeni biri gelirse güncelleniyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 @di, sana diyecek birşey yok takıl sen. bozulmuş olayına gelince kaç gündür konuya tıkladığımda mesaj bulunamıyor hatası veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bana diyecek bir sey yok tabi. Son mesaji gostere tikladiysan ve sphinx (sphinx var sanirim pati sunucularinda) ile sync olmadiysa mevcut tablo icindeki data normaldir. Bir sonraki guncellemede duzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 çevir kazı yanmasın, lafı biyerinden anlayıp tepki veren adamla zaten en başta dediğim gibi muhattap olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sdffsd adam nedenini aciklamis, bu cevir kazi yanmasin demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Adamin ard arda attigi iki mesajdan ilki; bombilo said: gereksiz ve aynı zamanda kötü. digeri ise "konu bozulmus". Yanlis anlama yok, somurtan mesajlarin ve derdini anlatamaman var. Senden baska sorun yasayan yoksa, onceki mesajin da emek verilip cikarilmis bir urune bok atiyorsa gayet normal anlamisim demektir. Bu arada kazi cevirmeye ihtiyacim mi var lan benim ? Disardan oyle mi gorunuyor ? Lazim oldugunda pasa pasa atiliyorum bile cunku. Hic gocunmuyorum. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 arkadaşlar konuyla alakasız bütün mesajlarınızı uçurdum, konuyu dağıtmadan devam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nook'u nerden bulabiliriz. usa cok kazik gümrük felan derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Gittigidiyor , sahibinden vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 almanyadayim hocam. birde bi e-ink epub nedir cok yabanciyim bu konuya. kindle hosta ama.nook ilerde tablet olabiliyorsa süper bi özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 E ozaman ebay.co.uk`u falan yokla en kotu ? Sordugun terimler icin de son 5-10 sayfayi okursun baya aydinlanirsin , zaten konuyu temiz tuttuk hep bos mesaj pek yok. E-ink kindle`in son kullandigi yazi teknolojisi gozu az yoruyor net okunuyor falan diye tanitmis. E-pub da format sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tessekürler bilgi icin. nook pahaliymis baya. kindle 140 euro nook 170-180 euro arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nookun yenisi baya iyi http://www.barnesandnoble.com/nook/index.asp?PID=35699#logo sony olmasa bende bunu alirdim direk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nook color tablete dönebiliyormuş sanırım ama zaten color e-ink değil. yani kitap için saçma. kitap için alacaksan nook veya kindle e-ink al. e-ink: ekran teknolojisi. (siyah beyaz) iki katman arasında mürekkep türevi birşey var ve +- yüklerle ekrana çekiliyor. sadece sayfa değiştiği anda enerji harcıyor ve o sayfayı okuduğun sürece güç harcamadığı için tek şarj ile 1 ay gidiyor. tablet oluyor dediğin nook color ise bildiğin lcd ekran. 6 saat fln gidiyor sanırım şarj. yani ipad al daha iyi onu alana kadar. epub: kitap formatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Seele said: tessekürler bilgi icin. nook pahaliymis baya. kindle 140 euro nook 170-180 euro arasi. Vay anasini ben kindle`i 129dolara almistim avrupaya cakiyolar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nerden aldin link felan verebilirmisin ? http://www.amazon.de/Kindle-Wireless-Reader-Wifi-Leseger%C3%A4t/dp/B003DZ1Y8Q/ref=amb_link_160421567_2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=095VTMJ6S1WHR2AW6VWG&pf_rd_t=101&pf_rd_p=248078347&pf_rd_i=301128 acilmazsa kindle diye gir. bizi mi yiyor lan bu amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 %19 vat + 20 dolar amerikadan kargo parası. o yüzden öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar