Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Şunu almaya karar verdim ben, daha iyi görünüyor: http://www.bookeen.com/specs/ebook-CybookOpus.aspx http://numerikbook.files.wordpress.com/2009/09/opus_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 GERGE genişliği ekranın ne kadar senin alacağının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Norak said: 15 saatte şarjı biten aletten ebook reader olmaz abi :p üstelik e-ink te değil ekranı galiba ipadin, hergün kitap okuyan birinin 2 ayda gözlük numarası artar onla ehe. bu üstteki benim alacağım sony, 7500 sayfa (20 kitap) gidiyor tek şarjla. ben zaten dalga geciyorum. NY dukkanindaki releasete sadece 15 kisi kamp kurmus dukkan onune. lol dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Height 151 mm - 6" Length 108 mm - 4.2" Width 10mm - 0.4" Weight 150 g - diyor sitesinde, yutuptan bi reviewini izleyecem şimdik bakalım http://www.youtube.com/watch?v=VITBO3S_AIw edit: lan ingilizce değil bu aletin reviewlerinin hiçbiri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: GERGE genişliği ekranın ne kadar senin alacağının? aynı. 5 inç. amazon.com'da 200 dolara satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu idefix in sattığı alet değil mi? http://www.idefix.com/ekitap/cihaz.asp amazon.de de fiyatı nasıl bi bakıyım, ben de alırım herhalde bundan. öbürünün fiyatı biraz abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yurtdışına giden arkadaşıma bi tane Sony Prs-300 sipariş ettim. Tek sorun 5" ekran küçük gelecek diye korkuyorum. Alıp denebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ingilizce/yabancı kitaplara alışıksan normal gelicektir ekran boyutu, yok bizim sırf fiyatı yüksek yapabilmek için ansiklopedi genişliğinde basılan kitaplara alışıksan ufak gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 burada uzmanları vardır bilirler. ben bilgisayardan bişey okumayı beceremiyorum, rahat edemiyorum satırı şaşırıyorum falan. sonuç olarak sevmiyorum bilgisayardan okumayı. o yüzden makalelerin print-outlarını almaktan bıktım usandım, ilerde de printer yetiştiremem buna. fakat e-ink ebook readerlarda siyah beyaz malumunuz, bilgisayar kadar göz yormayacak, okumayı zorlaştırmayacak ama makalelerde renkli figürler grafikler olduğu için renkli de olabilecek ve böyle elimde çevire çevire okuyabileceğim bir alet mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Aldueren said: www.hiperkitap.com Türkiye'nin Türkçe kaynaklardan oluşan ilk online kütüphanesi. Üniversiteler ve devlet kurumlarının abone olabildiği bir veritabanı. bu site ücretli mi ücretsiz mi anlamadım. üye oldum hata veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 e-kitap alirken turkce karakter destegi var mi sorun arastirin. Turkiye'de e kitaplar yavastan cikacak gibi onlari okumakta zorlanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sony'nin eski modellerinde Türkçe karakter desteği varmış büyük ihtimalle PRS-300'de de vardır. Diğer alet de idefixten satılmaya başlanmış yani onda kesin vardır. http://www.idefix.com/ekitap/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Dün elime geçti. Ekran küçük ama 6" için 1oo dolar daha vermeye değmezmiş. Hatta manga bile okudum. Gerçi yazılar biraz küçük oluyor ama okunur gene de. Türkçe karakterlerde de sorun çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Manga okurken bir resim çekip koyabilir misin? Nasıl oluyor ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Resimler ne kadar fikir verir bilmiyorum. Almadan ben de baktım resimlere ama çok da bişey anlamadım. Çünkü çekilen uzaklığa göre değişiyor. O yüzden birini boyutu hakkında fikir vermesi açısından A4 kağıt üzerinde çektim. Bazı mangalarda font çok küçük olduğu için okumak zor olur bu yüzden görüntüyü yan çevirmek gerekebilir. Asıl problem mangada yazı az olduğu için sayfayı sık değiştirmek gerekiyor, bu da 3 saniye civarı olduğu için can sıkabilir. Sayfaların altında çevirmen notu varsa onlar da zor okunuyor. Kötü yanlarını yazıyorum çünkü aleti olduğundan iyi gösterip elinize geçince hayal kırıklığına uğramanızı istemem. Yani bakmayın zor okunur dediğime dün gece oturdum 1 vol manga bitirdim, 1.5 saat kadar da kitap okudum üstüne. Gözlerim rahatsız olmadı. Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 cep kitabı boyutumda anladığım kadarıyla. yeterli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 eeth arkadaşlar renkli versiyonları çıkcak mı bunun? renkli comicleri nası okuyacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 türkiyede sanal kitap olayı daha gelişmeden almam bu aletleri. at&t tarzı bir sistem tam oturmadanda geçmem. tahrik etmez ki. elimde gezdirip aa bak benim şuyum var diyip gezcek miyim ? idefix yayıncılarla yeni başladı hem bu işe. arşivleri bir atsınlar o zaman alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tahrik edicek bisey istiyosan baska aletler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bir tanidiga prs 700 aldik gecen hafta. Inceleme firsatim oldu. PDF okumak uygun degilmis onu anladim. Cunku e-book formati olmadigindan ornegin karakterleri zook yaptiginizda, bir ebook formati okurken 300 sayfalik kitap oluyor 500 sayfa, Kitabin tamami buyuyor. Ama pdf okurken sadece o sayfa buyuyor, yani ne oluyor boylece, 1 sayfalik sey 2.5 sayfa oluyor ornegin, boylce son sayfa yarim gibi bisi kaliyo sinir bozucu birsey, ebook formatlari diger sayfayi kaydirip o sayfayi doldururken, pdf in boyle bir imkani olmadigindan cok kullanisli olmuyor. Onun disinda epub denedik cok daha iyiydi. Bir kere e-ink farki muhtesem, yani cidden rahatca kitap okunur. Ekran gibi dusunmeyin, kucucuk alette yuzlerce kitap tasimak cok iyi bisi. Sadece belki ekran daha buyuk olabilir eger yeriniz varsa, ama cantada vs yeriniz yoksa bu buyuklukte iyi. E-ink den dolayi cok responsive degil alet, ekran gec yenileniyor o basta biraz sinir bozucu ama alisiyor insan. Tabii dha cok yolu varmis e-booklarin onuda goruyosun kullanirken. Ben de bir tane almayi dusunuyorum ama madem PDF okumak yalan oldu, belki kindle tarzi bisi alabilirim PDF destegi olmasi artik cok onemli degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aquila said: tahrik edicek bisey istiyosan baska aletler var. tabii senin tarafından bakarsak vardır, doğrudur. sağ ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ya geçin tahriği fln, yakın zamanda bu nane'nin renklisi çıkcak mı? bide bunlarla pdf okuyamıyorsak her kitabı almak zorundamıyız, bi ton pdf kitap var bende mesela, onları yükleyemiyormuyum? renkli bişi attığında da siyah beyaz mı gösteriyor birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 o tonda zaten gösterir. pdf olarak araştırınca çıkabilir gugılda. ama Lymid midir nedir öyle bi marka gördüm rusyada açıklamasında .doc , .pdf atılıp okunabiliyor. elbette renklisi çıkar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 renklisini napican abi, gene amaci disinda seyler istiyosunuz aletlerde. sen ipad al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 prs 700 sanirim siyah beyazdi 3 kitap denedim. PDF in zoom olayi kotu, zaten birde scan edilmis pdf se gec onu cidden hic kullanisli degil, text olmali. Birde o zoom olayi seni rahatsiz etmezse (sayfa basina zoom, kitap basina degil yani) kullanabilirsin, ebook formatlarindan bi fakri olmuyo o zaman. Beni rahatsiz etti bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar