Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalp çarpıntısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bende 2 şey kalp çarpıntısı yapıyor. Alkol ve unonun sandviç ekmekleri.

Birkaç bira içtiğimde, eve geldikten sonra geceye doğru kalp çarpıntısı başlıyor, uyuyamıyorum.

Sandviç ekmeği yedikten bir süre sonra da kalp çarpıntısı oluyor ama alkolün yaptığı kadar şiddetli değil.

Acaba bir maddeye falan birşeye alerjim olabilir mi?
Mesaj tarihi:
alkolle alakasiz olarak Lactose intolerance geldi aklima.
kalp carpintisi olduguna emin misin bi de ?
yani sandvic yedikten sonra gögüs kafesinin oralarda bi sikisma hissediyo musun yoksa direkt carpinti mi basliyo ?

sorulara bak tey allam, en iyisi doktora git.
sakaya gelmez.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

yani sandvic yedikten sonra gögüs kafesinin oralarda bi sikisma hissediyo musun yoksa direkt carpinti mi basliyo ?

sakaya gelmez.

Ahaha tam diyodum doktor mu oldun diye sonradan farketmişsin sen de. :D
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

sakaya gelmez.

Lactose intolerance çılgın osurtur ama.

Bırtlıyor musun kardeş?
Mesaj tarihi:
kaninda o maddelere karsi bi tepki var belli, cunku kalp carpintisi genelde kanda yeterli oksijen bulunmamasindan kaynaklanir buda hucrelerine yeterli oksijen verilememesinden kaynaklaniyor, demekki bloke eden bisi var.

evet sirf sallama bilgilerle yazdim ama, doktora git bence bi kontrol et bak bizim sigortamizi baglatmadik daha doktora gitmeye korkuyoz :)
Mesaj tarihi:
bana da bu aralar çok sigara içince oluyor bu. çok kötü bi his. bırakıp kurtulmak lazım artık ama nerde o irade :(

bide alakasız, dün gece adam dotada "babam kalp krizi geçiriyor" diyip quitledi, acaba gerçek miydi çok merak ettim.böyle şeyler şakaya gelmez ama insanlar garip
Mesaj tarihi:
Bende kalp yüzünden yaptırmadığım test kalmadı ama sorunum halen bilinmiyor.Kola,türk kahvesi,ıhlamur,ekşi mandelina gibi şeyleri ağzıma sürmemle kalpte hem çarpıntı başlıyor hemde tansiyonum +2-3 artıyor.Reflü değil çünkü hiçbir yerimde yanma yok ve dahası
Ihlamur yapıyor,çay yapmıyor;
Mandaline yapıyor,portakal yapmıyor;
Alkol vs. hayvan gibide içsem sorun olmuyor.

Yaptığım şey tansiyon ilacı,kalp ritm ilacı almak ve o besinlerden uzak durmak.Böylece birkaç haftadır kalpte birşey hissetmedim hatta bu gazla bir bardak kola içiyim dedim,2 yudum aldım yine yaptı aynı etkisini.

Bir garip şeyde,hergün litrelerce kola içerdim,birgün içtim ölüyor gibi oldum.Ihlamuru vs. senede 5-6defa ağzıma sürerim,ama o da patladı.

Yinede doktora git,muhakkak sende de tansiyon oynaması, hafiften kalp ritm bozukluğu yada benzeri birşey vardır,kalbine zarar vermemesi için ilaçlara başlarsın
Mesaj tarihi:
eheheh tüm kardiolojik testler yapılsın. bence panik çıkacak gençte.

ben bi tek aşık olunca çarpıntı yaşıyorum. on yıldır kalbim sağlam :D. aşk bitti sorun bitti.
Mesaj tarihi:
Rakursi said:

Ya bende 2 şey kalp çarpıntısı yapıyor. Alkol ve unonun sandviç ekmekleri.

Birkaç bira içtiğimde, eve geldikten sonra geceye doğru kalp çarpıntısı başlıyor, uyuyamıyorum.

Sandviç ekmeği yedikten bir süre sonra da kalp çarpıntısı oluyor ama alkolün yaptığı kadar şiddetli değil.

Acaba bir maddeye falan birşeye alerjim olabilir mi?

bira da bende hapşuruk yapıyor
baslıyorum 8-9 kere aralıksız hapsırmaya
  • Yeni Oluştur...