moriQ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 said: İlk oyunun büyük beklentiye sebep olmasına rağmen istenilen etkiyi yaratamaması IO Interactive ekibini yıldırmamış olacak ki, yine oldukça etkili görüntülerle ''Kane & Lynch 2: Dog Days'' oyununu tanıtıyorlar. Video, sizi bir film fragmanı izliyormuş edasına büründürse de, bakalım yeni Kane & Lynch oyunu beklenen başarıyı yakalayabilecek mi? önce mükemmel teaserlar http://www.youtube.com/watch?v=9rVQ3g2qUKM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=DHYIfgEt9YQ&feature=related Bugün gelen trailer http://www.youtube.com/watch?v=qPVK-1M1wFI&feature=player_embedded ilk oyunu zevkle oynamıştım. 2 psikopatın hikayesi bu kadar iyi anlatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ben de çok beğenerek oynamıştım ilk oyunu, umarım üzerine yenilikler de koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Süper (tu) özellikle ilk teaser, çook iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gelsin bir anca bekliyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ne bicim teaser lan bunlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-kane-lynch/100961 çok güzel bir oyun olcağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 demosu cıkmış, 10 günü kalmış oyunun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dün demosunu biraz oynadım ama pek beğenmedim nedense. PC'den çok konsolda iyi olacak gibi duruyor bu oyun. Bir de tabi senaryosu fark yaratan kısmı olabilir, demoda pek bir şey yoktu o açıdan. Çatışmalar vardı ancak çok başarılı bulduğumu söyleyemem onları da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 demodan sonra alasım yoktu da senditte ucuz diye pre order yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 aral game de hemen atmis mailini haci oyun cikti gondereyim sana da bitane diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Oynatıyor oyun kendini fena değil deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 şu mozaik olayını kapatma yolu yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ben sevemedim valla ya. Oyun kısa, bende mozaik dışında ekranda devasa saydam kareler oluşuyor nedense :s aksiyon ilki kadar bağlamadı beni vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 siteler ilkine de kotu notlar vermisti ama ben begenmistim michael mann vari sahneleri, bunu da severim her halde. eve donunce bi bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 İlki bundan daha güzeldi ya. Filmlerde de nefret ediyorum böyle paso sallanan kamera olayından burda iyicene başım döndü ya. Hani amatör kamera atmosferi vermişlerde olamamış bence yani. Kare kare sansür olayıda 1-2 sefer iyiydide aşırı kullanılmış. Sevmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hakkaten kamera olayı batırıyor bütün oyunu, oynanabilirliğini çine ediyor sıkıldıkça giriyorm 2 dk oynıyıp cıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 çok kısa, çok sıkıcı, gereksiz efektler. neredee 1. oyundan aldıgım tat meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 "Kane & Lynch 2: Dog Days sits atop the UK Chart this week, debuting in the top position. Cue mass hysteria over a spreading pandemic as parents don't realize why their children have become dizzy and are vomiting everywhere. " <3 destructoid http://www.destructoid.com/uk-charts-kane-lynch-2-is-top-dog-182145.phtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Demosunu indirdim steamden nasılmış diye. Yahu barın içinden sokağa çıkana kadar midem bulandı resmen başımın dönmesinden. Kötü bi kamera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Art/atmosfer hatta kamera da süper olmuş da uygulamada biraz aşırıya kaçmışlar, rahatsız edebiliyor. Seslerde bile rahatsız edici birşeyler var. Benim için deal breaker hikaye ve gameplay oldu. Gameplay ilk oyundan da zayıf çünkü elemanlara komut veremiyorsunuz. Silahlar biraz daha iyi olsa da, cover da iyi gitmiş olsa da yine o vurdum ölmedi işkencesi var. Buna bile eyvallah diyebilirdim ama ilk oyunun hikaye faciasının üzerine bunda da aynı facia belirtileriyle karşılaşınca şüphelendim ve oynamayı bıraktım. İlk oyun potansiyeli çok yüksek olan dandik bir oyundu. Bunun potansiyeli daha da yüksek ama yine dandik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mafia 2'de buga gelince aynı chapterı tekrarlamam gerekti 5. kez sıktı bir anda sonra devam ederim diye bunu oynıyım dedim fena değil bence. Bu kamera olayı o kadar mide bulandırmadı ne de başımı ağrıttı herkes de ayrı bir etki yapar tabiki. Ama çok kısaydı be 4-5 saatte bitti şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kameranın gıcıklığını geçtim makineli silahlarla adamın ağzına girmeden vuramıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ben beğenmedim ya adamlar ölmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kane&Lynch said: çok kısa, çok sıkıcı, gereksiz efektler. neredee 1. oyundan aldıgım tat meh. 1den aldığın tad nickten belli (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar