Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Listed below are recent fixes we have applied to the game. Keep in mind that some of these changes may not be active until after the realm has been restarted. To review previous in-game fixes, please visit: Blizzard Official Forum 12/15/09 •Quel’Delar in now unique equip. •Naxxramas can now be cleared in any order for the Immortal and Undying achievements. •The drop rate for the Battered Hilt has been increased. •The Skeletal Slave in the Pit of Saron has had the ability to drop the Battered Hilt and other random drop epics removed. Naxxramas olayını tam çözemedim ben. Yani önceden hiç kimse hiç bir boss'da ölmemesi gerekiyordu. Bu sefer sadece naxxramas'ı bitiren mi alacak title ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Eskiden belli bir sıra vardı, o kaldırıldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sıra derken ? biraz açıklayabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 öylemiydi, ilk kez duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 patchte sapphiron a teleport geldi diye hatirliorum. once kt kesip sonra digerlerini kesince vermemistir,onu duzelmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 En son patchlerden birinde, direkt olarak Sapphiron veya KT'ye gitme şansı gelmesiyle alakalı işte. Şimdi girip Sapphiron kesip, sonra KT kesin, sonra 4 tane wingi temizleyerek alabiliyorsunuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kyaltie said: •The drop rate for the Battered Hilt has been increased. e bi zahmet ilk gün farm yapmadığıma pişman etmişti resmen adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Gangren said: En son patchlerden birinde, direkt olarak Sapphiron veya KT'ye gitme şansı gelmesiyle alakalı işte. Şimdi girip Sapphiron kesip, sonra KT kesin, sonra 4 tane wingi temizleyerek alabiliyorsunuz sanırım.simdi ben kendi serverımdan raid kursam direk olarak kesilmesi gereken bossa nasıl gidicem ? raid ekranından da aynı hc ins gibi calısıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 simdi batteredın drobu artırdılar mı ? ahda 50 k ya koymus adamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ahah 50k ne ya aksjfhdskjfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 35k'ya da bizim realm'de bi tane çılgın koymuştu AH'ye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bizim server da da full 50k idi bu battered hilt. böle bi fix geleceği kesindi zati. ellerinde patlasın:D Edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 TOC 25 den düşen 256 ap trinketi 20k gold'a satmıştı arkadaşım ne içime oturmuştu be (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 6 k ya okuttuğum iyi olmuş o zaman(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 battered hill guzel ya benim gibi fakirler icin arada dusuo kismete alip satinca para gelio seviniosun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 euhe sorma 10-15klik seyi 5kya kapattim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu parayı dagıtıyolarmı size napıyolar. nası bi farm çılgınlıgıdır bu napıyosunuz gold4us.com a mı abone oldunuz :p 5 yüro 5 yüro gel abla gel modundamı dolanıyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sağolun topic için topici gördüm hiltti 13k ya sattım 5 dakika içinde hehe normalde kullanıcaktım. süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 fazla harcamayınca gold biriktirmek çok zor değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 zor ya tembel olunca insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Artık hiç değil ya, HClerden paso 13g 13g geliyor zaten, ben de işsiz olduğum için ne kadar offspecim varsa gearlıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 knox said: 6 k ya okuttuğum iyi olmuş o zaman(tu) 13k 15k ya satılıyor bizim realmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Zaten bu lfg bildiğin cata çıkana kadar alt karakter boost için geldi. Sadece icc ile nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 5k ya frostmanedenmi kapttın ulan kacırmısım beeee bedava resmen bugunlerde o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Nasıl fix abicim bu ya 2 gündür hâlâ düşmüyor :S Hay senin yapcağın işe blizzard >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar