SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 biz niye böyle cennetlerden olamıyoruz lan :(
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 cunku bizde cennet yatak odasında :).dışarda göremezsin öyle protesto cıbıllık :)
mani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 cehennem lan orası. nerde şeytan boş sözleşmeye imzamı atmaya razıyım. getirin bana şeytanı.
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ah be... Ukraynada olmak varmis...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 23. fotoğrafa gelene kadar habertürkün bizi ydiğni düşündüm ama orada 2012 yazısını bir de arada bir resimde topa vuran kadını görünce haberin gerçek oldupğuna inandım.. ama şüphelerim geçmedi..
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 haberleride ısıtıp ısıtıp satıyorlar, bu protesto, iş yerlerinde kadına cinsel tacizin protestosu.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 haklısın. iki farklı protestoyu da bir araya sokuşturup, sunmuşlar. ama haber doğru.
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Orada başta 2 tane protesto var. Biri Domuz Gribine karşı yetersiz önlemlerin protestosu, diğeride üniversitelerdeki profesörlerin artan taciz olaylarına karşı yapılan protesto. Son olarakta aralara atılmış fotolarda Ukrayna ya futbol için gelin sex için değil, ukrayna genelev değil protestosu. Üçünüde Yapan grup dünyaca ünlü kadın hakları grubu FEMEN. Ama Habertürkün standart haberleri gibi bu da saptırılmış
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tr kizlariyla ukraynali kizlari swap yapamaiyomyuz ya :(
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 protesto olayini cok yanlis anlamislar
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dostum çırılçıplak demişsin ama bunla yarı giyinik çıktı!!!111
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ben&Jerry's said: tr kizlariyla ukraynali kizlari swap yapamaiyomyuz ya :(
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi karacarsafla protesto etseler haber olmazlar.. Nasil Peta kurk kullanimini protesto etmek icin ciplak protesto ediyosa, bunlarda oyle. Olay kadinin cinsel bi meta olarak gorunmesi degil zaten onlar icin. Kapitalizm zaten onu coktan basardi ve sindirdi. Dusunun feminist dernekler bile sesini duyurmak icin ciplak protesto yapiyo, yani artik tartisilmasi gerkeen ciplaklik degil, ne kadar ciplaklik, o ciplakliga hangi gozle baktigin. Benim hic unutmadigim bi anim var. Sex Shop un tekine girmistim, arka tarafinda striptiz bolumu vardi. Bi bolumde suydu, oturuyosun, atari makinesine para atar gibi para atiyosun, onundeki perde aciliyo kadin sana striptiz yapiyor. Bu iste abi olay, kadin ciplakliginin geldigi nokta bu yani. Vending machine den kola alir gibi kadin satin aliyosun bir sure icin. Onun icin musluman turk gozuyle degerlendirmeyin olayi. Evet olayin icinde musluman olmaniz var (olmasaniz bile oylesiniz o kulturden geldiginiz icin), birde turk olmaniz. Turkiye kapitalizmin k si belki ancak olmustur. O yuzden halen yadirgiyosunuz.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 seks kelimesini rahat bir şekilde kullandığı için habertürkü seksi buluyorum
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 habertürk bir arşiv yapmış klasörün adına da "ukraynalı kadınlar" yazmıştır muhtemelen.Ne zaman Ukrayna lafı geçse patron -Ali evladım şu Ukraynalı kadınlar klasöründeki resimleri gir diyodur.Zira resimlerin çoğu yıllandı artık
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 turk kızları topigi trollemeyin
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Türk kızları böyle bir protesto yapsa, olabilecekleri düşünmek...
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Tuor_annare said: bence hem seks hem futbol cenneti olabilirler.birbirini engelleyen etkileyen olgular değiller ve dasaaa said: adamlar reklam yapıp adına protesto diyorlar...
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Vargath said: Türk kızları böyle bir protesto yapsa, olabilecekleri düşünmek... ukraynalilari yapinca vay be orasi guzelmis diyorum turk kizlari yaparsa vay kasarlar derim. Evet
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 İşin protestosunu bile böyle yapıyorlarsa , öyle sananları haksızmı çıkarmış olacaklar yoksa tam tersine oraya çekmişmi olacaklar orayı pek çözemedim :). Sözde protesto ile adamlar sex turizmine destek ve reklam sağlıyorlar.
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 aynı haber daha önce başka birşeyi protesto ettiklerine dair yayınlanmıştı
Öne çıkan mesajlar