massosoit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 15 aralıkta çıkıyormuş,dün gece demo suna şöyle bir göz gezdirdimde,çok bir yenilik yok gibi.akşam tekrar bakıcam, daha detaylı yazarım akşam. Birde steam de hiç reklamı filan yok,yeni gelicek oyunlar arasındada gözükmüyor.Steam den satışı olmicakmı ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 EU basliginda konusuyoduk galiba bunu, ben yazdigimi hatirliyorum en azindan, ama yeni oyun gibi bisey ondan yeni baslik acilmasi mantikli bence de. Aylardir agzimiz sulanara kbekliyoruz biz ev arkadasimla, dev diaryler zart zurt derken cikiyor (hatta su an demosu cikti), efsane direk demo. Oyunun eksik kalan politika kisimlarini kapatiyor kesinlikle ve efsane direk. Cok degisiklik var sayilacak gibi degil de, benim 1 numarali hedefim Holy Roman Empire'da authority olaylarina falan girmek. Harika seyler var, en sonunda HRE diye ulke bile yaratabiliyorsunuz unite edip :) Netten satisi olacak da Steam'den mi olur bilemem, For the Glory'i ben bi yerden cekmistim Steam tadinda, orayla anlasmali olabilir Paradox. Hatirlamiyorum adini eve gidince bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bence sen ev arkadaşınla Sins of a Solar Empire'ın expansionlarını oyna, çılgın olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Oynayanlar en cok Casus Belli olayini ovuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 offf detayları bayağı merak ettim,dün gece imdirdim sadece şöyle bi oyuna girip çıktım.bu akşam detaylı bi şekilde bakarım artık. bu arada yok steam de tekrar baktımda. bu gece 12 de release oluyor da,nerden alcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 merchant republic olayi da efsane olmus bu arada heir muhabbetleri zaten baya bomba feci olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ne değişiklikler var bahsetsenize biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 biraz ozetlesinize harbi, 30 bin tane dev diary okuyamam simdi :( net cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ağzımın suyu aktı link fln yokmu.YEni exp mi bu başka bişeymi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paradox forumlara girin. Manyak bir Exp paket. In nomine gibi süper bi olay:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 7-8 yeni devlette ekliyorlarmış. genelde ufak fransa ve rus şehir devletleri ama en ilginci Kudüsü katolik bir devlet ele geçirirse eski haçlı Kingdom of Jerusalemi yeniden kurabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ya bu olayları niye bi anda oyuna koymuyolar yenimi akılların geliyo.Exp exp bıktımda bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 o mantıkla bütün şirketler bir kerede çıkarsın. (:P) iyi iyi, geçenlerde canım çekmişti eu3 hem bahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 alicam almaya oyunuda steam den ses çıkmıyor... bugün çıktı oyun. steam de reklamı bile yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 EU3 kutu olarak bulunabiliyor mu piyasada? Hiç dikkatimi çekmedi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu arada bu expansionu tek almak yeterli mi yoksa tum expansionlari almakla mi ugrasmamiz lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hanseatic league diye ulke var artik, mecklenburg tek province olmus. baya ozel eventleri var merchant republicler kendi aralarinda anlasmalar yapabilecekler, ayri ayri trade goodlar uzerine anlasmalar donebilecek hangi trade center i kullanmak istedigine karar verebiliyor ulkeler HRE sistemi bastan basa degismis, authority diye bi puanlama var, HRE icin gorev yaptikca imparatorken veya savunmaya zart zurt gittikce authoriten artiyo ve buna gore decisionlar var onlari alabiliyorsun. adamlardan vergi almaktan tut, tum uye devletlerin vassalin olmasina, hatta tum HRE'nin HRE diye ulkeye donusmesine kadar. Fransa nerflenmis, daha parca pincik basliyor zaten. Savaslarda artik ping pong olayi ortadan kalkmis, morali 0 a inan regiment yokoluyor direk. Casus Belli sistemi komple degismis, bir suru farkli casus belli var ve savas acarken istedigin casus belliyi seciyorsun, bu sana farkli baris imkanlari sunuyor + prestij sagliyor. Yukaridakiyle baglantili olarak reputation ve prestige sistemi de degismis. Ilk oalrak artik reputation'in adi infamy ve hakli bi davan varsa gercekten, yaptiklarindan infamy gitmiyor, eski sistemde tam duzenli degildi bu. Prestige ise artik harcanan birsey, savaslardan zart zurttan kazanip sonra harciyorsun, ornek harcama alani asagida: Sphere of Influence diye bir dalga gelmis, soguk savas zamanda buffer devletler gibi iste, bi ulkeyi influence in altina aliyorsun. Bu proclaim guarantee gibi, ama sadece savasi degil o ulkeye gonderilen her turlu seyi etkiliyor, alliance, marriage zart zurtta da casus belli aliyosrun gonderen ulkeye gore. kukla devlet yapiyosun yani kisaca. Magister diye elemanlar gelmis, artik decisionlari, ister provincial ister national, cat diye alamiyorsun, bu adamlardan gerekiyor ve baya yavas artiyor, bu baya mantikli bi degisiklik olmus bence. Yine en onemlilerinden, heir sistemi var. Kraldan sonra tahta adaylarin kimler oldugunu gorebiliyorsun, daha guzeli diger ulkelerin de varislerinin mesrulugunu gorebiliyorsun. Mesru varisi olmayan ulkenin tahtinda hak iddaa edebiliyorsun evlilikler vs ile. Oyun tek kelimeyle efsane bir hale gelmis kisaca. Bugun cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Azmodai said: bu arada bu expansionu tek almak yeterli mi yoksa tum expansionlari almakla mi ugrasmamiz lazim?EU Complete 7 dolara satiliyor amazonda, netten de ucuzdur tahminen, onu aldim ben. Adamlarin kutu cok dandik buarada ya, sadece bir kutu ve icinde beyaz CD kabinda cd var, kartona sarmislar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 massosoit said: alicam almaya oyunuda steam den ses çıkmıyor... bugün çıktı oyun. steam de reklamı bile yok... Paradox forumlarinda biri "Johan oyunun Steam'de de cikacagini soyledi."yazmis ama ben konuyla ilgili ne Steam ne de Paradox tarafindan yapilan resmi bir aciklama bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Penth, güzel preview olmuş oynadıkça yazmaya devam edersin. Oyuna çok güzel değişiklikler gelmiş ama sanki savaş yapmak, savaşa dayalı oynamak zorlaşmış gibi, bu oyunun dinamiğini bozabilir. Öte yandan en çok ilgimi çeken ticaretle ilgili değişiklikler oldu, o belirli tür mallarla ilgili anlaşma yapabilme bahsettiğin. Şu anki haliyle tüccar devletleri (Venedik gibi) oynamak çok zevkli olmuyordu. Fakat devlet kendi trade centerı'nı kendi seçecek saçma geldi bana, en azından ciddi dezavantajları olmalı kendin seçmenin. Düşünsenize, sen dibindeki ticaret merkezini değil uzaktakini kullanıyorsun, tüccarlar ayaklanırdı. Zaten ticaretin mantığına aykırı, maliyetini arttırıyorsun. Oyun içi dinamik için bakarsak yapay zeka devletlerin senin trade centerları seçmeyeceğini tahmin etmek zor değil. Veliahtları görmek kesinlikle çok olumlu bir yenilik, onun dışında Casus Bellilerin çeşitlenmesi iyi ama abuselara olanak vermeden ayarlamış olmaları kaydıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 online halini bulup alayim. Cok hos geliyor kulaga gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 azmo aldığın yeri banada söylersen sevinirim,akşama kadar steam e gelmezse yapıcak bişi yok bende alırım biyerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Gamer's Gate den alabilirsin mesela. Paradoxun official Vendoru gibi bisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Gamer's Gate de digital download şeklinde satıyordu değilmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tabi. steam gibi ama programi falan yok. indiriosun direkt. gog.com gibi daha cok,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar