ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 3 te yattım. 1 saat döndüm yok uyunmuyor :S şimdi uyusam 7 de kalkcam. 5 gibi sızsam 2 saat uykuyla zombi olur insan dimi? kalkmakla yanlış mı yaptım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 insan her gıdım uykunun değerini kıymetini bilmeli. ne günlerim gecelerim, 15-20 dakka uyku icin kıvranarak gecti. 2 saatse 2 saat uyu miss gibi dinlen sahane işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 2 saatle aksama kadar dayandıgımı biliyorum ama hic uyumadan dayanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ama kalkarken? her pazar aynı şey ya:D 6 da cıkarım yola, 7de itü de olsam, 4 te işten cıkabilirim. gelince uyurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 uyuyup 2 saat sonra uyanabiliyosan uyu hafız yoksa bariz kanlı gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sizde uyuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 biz ışığın şövalyeleriyiz. uyku nedir bilmeyiz. olm harbi lan benim de 9.30'da da. uyumaya üşeniyorum. dün 17 gibi uyandım ayrıca hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 iyi bari yalnız deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 aynen bende 10:30 da ders var 9 gibi kalkarım hep şimdi yatmasam mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Uyursam daha kötü olucam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 benimde 7:30 da kalkmam gerek uyursam kalkmam biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 7:30'dan evden çıkıp derse çıkıcam. Allah e-5'in belasını versin. Otobüs, metrobüs, tramvay. SELAM DERSE HAZI-OH WAIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 akaşm 7 de yattım şimdi kalktım gayet güzel mutluyum kahvaltımı hazırlıyorum dizi izliycem sonrasında okula gidicem işlerim olduğu için biraz geç uyurum 9 gibi falan sonra ki gün yine erken kalktım diye dert etmek yok tasa yok mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 neden böyle yapiyörsün? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 O zaman niçeden gelsin Kolay bir sanat değildir uyumak: onun uğruna bütün gün uyanık kalmak şarttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 11 buçukta uyanmam lazım lan. bide uyanıp fizik+botanik+mat+bilg derslerine giricem bide. şaka yani. resmen şaka. fak dis şit ya geberiyodum uykudan. dedim banyo yapıp yatiym. banyo yapınca uykum gelir normalde. tam ters etki yarattı. babagannuç gibi oturuyorum lan hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 babagunnuc meze deilmi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 saat 5:20 hala ofisteyim allah belasini versin boyle okulun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 insanın yaşaması için 4 saat uyku yeterlidir, 2 saatteyeterlidir ama 2 saat uyku olayını 5-6 gün yaparsan bir takım sorunlar çıkabilir ancak sadece günde 4 saat uyku ile 1 ay rahatlıkla dayanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 uyursan ölürsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yattım. 1 saat uyudum kalktım. zindeyim. bu saatten sonra uyuyp napcam demek saçmalıkmış. bunu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 SEN UYURSAN HERKES ÖLÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Farinal said: aynen bende 10:30 da ders var 9 gibi kalkarım hep şimdi yatmasam mı hiç hala yatmadım huzrluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 5.30 gibi uyudum. 8.44'te. çok gizemli bir şekilde alarmdan bir dakika önce uyandım. bir kahve yaptım. bilgisayarı açtım. aerosmith söyleye söyleye giyindim. okula gittim. şimdi evdeyim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar