Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Gs 10 Milyon Dolar versin, Fb'yi yensin"

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Maraton.Com.Tr said:

Gazete Habertürk'ten Helin Avşar'a röportaj veren Medyum Memiş, söz futbol konusundan açılınca çok tartışılacak açıklamalarda bulundu...

İşte Medyum Memiş röportajının o bölümleri:

Kendisine futbol dünyasında da çok konuşulan büyü meselesini sorunca söz döndü dolaştı, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi bir türlü yenememesine geldi. Hoca, “Bu işi çözerim” diyor. Neden çok para istediğini sorunca, yanıtı yapılan işin karşılığı ödenmeli oluyor.

FUTBOLCULARI OKUYUP ÜFLÜYORUM

- Futbol camiasında da büyü çok tartışılıyor.
Kesinlikle var. Geçen akşam bir takımın futbolcuları bende kaldı, onları büyüye
karşı okuyup üfledim. Sonra pazar sabahı bir kahvaltı yaptık gittiler.

- Kim bu futbolcular, isim verseniz?
Bugün futbol takımlarında oynayan oyuncular. Ama isim vermem. Ben futbolculara hep dua ederim. Bunları maça hangi takımda oynuyorlarsa çok güzel hazırlarım. Fenerbahçe’nin büyü olayına gelirsek, bu ekranlara da taşındı. Bir kadına büyü yaptırıken kameraya yakalandılar. Galarasaray’a gelirsek onların maçı kazanması alsında kolay. Ben onların Fener’i yenmesini sağlarım. Galatasaray’ın yöneticileri, “Hoca al şu 10 milyon doları, Fenerbahçe’yi yenelim” desinler, kesin kurtarırım onları. O zaman dünyanın bütün büyücüleri gelse bir şey yapamaz. “Niye para istiyorsun” diyeceksin? Ben size bir iyilik yapacağım, o iyiliğin de bir karşılığı olması lazım tabii. Yoksa neden boşa kürek çekeyim bir BJK’li olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...