Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayılmaya Ne Neden Olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayatım boyunca hiç bayılmadım yahu, merak ediyorum nasıl bişi...

Uyku gibi mi oluyo mesela, ya da rüya falan bişi görülmüyodur heralde... komple mi bilinç gidiyo falan. Bir arkadaş bayıldığında çevresindeki her şeyi duyup algıladığını sadece cevap veremediğini falan söylemişti mesela, o da garip bişi olsa gerek. Gerçi o da doğru mu bilmiyorum.

İlginç bişi olsa gerek
Mesaj tarihi:
Oyle cok guzel bi kadinin onunde bayilmak isterdim

boyle bana sevkat gostersin

Ama sadece filmlerde oldugunu ogrenince bana gosterilen sevkati cesitli sakalar ve duygu somurusu yaparak kazanmayi ogrendim
Mesaj tarihi:
KahnX said:

mulgear6 said:

Saeros said:

ben yüksek ateşten bayıldım bi kere

havale beyin geriligine neden oluyo

arada bi ayar gelmiş gözlerden kaçmadı asdfadsf

baya başarısız olduğundandır
Mesaj tarihi:
Bayılmak kısa süreli bilinç kaybıdır.
İnsan beynine bir süre oksijen gitmeyince veya aşırı sinirlenince(bayılmaktan yalama olanlar için) bayılır insan. Hiç bayılmayan bir insan için ölüm gibidir.

Hiç bayılmadım. allah göstermesin.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Hayatım boyunca hiç bayılmadım yahu, merak ediyorum nasıl bişi...

Uyku gibi mi oluyo mesela, ya da rüya falan bişi görülmüyodur heralde... komple mi bilinç gidiyo falan. Bir arkadaş bayıldığında çevresindeki her şeyi duyup algıladığını sadece cevap veremediğini falan söylemişti mesela, o da garip bişi olsa gerek. Gerçi o da doğru mu bilmiyorum.

İlginç bişi olsa gerek

hani bazen rüyasız uyursun ve kalktığında sanki uyumamışın 2dk geçmiş gibi gelir ama zaman geçmiştir işte o şekil bişi oluyor bende bayadır bayılmadım rahat 8-9 yıldır en son hatırladığım böyle olduğuydu
  • Yeni Oluştur...