deadea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 geçen bir arkadaşın başına gelmiş, aynen şöyle; bizimki kulaklıkla dota oynuyor.. o sırada kayınbaba giriş yapar ama bizim ki görmez, kaptırmıştır oyuna. kayınbaba - Nasılsın evladım iyimisin? eleman - Ya o..çocuğu stun atsana!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 olur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kayinbabanin leveline gore degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 boss abi herif. kayınbaba yani lvl'ı görünmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kayınbaba gitsin farm yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 dede kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 benim hikaye soyle kaçadururken uo da ne hikmetse hepte kaçarken olur arkadan innoxlar imporlar dındın aha babam geldi kucakta laptop kapı acmaya giderim ve baba ekler ulan bagımlımısın lan kapat sunu bıktım su oyundan sildircem bilgisayarından hepsini hıhı evet derim 3 sn sonra modeme res gelir ve char oracıkta can verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 garbıça açsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bende geldim oyun oynarken atınca morriganı çadıra dayanamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 iyide niye kufur ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ahahah bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 deadea said: geçen bir arkadaşın başına gelmiş, aynen şöyle; bizimki kulaklıkla dota oynuyor.. o sırada kayınbaba giriş yapar ama bizim ki görmez, kaptırmıştır oyuna. kayınbaba - Nasılsın evladım iyimisin? eleman - Ya o..çocuğu stun atsana!!!! Sesli güldüm eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 oyun oynarken sarsılarak gelenler var sen nediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mani said: oyun oynarken sarsılarak gelenler var sen nediyorsun. bunu yazmaya gelmiştim,bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 reyou said: kayinbabanin leveline gore degisir. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 escape said: garbıça açsaydın keşke.sanane lem tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 SESLİ ANIRDIM o değilde kulaklıkla oyun oynarken cama tırmanıp olum kapıda annen var diyen sitenin veletlerini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 takım arkadaşlarına 4 level fark koymuş traxı yunero koridorda yakalar ultiyi basar ve zafer çığlığını atar "aha da doğradım karıyı" o sırada kaza eseri içeri giren annemin yüzünü unutamıyorum diyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben de ultima oynarken cok dalardim, annem gelir "disari cikiyoruz biz" falan derdi ben de "hmm tamam" derdim ama dalmisim. 2-3 saat sonra kalkardim bisi yemek icin bakardim evde kimse yok NERDESSIINIIEEAZZZ diye telefon acardim anam da "lan gidiyoruz dedik ya" derdi paylardi beni ben de yicek bisi bulamazdim tostumu yer otururdum asagiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Aklıma şu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 WoW'da KJ için günde 14 saat raid yapmama bozulan hatun buff sırasında arar 5 dk bıkbık eder. O sırada boss pullanır. En sonunda sonra konuşmaya ikna ederim. Telefonu kapama tuşuna bile basmadan kenara koyarken "2dk rahat bırakmadın bıkbık gırtlağını şeyedeyim" manasına gelen birşey söylemişim tam hatırlamıyorum. Kız da duymuş bunu. Gece de bayağı geç olmuştu raid biter bitmez yatağa koştum. Ertesi gün kızın attığı allah belanı versin mesajını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kj indi mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Wispy said: "2dk rahat bırakmadın bıkbık gırtlağını şeyedeyim" Kız haklı valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar