deadea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 geçen bir arkadaşın başına gelmiş, aynen şöyle; bizimki kulaklıkla dota oynuyor.. o sırada kayınbaba giriş yapar ama bizim ki görmez, kaptırmıştır oyuna. kayınbaba - Nasılsın evladım iyimisin? eleman - Ya o..çocuğu stun atsana!!!!
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kayinbabanin leveline gore degisir.
deadea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 boss abi herif. kayınbaba yani lvl'ı görünmüyo
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 benim hikaye soyle kaçadururken uo da ne hikmetse hepte kaçarken olur arkadan innoxlar imporlar dındın aha babam geldi kucakta laptop kapı acmaya giderim ve baba ekler ulan bagımlımısın lan kapat sunu bıktım su oyundan sildircem bilgisayarından hepsini hıhı evet derim 3 sn sonra modeme res gelir ve char oracıkta can verir
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 bende geldim oyun oynarken atınca morriganı çadıra dayanamadım yani.
knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 deadea said: geçen bir arkadaşın başına gelmiş, aynen şöyle; bizimki kulaklıkla dota oynuyor.. o sırada kayınbaba giriş yapar ama bizim ki görmez, kaptırmıştır oyuna. kayınbaba - Nasılsın evladım iyimisin? eleman - Ya o..çocuğu stun atsana!!!! Sesli güldüm eyw.
mani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 oyun oynarken sarsılarak gelenler var sen nediyorsun.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 mani said: oyun oynarken sarsılarak gelenler var sen nediyorsun. bunu yazmaya gelmiştim,bye.
Coder Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 reyou said: kayinbabanin leveline gore degisir. ehehehe
deadea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 escape said: garbıça açsaydın keşke.sanane lem tipe gel
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 SESLİ ANIRDIM o değilde kulaklıkla oyun oynarken cama tırmanıp olum kapıda annen var diyen sitenin veletlerini biliyorum
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 takım arkadaşlarına 4 level fark koymuş traxı yunero koridorda yakalar ultiyi basar ve zafer çığlığını atar "aha da doğradım karıyı" o sırada kaza eseri içeri giren annemin yüzünü unutamıyorum diyor arkadaş.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ben de ultima oynarken cok dalardim, annem gelir "disari cikiyoruz biz" falan derdi ben de "hmm tamam" derdim ama dalmisim. 2-3 saat sonra kalkardim bisi yemek icin bakardim evde kimse yok NERDESSIINIIEEAZZZ diye telefon acardim anam da "lan gidiyoruz dedik ya" derdi paylardi beni ben de yicek bisi bulamazdim tostumu yer otururdum asagiya.
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 WoW'da KJ için günde 14 saat raid yapmama bozulan hatun buff sırasında arar 5 dk bıkbık eder. O sırada boss pullanır. En sonunda sonra konuşmaya ikna ederim. Telefonu kapama tuşuna bile basmadan kenara koyarken "2dk rahat bırakmadın bıkbık gırtlağını şeyedeyim" manasına gelen birşey söylemişim tam hatırlamıyorum. Kız da duymuş bunu. Gece de bayağı geç olmuştu raid biter bitmez yatağa koştum. Ertesi gün kızın attığı allah belanı versin mesajını gördüm.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Wispy said: "2dk rahat bırakmadın bıkbık gırtlağını şeyedeyim" Kız haklı valla :D
Öne çıkan mesajlar